Studio za strane jezike Jelena

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
od 3800 din

Opis organizatora

Studio za strane jezike Jelena osnovan je 1992. godine. Ideja koja nas je vodila pri osnivanju škole bila je da prenesemo sopstveno iskustvo posle višegodišnjeg boravka i usavršavanje u Engleskoj i Španiji. Motiv koji nas vodi je ljubav prema jezicima i kada se upotpuni sa znanjem koje posedujemo dolazimo do toga da je znanje moć koje nam daje jezičko samopouzdanje.

Osnovni moto u našem radu je "Practice is power". Cilj škole je da naše polaznike u zavisnosti od njihovih potreba osposobimo za posao, opštu komunikaciju, prevođenje. Ovo postižemo kroz učenje u malim grupama od 3 do 9 polaznika u prijatnom i lagodnom prostoru i uvek dostupnim profesorima. Svi naši profesori su filolozi i entuzijasti koji u nastavi kombinuju tradicionalne metode učenja i moderne pristupe.

U Studiju za strane jezike Jelena možete se upisati engleski, nemački, španski, italijanski, francuski, grčki, ruski, kineski i turski u dva upisna roka u septembru i februaru. Jezike možete pohađati u svim nivoima od početnog do konverzacijskog (A1, A2, B1, B2, C1, C2). Semestar za odrasle traje 5 meseci i ima fond od 80 časova po dinamici od 2 puta po 90 minuta nedeljno. Dečiji kursevi se odvijaju 2 puta nedeljno po 60 minuta tokom cele godine.

Studio za strane jezike Jelena ima saradnju sa stranim i domaćim institucijama. U Srbiji sarađujemo sa Centrom za talente Mihajlo Pupin iz Pančeva, Institutom za stane jezike Beograd, Britanskim savetom i Gete institutom. U instranstvu imamo saradnju sa ELT London, KSE Broadstairs, Churchill House Ramsgate, Interenational House Valencia.

Dođite da se družimo i učimo jer koliko jezika govoriš toliko ljudi vrediš.