Besplatne online edukacije, marketing i karijera

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Beograd, skype grupe, Novi Sad
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
3 sata
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Online - putem interneta

CENA: na upit

Opis kursa

Besplatne karijerne radionice, Projekat podržan od WBAA


ONLINE BIZNIS - MODEL U PREVAZILAŽENJU EKONOMSKE KRIZE 

Besplatne karijerne radionice su pretežno namenjene za one koji su deo univerzitetskih studija, volontiranja ili razmene proveli u EU, ali su dobrodošli svi zainteresovani.

Radionce su prevashodno namenje onima koji su sa zapadnog Balkana i koji su deo univerzitetskih studija ili razmene proveli u inostranstvu, u EU. WBAA je udruženje bivših studenata zapadnog Balkana (Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Kosova i Srbije) koji su deo studija, prakse ili volonterskih aktivnosti proveli u nekoj od zemalja programa Erasmus +, bilo kao stipendista iz zemalja EU ili van EU ili kao pojedinac koji se samofinansira. Ukoliko vas zanima detaljnije ko može biti član WBAA pogledajte na linku https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/about/who-can-take-part_en

Svakako su dobrodosli na radionice svi koje ove teme interesuju!

Potrebno je da popunite prijavu, a nekoliko dana pre seminara dobicete link za online seminar

Trajanje od 18h - 21 časova svaka radionica, sve radionice su online. Ne snimaju se.

Facebook i Instagram

28. februar i 3. mart

Radionica "Facebook i Instagram" otkriće vam šta je algoritam i kako on utiče na uspešnost objava, kako osmisliti sadržaj koji drži pažnju, kako se oglašavati na Fejsbuku i Instagramu i koje su najčešće greške na društvenim mrežama.

Link za prijavu 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPOMLUuz69u5184pRDCxhYIh62hcnlF-UyWdb2sMmD5iwc0Q/viewform

Izgradnja brenda i influenseri

7. i 9. mart 

Na radionici "Izgradnja brenda i influenseri" saznaćete kako graditi i jačati brend, šta je influence marketing, ko su influenseri, kako oni mogu uticati na jačanje brenda i poboljšati prodaju proizvoda/usluge, da li i kada vam trebaju influenseri i još mnogo toga.

Link za prijavu 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfeb2zVPijGAsj7O71CaRfv4C-dnhQoDJvO99Hx8O_8qfhvCw/viewform 

Content marketing i Search engine optimization (SEO)

14. i 16. mart 

Radionica "Content marketing i SEO" otkriće vam šta je Content marketing, kako pisati kvalitetan sadržaj, kako kvalitetan sadržaj utiče na prodaju, šta predstavlja pojam Search engine optimization, osnovna pravila i najčešće greške optimizacije i kako biti prvi na Guglu.

Link za prijavu 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXblh6OUz_Xv62kljiENFZM2qQM5YS6fGCNn5ebxxgMdG8eg/viewform

Ove edukacije će voditi Zorana Marić:

Zorana Marić je u svet marketinga ušla još u studentskim danima. Iza sebe ima iskustvo rada u kompaniji, ali i rada kao freelancer. Preduzetnicima pomaže da prepoznaju koja je njihova ciljna grupa i da spram toga odrede strategiju koja će uticati na jačanje njihovog brenda.


Rešavanje konflikata 

17. februar

Konflikti su sastavni deo života svakog pojedinca i svako je imao iskustva sa konfliktnim situacijama. Konflikte najčešće doživljavamo kao nešto nepoželjno i nešto što u nama izaziva neprijatna osećanja, što najčešće i  jeste tako, međutim, konflikt takođe stvara i veliki prostor za naš lični razvoj, ukoliko adekvatno upravljamo njime. Kroz ovu radionicu ćete saznati kakve sve konfliktne situacije postoje, kako se ljudi postavljaju u njima i dobićete konktretne tehnike za rešavanje konfliktnih situacija i adekvatno upravljanje konfliktima u interpersonalnim odnosima.

 Link za prijavu

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdxlKuFgZRQvejWv0tSn5GDgAl-OpFcwg-5-E3b4AKmqgOKhw/viewform 

Timski rad

23. februar

Svi mi smo deo određenih grupa i kolektiva i kroz saradnju sa drugim ljudima postajemo deo tima. Često se navodi da je timski rad ključ uspeha u svakoj organizacijii i današnje tendencije organizovanja različitih poslovnih aktivnosti idu ka postavljanju timskih zadataka.  Kroz ovu radionicu ćete saznati šta je tim, šta odvaja tim od grupe, koje timske uloge postoje, koje su prednosti timskog rada, a koji su nedostaci. Svaki polaznik radionice će moći da odredi svoju ulogu u timu i  samim tim dobije više informacija o karakterističnom ponašanju koje proizilazi iz timske uloge. 

 Link za prijavu

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf17Lofy2uMDReB9z1WNaH6V8m6Ss1jcYvasdboiw4Jcdrq7A/viewform 

Balans privatnog i poslovnog u kriznim situacijama

2. mart 

Danas smo svi svedoci jedne velike krize izazvane pandemijom Korona virusa, ali kroz život se susrećemo sa mnogim krizama koje značajno utiču na naš svakodnevni život, ali i način rada. Kroz ovu radionicu imaćete prike da saznate šta je kriza i kako se pojedinac u njoj ponaša. Krize dovode do narušavanja ravnoteže i rutinskog ponašanja pojedinca, što može ukroziti balans koji imamo u našoj svakodnevnici. Na ovoj radionici možete više saznati o balansu našeg privatnog i poslovnog vremena, dobiti tehnike za upravljanja stresom koji proizilazi iz narušenog balansa, ali i tehnike  za njegovo ponovno uspostavljanje.  

Link za prijavu

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4ZA-yEtdQv-1jFTt7Qm9eOKKtl0GNIjjZJuBagMcaTeUZhQ/viewform


Ove edukacije će voditi Senka Milivojević, master psiholog

Na Filozofskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu, diplomirala je i masterirala na modulu psihologije rada. Tokom master studija počinje da radi kao saradnik za selekciju i razvoj ljudskih potencijala, a do danas ima više godina radnog iskustva rada u različitimoblastima Ljudskih resursa. Pored regrutacije i selekcije, aktivno se bavi treningom zaposlenih iz oblasti interpersonalnih veština. Poseban fokus u njenoj karijeri je stavljen na obuke iz oblasti veština komunikacije i upravljanja konfliktima, upravljanja stresom, regovanju u kriznim situacijama i edukacijama iz oblasti timskog rada. 


Poslovna komunikacija 

10. mart 

Na ovoj obuci polaznici će steći veštine o asertivnim tehnikama koje se preporučuju u poslovnoj komunikaciji, tehnikama izbegavanja manipulacije u komunikaciji, tehnikama davanja i primanja kritike i pohvale itd. Akcenat je stavljen na praktične veštine

Link za prijavu

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdO5GCLxTUNo6IpdtChJskNTjNqMSJdMXC6H-EGirzNraB3QQ/viewform 

 

Upravljanje stresom 

24. mart 

Učesnici će savladati tehnike opuštanja kao što su razne vežbe disanja, vizualizacije, tehnike emocionalne ventilacije i vežbe progresivne relaksacije mišića.

Link za prijavu

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfur3VNRch41KsuAlIXhTuECja4jcdqgL0jVL9wnW8HvB9Tsw/viewform 


Ove edukacije će voditi Milica Jokić, diplomirani psiholog, sertifikovani trener autogenog i asertivnog treninga i edukant završne godine transakciono-analitičke psihoterapijske edukacije.

 

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com