"Razvali poslovni interview i LinkedIN" - kurs za studente

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Vlajkovićeva 19, Knez Mihailova 33, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
Ceo dan
Vreme održavanja:
celodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Ada, Aleksa Šantić, Aleksandrovac, Aleksinac, Apatin, Aranđelovac, Arilje, Babušnica, Bač, Bačka Palanka, Bačka Topola, Bački Petrovac, Bačko Dušanovo, Bajina Bašta, Bajmok, Banatski Despotovac, Banja Koviljača, Banja Luka, Banja Vrujci, Bar, Batočina, Bečej, Bečići, Bela Crkva, Bela Palanka, Beočin, Beograd, Berane, Bijelo Polje, Blace, Bogatić, Bojnik, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Brus, Budisava, Budva, Bujanovac, Bukurešt, Čačak, Čajetina, Čelarevo, Cetinje, Ćićevac, Čoka, Čokot, Crna Trava, Crvenka, Ćuprija, Čurčin, Čurug, Danilovgrad, Despotovac, Despotovo, Dimitrovgrad, Djakovica, Doljevac, Donji Milanovac, Dragaš, Ečka, Erdevik, Futog, G. Sabanta, Gadžin Han, Gajdobra, Gnjilane, Golubac, Gornja Vrežina, Gornji Matejevac, Gornji Milanovac, Grahovo, Grenoble, Grocka, Hajdučica, Herceg Novi, Horgoš, Igalo, Inđija, inostranstvo, Irig, Ivangrad, Ivanjica, Jagodina, Jasenovik, Jelašnica, Jelen Do, Kać, Kanjiža, Kelebija, Kikinda, Kladovo, Knić, Knjaževac, Koceljeva, K

CENA: 35000 din

Opis kursa

 

            "Razvali poslovni interview" - kurs za studente

LinkedInom do posla

 

"Mesto gde se tvoj talenat i potrebe ovog sveta ukrštaju - predstavlja tvoj poziv." Aristotel

 

Studirate ili ste tek završili studije, tražite posao ili praksu a svi poslodavci zahtevaju da imate 20 godina i 10 godina radnog iskustva ? Sitnica. Isti kriterijumi su postojali i kada su Vaši roditelji studirali pa se pitate kako su uopšte ljudi dolazili i kako i danas dolaze do posla? 

Praksa u inostranstvu? Posao u inostranstvu? Nedavno ste čuli za tamo neku LinkedIN mrežu za  neke poslovne ljude i ništa Vam nije jasno. A možda znate par osoba koje su dobile posao preko LinkedIn-a, i poučeni njihovim iskustvom otvorili ste profil i čekate i čekate i dalje čekate i ništa. Na žalost LinkedIN je socijalna mreža sa posebnim algoritmom koji se menja svake godine, što Vam je šira mreža to su Vam veće mogućnosti da dođete do onoga što Vam je cilj. Ona izreka: "Ako neće Muhamed bregu, breg će Muhamedu" kako naši stari kažu ovde ne važi. Oko LinkedINa morate žestoko da se potrudite.

CV, hm...."Poslaću nešto iskucano u wordu" više ne pije vodu. Na žalost u svetu digitalizacije CV je Vaš najbolji predstavnik koji treba da privuče pažnju među mnoštvom ostalih. Nije više u pitanju samo sadržaj nego i dizajn. Ceo paket je u pitanju. imate li ga?

Motivaciono pismo? Zavisi kome i kakvo. Motivaciono pismo i propratno pismo su dve različite stvari, da odmah budemo jasni. A motivaciono sigurno ne služi da biste ponavljali kako ste "Vi" baš najboji za tu poziciju i da opet nabrajate Vaše velike ili manje uspehe na koje ste već ponosni u CV-u. Ili možda nemate uspehe, pa ne znate šta da napišete? I ko će sada Vas da primi a nemate ni iskutva ni znanja, ili kao nešto malo znate. 

Socijalne veštine, dress code, biti ili ne biti pitanje je sad. Ni u šta niste sigurni. 

Ukoliko su ovo neke od tema koje Vas zanimaju pridružite nam se da zajedno razbijemo svu tu famu oko apliciranja za posao ili praksu. Kurs je interaktivan i zabavan. Učićete kako na iskustvima predavača tako i međusobno. Umrežićete se sa novim kolegama, super se provesti i uraditi nešto korisno za Vašu budućnost. 

Naravno da ne zaboravimo ono najbitnije. Follow up! Ako se naš kurs završio nije i naše druženje. Za sva dalja pitanja, pomoć i savete smo Vam na raspolaganju i posle kursa.

 

Čekamo Vas!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com