Iskustva polaznika - Studio stranih jezika, NSchool

Adresa Devet Jugovića 7/25 , Novi Sad, prikaži na mapi
Online - putem interneta
Website: www.nschool.rs

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
od 1200 din
1200 din
1200 din
1200 din % popust
1200 din

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Online kurs nemačkog jezika

Pre ovog kursa pohađala sam nemački (niže nivoe) na još 2 različita mesta, trenutno sam ovde na A2/2, sve funkcioniše savršeno i što mi je najvažnije, profesorica odlično objašnjava. Definitivno ću nastaviti da pohađam časove na ovom kursu dok ne usavršim jezik. Moje iskrene preporuke!

15.06.2019. - Milica


Online kurs engleskog jezika (opšti i specijalizovani)

Lepo iskustvo! Sat vremena časa preko skype preleti za deset minuta bukvalno, organizacija je na visokom nivou, svaka čast!

03.08.2017. - Petar


Online kurs nemačkog jezika

Počela sam od nule, nisam znala ni da se pozdravim na nemačkom. Vremenom moj rečnik postaje bogatiji i time učenje sve zanimljivije. Sad već znam dosta reči, mogu da vodim neke jednostavne razgovore, mogu da se predstavim, kažem nešto o sebi, izrazim svoje mišljenje, čitam oglase za posao na nemačkom (razumem suštinu, a nepoznate reči u hodu prevodim). Profesorica Sonja je vrlo strpljiva. Lepo objašnjava, a kada mi nešto ide malo teže potrudi se maksimalno da mi objasni, nađe dodatne vežbice, ilustracije, tabelice. Veoma je ljubazna i trudi se da što pre odgovori na mejl, da što pre pregleda domaći zadatak. Časovi su zabavni, za sat vremena jako puno uradimo. Sve pohvale za nju.

16.06.2015. - Svetlana


Serbian for Foreigners - Online Lessons

Jelena is wonderful. Serbian is starting to make sense to me! I can finally understand and use locative!

04.06.2015. - Zora


Kurs francuskog, italijanskog, španskog jezika putem Skype-a

Počela sam Skype kurs sa vrlo slabim poznavanjem francuskog jezika i uz pomoć dobre nastavnice vrlo brzo sam osetila poboljšanje. Sada dosta razumem. Još uvek imam malo problema sa izgovorom, ali sa svakim vežbanjem sve je bolje i bolje. Ja sam jako zadovoljna svojom profesoricom francuskog. Jako se dobro razumemo i super mi objašnjava sve što mi nije jasno, a pri tom ima pravi francuski naglasak tako da izgleda kao da pričam sa pravom Francuskinjom.

04.06.2015. - Jelena


Online kurs nemačkog jezika

Zahvaljujući časovima nemačkog preko Skype-a sve mi je jasnija upotreba određenih pojmova, razumem sve više, manje se bojim komunikacije tj. postajem sigurnija u svoje znanje. Materijal koji koristimo je dobro prilagožen mojim potrebama. Profesorica dobro objašnjava, strpljiva je, prijatna i dobro vodi čas bez praznog hoda.

04.06.2015. - Brankica


Online kurs nemačkog jezika

Napredak je izuzetan. Sam kurs je prevazišao sva moja očekivanja. Do sada nisam imao iskustva sa učenjem online. Napredak je ostvaren zahvaljujući profesorici čija su stručnost, strpljivost i način na koji prenosi svoje znanje izvanredni. Profesorica Karg je prevazišla sva moja očekivanja.

04.06.2015. - Dragan


Online kurs nemačkog jezika

Zahvaljujući profesorki Jeleni Vukmanović, uspeo sam konačno da progovorim lepo nemački i da razrešim silne gramatičke nedoumice koje sam do sada imao. Do sada sam imao nekoliko profesora ali niko nije znao da prenese znanje i učini časove toliko interesantnim kao profesorka Jelena tako da mogu samo najbolje pohvale da uputim. Online materijal koji profesorka nalazi je više mego interesantan. Svaka pohvala školi i organizaciji časova.

04.06.2015. - Veljko


Online kurs arapskog jezika

Napredovala sam najviše što se tiče konverzacije. Takođe sam obnovila gramatiku i naučila još neke sitnice. Jako mi se sviđaju igrice koje smo radili na času, a koje nisu u sklopu knjige. Jako je kreativno. Ana je divna devojka koja je uvek spremna da izađe u susretm ponovi sve više puta, odličan profesor.

04.06.2015. - Aleksandra


Online kurs arapskog jezika

Veoma sam zadovoljan kursom. Ali naglasio bih zadovoljstvo predavačem tj. Anom! She is THE BEST! Ana nas je na veoma interesantan i dopadljiv način vodila kroz A2 kurs. Želeo bih da nastavim dalje usavršavanje u vašoj školi i stoga vas molim da ništa ne menjate!

04.06.2015. - Branko


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.

=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.