Tekoms d.o.o.

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
1000 din % popust
1000 din % popust
na upit

Opis organizatora

Firma TEKOMS d.o.o. se već 15 godina godina bavi obrazovanjem koje može biti online (učenje sa bilo koje lokacije) ili tradicionalni vid učenja (predavač - polaznik).

Sve naše online obuke su potpuno originalne, kao i program predavanja i oblasti koje se predaju. Autor naših online obuka ima višegodišnje iskustvo primenjeno u praksi tako da su sve obuke u stvari zasnovane na primerima iz prakse.

Online obuke naglašavaju pojam "primena u praksi" gde je nastavni program obuke upravo zasnovan na primerima iz prakse tako da je polaznik posle obuke bude potpuno osposobljen da samostalno primeni naučeno.

Autor online obuka kao inženjer sa višegodišnjim iskustvom u grafičkom, web i industrijskom dizajnu daje kvalitetno predavanje online obukama što kao rezultat daje veliki broj polaznika. Naše online obuke mesečno prati oko 50 polaznika raznih struka i predznanja - jer je i sam program obuke prilagođen za polaznike svih struka i bez predznanja!

 

Ostale naše delatnosti

Pored toga, bavimo se web dizajnom i programiranjem  gde imamo veliki broj urađenih web sajtova i web aplikacija za razne firme (preko 350 referenci). Naši saradnici su poliklinike, saloni, građevinske firme, dizajneri, muzički bendovi, saloni nameštaja, online prodavnice itd.

Imamo iskustvo, uvek “sveže” ideje oko dizajna, pratimo trenutne tehnologije kod web prezentacija, "ne pravimo nauku" od svog posla što se tiče online kurseva !
 
Veliki broj polaznika (nekoliko stotina), stalno unapređivanje tehnike predavanja i sadržaja obuka omogućava nam da budemo interesantni i pristupačni za polaznike jer za nas predavanje nije samo “teoretisanje” nego prenošenje znanja koje se stiče praktičkim višegodišnjim radom u sektoru  dizajna i inženjeringa.