IMO Exclusive

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Masarikova 5, Beograđanka (ulaz iz ulice Kralja Milana), Vračar, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
01.10.2021.
Trajanje kursa:
12 meseci
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Online - putem interneta

CENA: 28320 din

Opis kursa

Paket usavršavanja je dostupan 12 meseci i može se koristiti za usavršavanje svih zaposlenih u okviru jedne obrazovne institucije

„IMO Exclusive” paket stručnog usavršavanja namenjen je svim zaposlenima u obrazovanju koji kontinuirano rade na podizanju svojih didaktičko-metodičkih i digitalnih sposobnosti i veština na viši profesionalni nivo važan za napredak u zvanju i u praksi. Paketi usavršavanja pomoći će i kolegama koji se tek profilišu u obrazovnoj sferi da otkriju gde da usmere svoj trud kako bi postigli najbolje rezultate u učionici.

Institut je ustanova koja objedinjuje cenjene stručnjake i obrazovne lidere, koji nesebično dele svoja iskustva i znanje, sa kolegama svesnih važnosti celoživotnog učenja i usavršavanja. Odabir kvalitetnog usavršavanja, kakvo se nudi kroz ovaj paket, omogućava nastavnicima da budu profesionalni primer koji treba da slede svi ostali, zato se pridružite jedinstvenoj mreži izuzetnih nastavnika koji rade na svom unapređivanju i za koje ne postoje granice.

Šta sadrži „IMO Exclusive” paket usavršavanja?

 

  • 36 onlajn radionica sa najboljim IT alatima za nastavu
  • 12 DL (onlajn) seminara
  • 2 ECDL kurs po izboru
  • Onlajn test procene znanja engleskog jezika
  • Kurs engleskog jezika u skladu sa razultatom testa

 

BESPLATNO UČEŠĆE NA 5 AKREDITOVANIH PROGRAMA USAVRŠAVANJA (učesnici dobijaju zvaničan sertifikat Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja)

CENA:
28.320 dinara

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com