Studio stranih jezika, NSchool

Adresa Devet Jugovića 7/25 , Novi Sad, prikaži na mapi
Online - putem interneta
Website: www.nschool.rs

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
1200 din
1200 din
1200 din
1200 din

Opis organizatora

cover-ns-coolwithwebpage.png

Učenje preko Skype-a!

skype.jpg
Časovi jezika putem Skype-a.
Učite engleski, nemački, francuski, italijanski, španski, holandski, mađarski, ruski i srpski jezik kao strani online! 

NSchool
 nudi kurseve engleskog, nemačkog, holandskog, francuskog, arapskog, mađarskog, ruskog, italijanskog, španskog i srpskog kao stranog onlajn, putem Skajpa. Svi naši kursevi su dizajnirani u skladu sa Zajedničkim Evropskim Okvirom (CEF). U ponudi imamo kurseve za decu i za odrasle. Po uspešnom završetku kursa i finalnog testa, polaznik dobija diplomu na kome je naznačen završeni nivo po CEF-u.
 
 
Mi želimo da svim polaznicima pružimo uslugu po meri. Iz tog razloga radimo isključivo u malim grupama (do 4 polaznika) ili kroz individualnu nastavu. Cilj nam je da predajemo jezik koji je primenjiv u svakodnevnim sitacijama. Iz tog razloga koristimo puno dodatnog, aktuelnog materijala na času i podstičemo polaznike da pričaju, vode diskusije i debate na zanimljive teme, koriste aplikacije i materijal dostupan na internetu, spremaju prezentacije, i dr. 

Zašto NSchool?

1. Maksimalno 4 polaznika

Svi kursevi se održavaju individualno ili u malim grupama (maksimalno 4 polaznika) što omogućava da profesori svakom polazniku posvete potrebnu pažnju i odgovore na njegove specifične potrebe i probleme prilikom učenja stranog jezika.

2Profesionalan kadar

Predavači su diplomirani profesori koji su imali priliku da se usavršavaju u zemlji i inostranstvu. Smatramo da je za predavača neophodno da se usavršava na govornom prodručju jezika koji predaje i da potom to iskustvo primeni u praksi. Trudimo se da posećujemo konferencije i seminare na kojima predavači imaju priliku da nauče nešto novo o metodologiji i savremenim trendovima u držanju nastave jezika.   

3. Časovi putem Skajpa

Od 2009. nudimo časove engleskog jezika putem Skajpa. Ovaj vid nastave okupio je polaznike iz cele Srbije, ali sada već slobodno možemo reći, i iz raznih krajeva sveta (naši polaznici dolaze iz Norveške, Amerike, Hrvatske, Rusije, Švajcarske, Argentine, Hondurasa, Italjije, Australije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore,...). U pitanju su individualni časovi koji su pogodni za polaznike koji nemaju prilike da uče neki strani jezik u mestu u kome žive ili nemaju puno slobodnog vremena. Sve što vam je potrebno za ovaj vid nastave je instaliran Skajp program na vašem kompjuteru i mikrofon.

4. Priprema za međunarodne ispite

NSchool pored standardnih kurseva engleskog jezika nudi specijalizovane pripreme za međunarodne ispite (KET, PET, FCE, CAE, CPE, TOEFL, IELTS...). Trudimo se našim polaznicima pružimo pomoć u pisanju radne biografije, motivacionog pisma, i drugih dokumenata neophodnih za prijavu na posao ili univerzitet u inostranstvu. Sve pripreme za međunarodne ispite uključuju redovne simulacije ispita i mnoštvo dodatnog materijala za učenje koje se ne ograničava samo na jedan pripremni program.

5. Intenzivni letnji kursevi u inostranstvu

U toku leta Studio stranih jezika “NSchool” održavaju se letnji kursevi jezika po  ubrzanom režimu rada. To omogućava polaznicima da za kratko vreme pređu materijal za koji bi im inače trebao ceo semestar. 
 
6. Serbian Language for Foreigners
 
The courses for foreigners who want to learn Serbian are offered at different levels (beginner,  pre-intermediate, intermediate, advanced). In addition to doing the coursework, students are faced with additional material (handouts, presentations, newspaper extracts, etc.) that helps them become involved in real-life situations and contexts pertinent to their everyday, tourist or business life in Serbia. The courses are available online, via Skype.
 
NSCHOOL - BE THERE OR BE SQUARE!!!