Digitalni Marketing

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Cara Dušana 90/3, Niš, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
11.03.2024.
Trajanje kursa:
40 Časova
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Niš, Online - putem interneta

CENA: 160 eur

Opis kursa

Bilo da ste početnik, menadžer ili vlasnik privatnog biznisa, ovaj kurs je odlična prilika za vas da naučite a zatim i primenite naučeno na bolje pozicioniranje i veću vidljivost vašeg proizvoda. Digitalni marketing je odličan izbor za osobe koje poznaju strane jezike jer se otvaraju mogućnosti rada za inostrane klijente putem platformi za traženje poslova (Freelancer, Upwork,…). Danas, savremeni prodavac bez znanja o digitalnom marketing nije konkurentan na tržištu rada.

Kurs digitalnog marketinga se realizuje kao kompletna obuka i vodič kroz internet marketing. Na kursu ćete steći neophodna znanja i veštine na koji način da koristite resurse i alate za planiranje i vođenje marketinških kampanja. Kako ne bi trošili vreme i novac na aktivnosti koje ne donose rezultate, saznaćete kako se pravilno postavlja makretinška strategija kroz rad na konkretnim primerima.
Sa ovim kursom postavljate dobar temelj za svoju dalju profesionalnu edukaciju kada je u pitanju digitalni marketing. Savladaćete veštine koje su potrebne kako biste bili što uspešniji u ovom poslu, upoznaćete se sa resursima i alatima koje je danas najbolje koristiti. Na kursu su obrađene najbitnije digitalne veštine i aktivnosti za 2019. godinu.

Cilj nam je da posle ovog kursa donesete odluku da se bavite ovim poslom, da steknete finansijsku nezavisnost i razvijete ili unapredite postojeći biznis, jer vam je za ovaj posao potreban samo računar, internet i znanje! Ako Vam više odgovara rad u timu, posao internet marketinga lako možete obavljati u velikom broju firmi. Na taj način možete zauzeti sjajnu poziciju i biti konkurent kompanijama i preduzetnicima koji su među najprofitabilnijim u poslovnom svetu!

Šta ćete naučiti:

Kreiranje marketing strategije i marketing plana, definicija ciljne grupe
Primena društvenih mreža u poslovne svrhe – Instagram, Facebook, Youtube, LinkedIn
Grafički dizajn – obrada slika
WordPress platformu – izrada websajta
Facebook oglašavanje
Instagram oglašavanje
Google oglašavanje
Youtube oglašavanje
LinkedIn oglašavanje
SEO – (optimizacija za pretraživače)
Google Analytics
Google Tag Manager
Postavljanje digitalnog prodajnog levka i lestvice vrednosti
Izrada prodajnih stranica (landing page)
Content Marketing
Email marketing, Mailchimp platfoma
Primena svega naučenog kroz praktičan rad

 

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com