Vebinar - „Lean“ metodologija i kontinuirana unapređenja

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Resavska 13-15, Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
28.09.2022.
Trajanje kursa:
1 dan
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Online - putem interneta

CENA: 8400 din

Opis kursa

„LEAN“ METODOLOGIJA I KONTINUIRANA UNAPREĐENJA
Upoznajte se sa metodologjijom čijom primenom štedite vreme, novac i efikasnije zadovoljavate potrebe kupaca

VEBINAR
28. septembar 2022.godine
Vreme 10:00 – 14:00

 UKLJUČENJE NA VEBINAR SA PREDAVAČEM U 10:00 SATI

 

Lean metodologija podrazumeva eliminaciju i smanjenje svih vrsta gubitaka i uštedu vremena, novca, sirovina, a svoje korene vuče iz Japana i Toyota fabrike.

Iako je Lean potekao iz proizvodne industrije, danas se vrlo uspešno primenjuje u firmama različitih veličina i grana industrije, a tipični razlozi za uvođenje i primenu ovog pristupa su:

  • Smanjenje troškova, defekata, zaliha, škarta u bilo kom obliku, potrebnog prostora, zatim smanjenje vremena čekanja na nešto/nekog i možda najvažnije, smanjenje vremena potrebnog da prozvod ili usluga stignu do kupca;
  • Povećanje produktivnosti, zadovoljstva kupaca, profita i cash flow-a, kapaciteta, kvaliteta, tačnosti isporuke proizvoda ili usluge kupcu.

Ako razmišljate o uvođenju ove metodologije, ova obuka je pravo mesto gde možete:

  • Saznati više o Lean principima,
  • Identifikovati neke od prioriteta gde Lean može imati primenu u Vašoj organizaciji,

Prednosti ove obuke su što je fokus stavljen na radionice i učenje kroz iskustvo, a dizajnirana je tako da Vam omogući da ono što ste naučili odmah stavite u kontekst potreba svoje organizacije.

PREDAVAČI:

Aleksandra Živković

HR ekspert sa petnaestogodišnjim radnim iskustvom, a kao biznis partner specijalizovana u oblasti upravljanja ljudskim resursima u proizvodnim kompanijama, naročito u okviru akvizicija. Uvođenjem Lean & Six Sigma metodologije se bavila u proizvodnom i office okruženju, vodeći ceo proces ispred HR odeljenja; poseduje Lean Six Sigma Yellow Belt. Trener i HR konsultant sa fokusom na razvoj timova i organizacija, kao i na unapređenje procesa.

Seminar je namenjen: menadžerima svih nivoa, preduzetnicima, vođama timova, pojedincima i svim poslovnim funkcijama koje se bave unapređenjem procesa, ličnom razvoju.

Cilj seminara: razumevanje „Lean“ koncepta i načina na koji ga možete primeniti u svojoj industriji i organizaciji, bez dodatnih ulaganja.

Kotizacija: 8.400,00 dinara po učesniku (bez PDV)

Polaznici dobijaju: Radni materijal i sertifikat PKS o odslušanom seminaru.

VAŽNO: Prilikom popunjavanja prijave za svakog polaznika neophodno je upisati njegovu e-mejl adresu, jer se na istu šalju podaci i informacije o predavanju. Po prijavi i evidentiranju polaznici na svoj e-mejl dobijaju obaveštenje sa pristupnim podacima. Informaciju o načinu pristupanja dobićete putem mejla 27.09.2022. do kraja dana.

 

Privredna komora Srbije, Resavska 13-15, 11000 Beograd
(+381 11) 4149 630, jovana.grujic@pks.rs  / www.pks.rs

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com