Motivacija za postignućem

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Beograd, skype grupe, Novi Sad
Datum početka kursa:
07.06.2023.
Trajanje kursa:
jednodnevni
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Online - putem interneta

CENA: 3500 din

Opis kursa

                                           MOTIVACIJA ZA POSTIGNUĆEM

 

                                             Jednodnevni online seminar

                                               10.6.2023. 10 – 15 časova

 

Cena: za studente i nezaposlene 3.000 din., za zaposlene 3.500 din.

Susreti online grupe se snimaju te je moguće i naknadno gledanje susreta, ukoliko učesnik ne može u zakazanom terminu. Termini se mogu pomerati ako većini učesnika bude odgovaralo.

Nakon završenog Treninga se dobija sertifikat.

 

Cilj je identifikovanje ličnog motiva za postignućem učesnika (kroz test) i načina kako mogu da utiču na pojedine faktore kako bi pospešili svoju generalnu motivaciju za postignućem, kao i stupanje u posvećenu akciju u skladu sa njom. Identifikovanje pametno postavljenih ciljeva.

Faktori koji određuju ponašanje i uspešnost pojedinca su: sposobnosti, znanje i veštine i motivacija (najpodložnija uticaju) i sa kojom ćemo se baviti na ovom seminaru.

 

Otkrijte koji su to motivacioni procesi koji će vas dovesti do konačnog cilja koji ste zacrtali: šta je potrebno da bismo bili uspešni, kako da motivi i emocije rade za nas, tehnike unapređenja motivacije, kako postaviti ciljeve, rešavanje problema prokrastinacije i emocionalna inteligencija kao ključ pravilnog motiva za postignućem.

 

Kome je namenjen: Trening je namenjen svim ljudima, uključujući stručnjake i studente. Svi koji žele da poboljšaju svoje veštine kako u privatnom tako i u poslovnom okruženju.

Metod rada: Susreti su organizovani po radioničarskim principima, a metod rada je kombinovan: predavanja, diskusije, igranje uloga, rad u grupama, analize događaja, demonstracije, prezentacije, upitnici, roll play, simulacija, međusobnu razmena iskustava i sl. Naglasak u radu je stavljen na uvežbavanja veština i na iskustvenom učenju. U radu se poštuje čuvanje tajnosti podataka lične prirode učesnika.

 

Učesnici dobijaju radni materijal, a po završetku treninga i sertifikat, sa naznačenim brojem pređenih sati.

Prijave (ime i prezime, broj telefona i grupu za koju se prijavljujete) slati na mejl psihorelaks@gmail.com. Kontakt: 063487870 Sonja

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com