Analiza i obrada podataka u programu STATA

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Vlajkovićeva 19, Knez Mihailova 33, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
32h predavanja
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Inđija, Kragujevac, Niš, Online - putem interneta, Vrnjačka Banja

CENA: 120000 din

Povratak na opis kursa


Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Analiza vremenskih serija u EViews-u

Pohađala sam online kurs Analiza vremenskih serija u EViews-u. Sve pohvale za organizaciju i realizaciju kursa. Dobila sam materijal u štampanom i elektronskom obliku. Najviše mi je koristilo to što smo sve radili kroz primere i što se od mene očekivalo da nakon svakog primera sama uradim primer kako bih sve razjasnila. Uvek ima dovoljno vremema za pitanja i detaljnija objašnjenja. Svaka čast.

22.11.2019. - Tara


Analiza vremenskih serija u EViews-u

Kurs "Analiza vremenskih serija u EViews-u" sam pohađala online, jer mi je bilo lakše da izdvojim vreme za pohađanje kursa. Kurs je odlično koncipiran, predavač se trudi da na času razjasni sve kroz teoriju i primere, plus sam nakon svakog časa dobijala zadatak kako bismo utvrdili da li samostalno mogu da primenim stečeno znanja i kako bismo razjasnili ukoliko su ostale neke nedoumice na prethodnom času. Zaista sam zadovoljna stečenim znanjem i dobijenim materijalom. Svaka čast!

20.10.2019. - Elena


Statistička obrada i analiza podataka u SPSS-u

Preporuke za organizaciju kursa Statistička obrada i analiza podataka u SPSS-u. Organizatorka je fina, ljubazna i profesionalna. Imala sam osnovno predznanje iz statistike i SPSS-a pa sam pohađala samo dva modula. Znanje koje sam dobila mi je zaista korisno. Najbolje je što su moguće i naknadne konsultacije sa profesorkom ukoliko imam neke nedoumice.

27.08.2019. - Sonja


HR kurs za početnike u IT-u

Fantastičan kurs. Drugi put sam pohađala HR kurs za početnike u IT-u i oduševljena sam koliko sam novog znanja stekla. Predavači su odlični, posvećeni svim polaznicima i spremni da odgovore na sva pitanja. Što je najbitnije komuniciraju sa nama i nakon obuka i usmeravaju nas ukoliko imamo neke nedoumice. Preporuke svim budućim polaznicima.

11.08.2019. - Stefana


Statistička obrada i analiza podataka u SPSS-u

Prijavila sam se na kurs da bih razumela sve što je potrebno za ispit na fakultetu. Upoznala sam dosta zanimljivih ljudi sa kojima se i danas družim. Profesorka je strpljiva, svima bih preporučila ovaj kurs. Položila sam i ispit, tako da sam prezadovoljna. 10+ . Preporuke za Centar za ljudkse resurse :-)

11.08.2019. - Indira


HR kurs za početnike u IT-u

Izuzetna profesionalnost i velika količina znanja je ono što nude predavači na ovom kursu. Uz ozbiljan rad, simulacije i mnoštvo prijateljskih saveta zaista mogu da kažem da bolje razumem programske jezike, način na koji timovi funkcionišu. Hvala na sav glas i ozbiljna preporuka za svakoga željnog znanja.

04.07.2019. - Ana


Primena SPSS-a u naučnim istraživanjima

Hvala Vam puno na svemu. Prezadovoljna sam kursom i stečenim znanjem. Pre ovog kursa nisam imala apsolutno nikakvo znanje u vezi sa statistikom, strani su mi bili čak i termini. Sada prosto sama sebe iznenađujem kada vidim šta sam sve naučila zahvaljujući Nadi i Mariji za kratko vreme. Predavanja su sveobuhvatna, ali i praktična i koncizna. Primeri za vežbu su odlični i omogućavaju primenu stečenog teoretskog znanja odmah. Fokus je na bitnim stvarima koja ću koristiti u svom istraživačkom radu. Upis ovog kursa je sigurno najbolja investicija koju sam napravila u poslednje vreme i koja će mi kao doktorandu koristiti u budućnosti.

03.07.2019. - Ivona


Primena SPSS-a u naučnim istraživanjima

Za jednog profesora koji se godinama bavi naučno-istraživačkim radom, primena statistike je neophodna. Kako su mi nedostajala znanja iz primene statistike u SPSS-u, prijavio sam se za kurs Primena SPSS-a u naučnim istraživanjima. Malo je reći da sam prezadovoljan stečenim znanjem. Malo teorije, i samo vežba, vežba i vežba na brojnim primerima. Svaka čast! Perfektna komunikacija, organizacija i predavanje. Bio sam skeptičan u pogledu znanja koje ću steċi i da li će ono biti odmah primenljivo, ali sve moje nedoumice su otklonjena već nakon prvog sata kursa. Odličan interaktivan pristup.

29.06.2019. - Goran


Statistička obrada i analiza podataka u SPSS-u

Oduševeljen sam organizacijom. Pohvale za Nadu, Mariju i Centar. Kurs je zanimljiv, puno se pažnje posvećuje primerima, komunikaciji, itd. Posebno mi se sviđa što profesorka koristi brojne primere i dodatne materijale. Ne uči se suvoparno, obraća se pažnja na svakog polaznika. Preporuke za kurs.

29.06.2019. - Jovan


Primena statistike u HR-u

Čista desetka za kurs. Pohvale za organizatora i predavača. S obzirom na aktuelnost ovih tema kod nas - statistike i HR-a, od kursa sam očekivao da mi pruži znanja koja će mi biti dovoljna da primenim statistiku u svakodnevnom radu kao HR menadžer. Međutim, kurs je nadmašio moja očekivanja, odlična skripta, razumljivi i prilagođeni primeri. Odličan follow-up. Preporučujem ovaj kurs svima koji se bave HR-om.

22.02.2019. - Srdjan


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.
=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursaPrilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com