AGILNI START

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Cara Dušana 90/3, Niš, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
2 dana
Vreme održavanja:
celodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Niš

CENA: 150 eur

Opis kursa

Ovaj kurs namenjen je svima koji se spremaju za agilnu transformaciju, posebno kompanijama koje očekuju krupne promene u pravcu agilnog razvoja.

AGILNI START ZA USPEŠNU KARIJERU!

Ovaj kurs je odlična priprema za sve zaposlene u svim organizacijama bez obzira na industriju iz koje dolaze i bez obzira na to da li će biti direktno uključeni u promene. Odlična je prilika i za sve ljude koji bi želeli da se prekvalifikuju kako bi mogli da konkurišu za bolje, dinamičnije poslove. A može dobro doći i timovima koji primmenjuju agilne metodologije u radu ali koji nisu imali formalnu obuku ili neko vreme nisu aktivni a hteli bi da sistematizuju ili osveže znanje.
Potražnja za agilnim poslovima svih vrsta raste, a isto tako raste i potreba za tim da se bolje objasni o čemu se tačno radi. Naime, agilna zanimanja su sasvim nova, i neretko izazivaju zbunjenost i znatiželju, međutim nedovoljnu da bi se ljudi upustili u skupe, dvodnevne sertifikovane kurseve Scrum Alliance.
Zato smo odlučili da vam ponudimo pristupačan, jednodnevni kurs koji će vam pomoći da steknete upotrebljivo znanje, i da sagledate da li želite da nastavite dalje putem agilne karijere. Ako se odlučite da nastavite putem agilne transformacije, kao učesnici naših kurseva računajte na to da ćemo se starati o vašoj karijernoj putanji.

Tokom ovog jednodnevnog interaktivnog kursa upoznaćete Agilno i Scrum od početka do kraja. Razumećete zašto uzima toliki primat, gde je sve i koliko zastupljen, provežbaćete najčešća Scrum zanimanja, proći kroz sve Scrum sastanke i ono što je najvažnije, direktno ćete videti kako tačno Scrum “radi”.
Pored znanja, sa treninga ćete sa sobom poneti i korisne materijale.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com