Poslovna administracija

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Cara Dušana 34, Zemun, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
01.06.2024.
Trajanje kursa:
530 časova
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Online - putem interneta, Zemun

CENA: od 1234 eur | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Za osobu koja želi da drži kancelariju u svojim rukama

Poslovna administracija


poslovnaadministracija.pngŠkolovanjem na odseku Poslovna administracija savladaćete veštine za dvostruk uticaj na stabilan rad preduzeća: obezbedićete glatko funkcionisanje poslovne kancelarije, interno, jačati odnose sa klijentima, eksterno.

Ako Vas ne privlače velika ovlašćenja i obaveze, ali imate želju da ostvarite značajan doprinos preduzeću, ovaj odsek je za Vas.

Po statistici vladinih agencija velikog broja zemalja uključujući Američke Države i Srbiju, poslovi administracije spadaju u grupu najzastupljenijih zanimanja. Imate priliku da se zaposlite u praktično svakoj industriji.

Pri tom, 9 od 10 poslova administracije sa najboljim uslovima za rad su u preduzećima koja kreiraju i nude servise, bez obzira da li poslovne (b2b), finansijske ili obrazovne. Ili, u preduzećima koja vode računa o visokom kvalitetu servisa prema kupcima.

Zašto profesionalna poslovna administracija ima toliko značajan uticaj na poslovanje?

Vodeća agencija za analizu upotrebe vremena u preduzećima, Basex, izračunala je da prosečan intelektualno zaposleni dnevno izgubi 28% radnog dana na nepotrebne poslove zbog prekida ili nemogućnosti da pronađe informaciju. Otkriveno je da zbog interneta, mobilnih telefona i skoka u količini dostupnih informacija, sposobnost lične organizacije spada u grupu 5 poslovnih veština koje imaju najveći uticaj na produktivnost preduzeća.

Drugim rečima, bez pravilne sposobnosti organizacije rada ključnih kancelarija, profit preduzeća može biti presečen na pola. Bukvalno.

Zbog toga ćete kao profesionalni poslovni sekretar biti vredni Vašem preduzeću.

Koje veštine i znanja ćete savladati na odseku Poslovna administracija?

Školovanjem na odseku Poslovna administracija savladaćete napredne veštine za stvaranje dobrih međuljudskih odnosa, primenu testiranih metoda za organizaciju vremena i dokumenata, poslovnu upotrebu računara, tabela, interneta. Istovremeno ćete biti opremljeni tehničkim znanjima za razumevanje računovodstva i knjigovodstva, kao i za razumevanje finansijskih dokumenata neophodnih za ravnomernu komunikaciju sa direktorima.

Rezultat? Postaćete desna ruka osobama sa kojima radite.

Takođe, naučićete da primenjujete pravilne marketing metode za građenje odnosa sa klijentima i partnerima preduzeća, organizaciju promotivnih događaja, sistematsko kontaktiranje kupaca tehnikama za povećanje njihove novčane vrednosti.

Tako ćete postati izvor dodatnog profita preduzeću u kom radite, a to će biti primećeno: u jednoj velikoj anketi, 90% direktora je reklo da smatra da je odnos prema kupcima najvažniji faktor koji utiče na odvajanje od konkurencije.

Grupe veština i znanja koje ćete steći školovanjem na ovom odseku su:

  • Vođenje i organizacija administracije
  • Administrativne poslovne veštine i znanja
  • Kreiranje, vođenje i  kontrola poslovne dokumentacije
  • Upravljanje odnosima sa klijentima, partnerima i zaposlenima
  • Napredne IT veštine za poslovnu upotrebu računara
  • Istraživanje finansijskih metoda i izveštaja
  • Računovodstvo i knjigovodstvo


planiprogram.gifPlan i program za odsek Poslovna administracija je najlakši i sa najmanje predmeta u odnosu na sve odseke na BusinessAcademy.

Napredno rukovođenje vremenom

Školovanjem na ovom odseku savladaćete napredne tehnike za rukovođenje vremenom.

Evo zašto je to bitno: istraženo je da se za jedan sat neometanog rada može uraditi onoliko posla koliko za četiri sata ometanog.

Zato, dobićete sposobnost da pravilno organizujete rad kancelarije. Da ono šta treba uraditi bude urađeno brzo. Precizno.

Kolege će uvek dobiti potrebne informacije na vreme, direktor ili direktorka će moći da se posvete svom poslu bez gubljenja vremena na traženje podataka ili razmišljanje o sledećoj aktivnosti. A još bolje, klijenti će bez čekanja moći da dobiju koristan savet za upotrebu proizvoda ili servisa i biti redovno obaveštavani o ponudama koje im mogu značiti.

Kao profesionalni sekretar, koji na organizovan način zna da vodi kancelariju, čita finansijske izveštaje i dokumenta, gradi jake odnose sa postojećim klijentima i partnerima, postaćete bitan resurs Vašem preduzeću.

A već znate da je izbor za zapošljavanje najveći.

Bonus paket veština za vašu savršenu karijeru - Personal Development program

U okviru školovanja na programu Poslovna administracija, osim stručnih znanja, dobićete i poseban paket veština koje će vam koristiti u svakom poslu i najznačajnije su za uspeh u karijeri, Personal Development Program (PDP). Između ostalog, u njih spadaju motivacija, timski rad, analitičnost, komunikativnost, sampouzdanje, fokus, koncentracija, selekcija prioriteta i druge. To su takozvane transverzalne ili dodatne veštine.

Kako bismo vam pomogli da ostvarite uspeh u poslu i karijeru o kakvoj sanjate, pokrenuli smo Personal Development Program (PDP). Tokom programa usvojićete upravo ove dodatne, prenosive veštine i to kroz praktičan rad, putem kratkih edukativnih radionica. Možete ga pohađati tradicionalno ili online. Tokom ovog programa radićete sa najvećim stručnjacima za razvoj karijere i najuspešnijim privrednicima, na razvoju i unapređenju veština koje će vam doneti konkurentsku prednost na tržištu rada.

Program predstavlja odličan način da nadogradite znanja i veštine koje ste stekli tokom školovanja i omogućava vam da zauzmete superiornu poziciju na tržištu.

U okviru Personal Development Programa, između ostalog, dobijate višemesečnu praktičnu obuku gde ćete razviti transverzalne veštine koje će vas izdvojiti na tržištu rada, paket radionica iz različitih oblasti ličnog i profesionalnog razvoja, lični profil na osnovu testa ličnosti i testa sposobnosti, mentorski rad sa predavačima i konsultantima, plan razvoja karijere, zvanično uverenje o završenom programu i stečenim veštinama, preporuku mentora i 12 meseci konsultantske podrške u razvoju karijere.

Šta dalje?

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com