SmartInIT - kursevi programiranja

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
250 eur % popust
250 eur % popust
250 eur % popust
250 eur % popust
500 eur

Opis organizatora

Nastanak

SmartInIT kursevi programiranja razvijeni su kroz dugogodišnju saradnju iskusnih profesora i asistenata sa Fakulteta tehničkih nauka i iskusnih PanonIT inženjera koji znaju potrebe privrede.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u obuci kandidata u PanonIT-u, veliki broj polaznika, preko 90% se zaposlio nakon završenog kursa. Zbog sve većeg interesovanja za PanonIT interne kurseve, ukazala se potreba za osmišljavanjem novog programa koji bi omogućio svim zainteresovanim da se usavršavaju u IT oblasti, a rezultat toga su SmartInIT komercijalni kursevi.

 

Kursevi

Kvalitet kurseva se zasniva na kompetentnim predavačima sa višegodišnjim iskustvom. Struktura, koncepcija i način realizacije kurseva su usmereni na usvajanje kako teorijskih, tako i praktičnih znanja i veština primenljivih u praksi. Kroz simulaciju rada na projektu polaznici dobijaju realnu sliku celokupnog ciklusa razvoja softvera i upoznaju se sa modernim alatima i problemima iz prakse.

U ponudi imamo:

  • Osnove programiranja
  • Napredno programiranje
  • Web programiranje - Frontend
  • Web programiranje - ASP.NET MCV
  • Testiranje softvera
  • Mašinsko učenje


Po završetku kursa svi polaznici dobijaju SmartInIT sertifikat o pohađanju kursa i rade finalni test. Na osnovu rezultata testa, polaznici koji osvoje minimalno 50% bodova dobijaju i SmartInIT Sertifikat o uspešno završenom kursu.


Prijave su u toku, a uslove prijavljivanja i dodatne informacije možete pogledati na našem sajtu ili dobiti putem telefona.

Prijavi se i ti i postani deo IT sveta!