Poslovna administracija

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Cara Dušana 34, Zemun, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
01.04.2024.
Trajanje kursa:
530 časova
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Online - putem interneta, Zemun

CENA: od 1104 eur | Moguće je plaćanje na rate.

Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Menadžment projekata

Najbolji deo školovanja na BusinessAcademy je način predavanja. Razlog tome je što se uvek gađa suština koja kroz primere mnogo olakšava shvatanje gradiva. Dakle, nivo bespotrebnih teorija je sveden na minimum.

07.09.2017. - Vladimir


Menadžment

Brzo učenje, primeri iz prakse, puno korisnih informacija. Za smer Menadžment i za celu Biznis Akademiju jedino što mogu da kažem jeste da je utisak odličan. Brzo učenje, primeri iz prakse, puno korisnih informacija. Profesori i osoblje su uvek dostupni sa odgovorima na sva pitanja i uvek spremnim infomacija za sve što nas je kao polaznike moglo interesovati. Sve pohvale za koncept i sadržaj predavanja. Ono što stvarno očekujem posle završene Biznis Akademije je prilika za bolje zaposlenje ili osnivanje sopstvenog biznisa.

24.04.2014. - Kristina


Cambridge poslovni program

Cambridge International A&AS; level Business Studies je izvanredna teoretska i praktična podrška mom radnom iskustvu. Dok sam radila u američkoj nevladinoj organizaciji ACDI/VOCA, pred kraj projekta sam se odlučila za pripremu i polaganje za Cambridge International A&AS; level Business Studies, jer je izvanredna teoretska i praktična podrška mom radnom iskustvu, a pored toga prepoznata je od strane poslodavaca iz inostranstva i omogućava veću prohodnost na tržištu rada. Nastavu sam pohađala na klasičan način, u poslepodnevnim časovima, jer su tempo i dinamika rada prilagođeni zaposlenim osobama. Bila sam presrećna kada sam dobila međunarodno priznatu diplomu, koja mi je zaista i omogućila novi posao nakon završetka projekta na kome sam radila u toku pohađanja ove škole.

24.04.2014. - Marica


Cambridge poslovni program

Zadovoljna sam što kod većine kurseva polovinu kredita koje je moguće osvojiti "nosi" upravo izrada assignmenta i taskova, koje pregledaju i ocijenjuju kompetentni stručnjaci za date oblasti. To je, po meni, najmjerodavniji pokazatelj razumijevanja i savladavanja gradiva.

09.04.2014. - Nataša


Preduzetništvo

Iako sam bio polaznik još 2008. godine i dalje redovno pratim sve što se dešava na BusinessAcademy i često pratim online seminare Centra za razvoj karijere. Sav svoj uspeh dugujem isključivo BusinessAcademy i programu koji sam prošao. Iz ličnog iskustva znam da BusinessAcademy ima odličan edukativni sistem i kvalitetan tim zaposlenih, tako da čim budem imao vremena za dalje usavršavanje moj izbor će definitivno ponovo biti BusinessAcademy.

09.04.2014. - Miodrag


Menadžment

Napredovao sam u Raiffeisen Bank sa završenim školovanjem na odseku Management. "Ja sam stalno zaposlen u jednoj od najvećih banaka u Srbiji, Raiffeisen Bank, na mestu Facility Management Unit Head-a. Link group mi je pružio priliku da se ubrzano školujem na programu za Menadžment. Za vrlo kratko vreme sam stekao znanje koje mi je omogućilo napredovanje, a samim tim bolju poziciju i bolju platu u mojoj kompaniji."

07.04.2014. - Radovan


Cambridge poslovni program

Online je pravo rešenje za mene, jer zbog svog posla nisam nikada imala vremena da učim, a posao je to zahtevao. "Pre nepunih mesec dana odlučila sam se za obuku po programu Cambridge International Business Studies. Obično neki opšti utisak formiramo na kraju, ali ja u ovom trenutku želim sa Vama da podelim svoje oduševljenje. Priroda posla kojim se bavim ostavlja mi malo slobodnog vremena, zato su Online kursevi za mene bingo. Uzela sam varijantu samostalnog učenja, ali definitivno nisam sama. BRAVO ZA TEHNIČKU PODRŠKU! Fenomenalan je osećaj znati da je neko tu, kada imam neki problem, dilemu. Još samo nekoliko reči. Ovo je prvi put da učim, a da imam potpuno drugačiji osećaj. Način na koji ste obradili gradivo, omogućava mi da ga usvajam prirodno i nenametljivo. Sve u svemu stvarno sam srećna što sam naletela na Vas."

07.04.2014. - Irena


Prodaja i menadžment prodaje

"Nedostajala mi je ta tanka nit koja je potrebna za kvalitetnu komunikaciju sa partnerima i pregovaranje. Kursevi na Biznis Akademiji su mi otkrili postojanje mojih skrivenih ambicija. Znanje koje se na tako sistematizovan i koncizan način nudi, daje inspiraciju, budi želju za usavršavanjem, motiviše da se ide dalje...“

11.07.2012. - Dragana


Menadžment ljudskih resursa - potreba savremenih organizacija

"Ovaj inovativnan načina učenja mi odgovara, interesantan je, nudi mnogo, a zahteva samo dobru organizaciju i malo slobodnog vremena. Stvarno sam zadovoljan...“

11.07.2012. - Mladen


Cambridge poslovni program

"Sada mnogo više znam o ekonomiji od nekih mojih prijatelja koji su na trećoj godini fakulteta. Student sam medicine i na predavanja sam došla kao potpuni laik, ali posvećenost profesora, dinamićnost u radu, interaktivnost na časovima, efikasnost, lako prihvatljivo gradivo i moja ambicija će me sigurno dovesti do Kembridž internacionalne diplome...“

11.07.2012. - Maja


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.




=



Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursa



Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com