Cambridge poslovni program

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Cara Dušana 34, Zemun, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
01.08.2024.
Trajanje kursa:
611 časova
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Online - putem interneta, Zemun

CENA: od 2089 eur | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Za osobe koje žele visoku zaradu i napredna poslovna znanja,
po programu jednog od najuticajnijih svetskih univerziteta

Cambridge poslovni program

cambridge.pngŠkolovanjem na odseku Cambridge poslovni program dobićete veštine i iskustvo za profitabilan rad na izvršnim ili operativnim pozicijama u preduzećima.

Pošto je BusinessAcademy zvanično ovlašćena od Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, koristimo njihove resurse i metodologiju, tako da ćete postati stručni u marketingu i prodaji, menadžmentu, finansijama, organizaciji i vođenju projekata. Kao rezultat, znaćete kako da povećate profit preduzeća bez obzira na njegovu delatnost.

Istovremeno, moći ćete da preduzeću obezbedite stabilan rast prometa. Direktno ili posredno. Čak na ovako promenljivom tržištu.

Verujemo da je to pouzdan način da zaradite koliko Vam je potrebno da biste uživali u karijeri.

Veštine koje ćete dobiti su visoko praktične. Poslovni konsultant za korporacije AT&T, Citicorp i Dunn & Bradstreet, menadžment ekspert William A. Sherden, izvršio je naučnu analizu koliko su ekonomske tehnike profitabilne u realnim poslovnim situacijama. Revolucionarni rezultati istraživanja su otkrili da teoretski pristupi za predviđanje poslovnih rezultata nisu uspešni u čak 60% slučajeva.

A vreme ekonomskog buma je prošlo.

Zbog toga, poslovne metode koje nisu profitabilne sada nemaju iza čega da se sakriju. Izbacuju se iz upotrebe. Traže se samo poslovna znanja koja su merljiva. Taktike i tehnike koje direktno donose novac.

Zato školovanjem na odseku Cambridge poslovni program, osim jednogodišnje diplome jednog od najuticajnijih svetskih univerziteta, dobijate znanja koja ćete moći primeniti brzo. I dobro naplatiti.

Znajte da uspešnim školovanjem na svakom od odseka na BusinessAcademy dobijate Cambridge International A&AS level Business. Jedina razlika između ovog i drugih odseka jeste u tome što su drugi odseci kreirani sa naglaskom na po jednu specijalnost u okviru poslovnih znanja, dok ovaj smer nudi zaokruženo poslovno znanje za rad u preduzećima.

Koje veštine i znanja ćete savladati na odseku Cambridge poslovni program?

Od planiranja, pravilne primene poslovnih tehnologija, preko kreiranja kredibilnih marketing i prodajnih materijala, organizacije timova zaposlenih, stvaranja jakih odnosa sa partnerima i investitorima, pa sve do rukovođenja poslovnim sektorima, bićete opremljeni veštinama za razvoj preduzeća.

Istovremeno, savladaćete stručna tehnička znanja iz proizvodnje, finansija i operacija.

Grupe veština i znanja koje ćete steći školovanjem na ovom odseku su:

 • Planiranje i vođenje biznisa
 • Napredne poslovne veštine i znanja
 • Marketing i organizacija marketinga
 • Prodaja i organizacija prodaje
 • Upravljanje odnosima sa klijentima
 • Finansije i računovodstvo
 • Planiranje, menadžment i organizacija ljudi
 • Vođenje projekata
 • Lične veštine pregovaranja, pravilnog donošenja odluka u poslovnom okruženju, liderstvo


planiprogram.gifPlan i program za ovaj odsek namenjen je osobama koje žele da postanu kompetentnije na tržištu rada i grade uspešnu karijeru u multinacionalnim kompanijama.

Kako postati analitična poslovna osoba koja zna kako da obezbedi rezultate za svoje preduzeće (i odličnu poziciju za sebe)?

Cilj školovanja na ovom odseku je da dobijete resurse da poslovne probleme rešavate analitično. Danas, to je jedini način za kreiranje dobrih profita za preduzeće, velike zarade za Vas. Bez obzira kojom delatnošću želite da se bavite. Bez obzira koju poziciju želite da zauzmete.

Zbog toga ćete savladati stručna tehnička znanja.

Trostepena menadžment metodologija. Novom menadžment metodologijom naučićete da kombinujete kvantitativne statističke metode sa suptilnim veštinama komunikacije i psihologije.

Kada Vas obučimo za stručnost vezanu za sedam ključnih poslovnih oblasti, pokazaćemo Vam kako da primenite naučne tehnike za donošenje profitabilnih odluka. A onda, savladaćete tehnike ubeđivanja, pregovaranja i motivacije.

Rezultat: znaćete kako da organizujete i vodite ljude na način koji je najprofitabilniji po preduzeće.

Pri tom, na predavanjima analiziramo praksu menadžera iz raznih industrija koji iza sebe imaju nemerljive uspehe čije smo metode analizirali i upakovali u primenjiv sistem tehnika, tako da ćete steći iskustvo koje je direktno upotrebljivo.

Marketing i prodaja koji donose novac. Dobićete alate za razumevanje kupaca, otkrića kako da to znanje povežete sa kreiranjem odgovarajućih proizvoda, servisa i ponuda i onda, metode odabira najboljeg načina da prenesete poruku, dobijete pažnju i isporučite realnu vrednost klijentima.

Naš cilj je da znate da primenite tehnike uticaja na tržište, a da istovremeno budete sposobni da vidite celokupnu sliku. Tada ćete rezultate znati da donesete sami ili u radu sa timom. Izbor je Vaš.

Dodatno, održavamo obuke za veštine potrebne za prodaju proizvoda i servisa, primene metoda za zapošljavanje i rukovođenje prodajnim timovima, kao i načine za sistematski razvoj prodajnog procesa tako da bude prilagođen industriji u kojoj želite da ga primenite.

Kontrola finansija sa ciljem povećanja profita. Savladaćete metode za finansiranje različitih resursa u preduzeću. Za sve zašta se troši novac, znaćete kako da kontrolišete taj proces i tok.

A onda, dobićete alate za pravilno donošenje finansijskih odluka. Znaćete da rukovodite finansijskim izveštajima. Bićete spremni da kreirate, analizirate i koristite finansijska dokumenta. Znaćete koje odluke treba doneti na osnovu prethodnog stanja, kako bi preduzeće ostvarilo veću zaradu.

Naravno, savladaćete računovodstvo i knjigovodstvo. Kvantitativne statističke metode. Računovodstvo troškova, takođe, pošto je ta disciplina neophodna za donošenje pravilnih odluka.

Vođenje projekata u roku. Savladaćete sve što je potrebno za profitabilno vođenje projekata. Naučićete da vodite projekte po odgovarajućim projektnim standardima u zavisnosti od industrije u kojoj ćete ih primenjivati. Naučićete da upravljate projektnim softverskim paketima i alatima.

Iskustvo ljudi sa kojima ćete raditi i učiti

Tim od preko 30 profesora sa kojima radite na BusinessAcademy se sastoji od direktora preduzeća, eksperata u svojim oblastima, specijalista koji iza sebe imaju postignute poslovne uspehe, zarađene profite.

Samo jedna grupa stručnjaka iz BusinessAcademy ima više od 20 hiljada konsultantskih sati rada na povećanju profitabilnosti poznatih kompanija.

Među preduzećima i institucijama koja su iskoristila usluge naših stručnjaka su i Komercijalna banka, Volksbanka, Beocity, DDOR Novi Sad, Dunav osiguranje, Europrojekt, Fidelinka, Knjaz Miloš, Futuraplus, većina domaćih fakulteta uključujući Ekonomski, Arhitektonski, Medicinski, Pravni, Poljoprivredni, preduzeće Galenika, četiri vladina instituta, četiri ministarstva, Telenor, Interspeed, Lukoil, L’Оreal, Pepsi, Porsche, Olympus, Siemens i mnogi drugi. Takođe, profesionalci i direktori iz kompanija kao što su Comtrade, Avon, Pfizer, Tetrapak, Carlsberg, Forma Ideale...

Zašto je važno da steknete Cambridge sertifikat?

Cambridge sertifikat donosi novac na dva načina.
Prvi: sticanje poslovnog zvanja obezbeđenog od dokazane svetske škole automatski znači da ste stekli profitabilne veštine i znanja koja ćete moći primeniti u poslovnom svetu.
Drugi: Cambridge sertifikat Vam obezbeđuje bolje zaposlenje, bolju pregovaračku poziciju, veći izbor kvalitetnih poslova koje možete raditi.
Na BusinessAcademy stičete poslovne diplome i sertifikate koji Vam otvaraju vrata dobrih preduzeća i omogućavaju odličnu naplatu Vaših novih znanja i veština.

Koje Cambridge sertifikate možete steći?

Pohađanjem Cambridge Business programa u okviru BusinessAcademy možeteda steknete sledeće Cambridge sertifikate:

 • Cambridge International A&AS level Business
 • Cambridge International A&AS level Economics
 • Cambridge International A&AS level Accouting

Sticanjem kvalifikacije stručnih jednogodišnjih Cambridge poslovnih studija nasleđujete autoritet i ugled jednog od najstarijih univerziteta na svetu. Sposobnost naplate Vaših novih veština, takođe.

Posedovanje Cambridge sertifikata govori da ste stručni u marketingu i prodaji, menadžmentu, finansijama, organizaciji i vođenju projekata. Drugim rečima, sertifikovano znate kako da povećate profit preduzeća.

Bonus paket veština za vašu savršenu karijeru - Personal Development program

U okviru školovanja na Cambridge poslovnom programu, osim stručnih znanja, dobićete i poseban paket veština koje će vam koristiti u svakom poslu i najznačajnije su za uspeh u karijeri, Personal Development Program (PDP). Između ostalog, u njih spadaju motivacija, timski rad, analitičnost, komunikativnost, sampouzdanje, fokus, koncentracija, selekcija prioriteta i druge. To su takozvane transverzalne ili dodatne veštine.

Kako bismo vam pomogli da ostvarite uspeh u poslu i karijeru o kakvoj sanjate, pokrenuli smo Personal Development Program (PDP). Tokom programa usvojićete upravo ove dodatne, prenosive veštine i to kroz praktičan rad, putem kratkih edukativnih radionica. Možete ga pohađati tradicionalno ili online. Tokom ovog programa radićete sa najvećim stručnjacima za razvoj karijere i najuspešnijim privrednicima, na razvoju i unapređenju veština koje će vam doneti konkurentsku prednost na tržištu rada.

Program predstavlja odličan način da nadogradite znanja i veštine koje ste stekli tokom školovanja i omogućava vam da zauzmete superiornu poziciju na tržištu.

U okviru Personal Development Programa, između ostalog, dobijate višemesečnu praktičnu obuku gde ćete razviti transverzalne veštine koje će vas izdvojiti na tržištu rada, paket radionica iz različitih oblasti ličnog i profesionalnog razvoja, lični profil na osnovu testa ličnosti i testa sposobnosti, mentorski rad sa predavačima i konsultantima, plan razvoja karijere, zvanično uverenje o završenom programu i stečenim veštinama, preporuku mentora i 12 meseci konsultantske podrške u razvoju karijere.

Šta dalje?

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com