Smart School

Adresa Kralja Aleksandra 12, II sprat- TC Pariski magazin , Novi Sad, prikaži na mapi

Website: www.smartschool.rs

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
72000 din
10800 din
57600 din
72000 din
72000 din

Opis organizatora


Smart School

Smart School je školski centar specijalizovan za IT edukaciju osnovan 1999. godine u sklopu kompanije Smart d.o.o.

Veliko prisustvo na tržištu ostvareno je kvalitetnom edukacijom i sa punim pravom ističemo da smo jedan od lidera u ovoj oblasti u Srbiji. Kvalitet edukacije potvrđuje takođe i aktuelni status Microsoft Silver Learning partnera za 2016-u godinu., što predstavlja više od decenije vrhunskog obrazovanja u školi računara Smart School.

Program i usluge koje škola nudi može da zadovolji potrebe polaznika u zavisnosti od interesovanja i postojećeg predznanja, a naši iskusni predavači i treneri su kvalifikovani eksperti u svojim oblastima i poseduju izvanredne veštine prenošenja znanja što rade sa entuzijazmom i strašću.

 
Otvoreni treninzi
Pored osnovnih kurseva, u ponudi se nalaze Microsoft, PMI, Linux, Adobe&Scrum, Cisco, Soft Skills, ITIL, Programi prekvalifikacije, Programerski kursevi, Web dizajn, Security, Adobe i još mnogi drugi koje organizujemo u redovnim terminima u našim prostorijama ili prostorijama naših partnera.

In House obuke
U mogućnosti smo da našim komitentima ponudimo obuku na njihovoj lokaciji, sa našom opremom i sa potpuno prilagođenim planom i programom obuke prema potrebama i zahtevima klijenta.

Individualne obuke
Veoma tražene su i 1 na 1 obuke, koje omogućavaju polazniku da brže i lakše savlada željene veštine, a naši predavači prate i prilagođavaju dinamiku, tempo i tremine mogućnostima polaznika.

Mentorska praksa
Program zasnovan na metodologiju invertnog obrazovanja i učenju kroz rešavanje problema. Uz smernice, instrukcije i konsultacije mentora, kroz interaktivnu nastavu i timskim radom na stvranim IT projektima, polaznici stiču praktične veštine i iskustvo primenljivo u realnim situacijama.

 

Microsoft OBUKE

Kompanija Smart d.o.o., je dugo bila jedini Microsoft Silver Partner for Learning Solutions u Vojvodini, što je uslovljavalo zadovoljavanje strogih Microsoft uslova. Microsoft danas nema status izdvojenog Microsoft Learning partnera, nego se ovaj status nalazi uz druge Microsoft kompetencije koje Smart d.o.o. takođe poseduje. Zato i danas, Smart School obezbeđuje zvaničnu Microsoft Official Course (MOC) edukaciju, koja se izvodi prema originalnim nastavnim materijalima, sa isključivo sertifikovanim predavačima - Microsoft Certified Trainers (MCT)... na šta smo jako ponosni.

 

 

ECDL ovlašćeni testing centar

3-2011.jpgSmart ECDL kao ovlašćeni testing centar pruža internacionalni program za obuku i testiranje znanja o informatičkim tehnologijama. Program se sastoji od različitih modula i nakon uspešnog polaganja ispita iz svih oblasti dobija se European Computer Driving Licence - licenca koja je priznata praktično u SVIM zemljama Evropske Unije, kao i mnogim drugim zemljama članicama programa ICDL (International Computer Driving Licence) kao što su SAD, Kanada, Australija, zemlje Afrike i Azije.

ECDL polaganja se održavaju jednom nedeljno - četvrtak od12:45h.

Pearson VUE

4-2011.jpgPearson VUE Testing centri omogućavaju polaganje ispita za dobijanje sertifikata iz različitih oblasti: licence, sertifikacije, akademska zvanja...

Listu ispita koje možete polagati putem Pearson VUE Testing centra, možete pogledati na zvaničnom Pearson VUE web sajtu. Svakako su najpoznatiji: Microsoft, Project Management Institute PMI, CISCO, Siemens, Adobe, Citrix, Novell, IBM, Oracle, SAP, CompTIA, Linux, Professional Institute... 

EC-Council Accredited Training and Test Centerr

International Council of Electronic Commerce Consultants (EC-Council) ima svrhu da podrži i unapredi ulogu pojedinaca i organizacija koje se bave sigurnosnim i e-business rešenjima.

EC-Council Smart School

EC-Council Accredited Training and Test Center je ovlašćen za održavanje EC-Council treninga od kojih je najtraženiji CEH - Certified Ethical Hacker. Kompanija Smart d.o.o. je trenutno jedini ovlašćeni EC-Council centar u Srbiji.

Više informacija možete pogledati na SmartSchool sajtu www.smartschool.rs/ec-council-sertifikacije

PMI - Project Management Institute

U nameri da Vama i Vašim organizacijama pomognemo da steknete ili unapredite potrebna znanja i veštine iz Upravljanja projektima i postanete što bolji poslovni profesionalac, kreirali smo „Project Management Training Program“. Sa njim bićete spremni za naredne korake u Vašem profesionalnom razvoju i poslovne izazove. Naš PM trening program je sveobuhvatan i predstavlja kamen temeljac za razvoj potrebnih znanja za usavršavanje u ovoj dinamičnoj poslovnoj disciplini. Savršen je kako za početnike tako i za polaznike sa iskustvom. Pruža konsolidovano i formalno znanje iz najbolje svetske prakse, najnoviji presek metodologije i njenu praktičnu primenu u poslovnom okruženju.

Obuke:

Microsoft obuke

S obzirom na ubrzani rast dostignuća na polju IT-ja, raste i značaj stručne informatičke edukacije. Microsoft Official Course (MOC) edukaciju mogu izvoditi samo Microsoft partneri sa Learning kompetencijom prema originalnim nastavnim materijalima, sa isključivo sertifikovanim predavačima - Microsoft Certified Trainers (MCT).  U našoj ponudi se može pronaći veliki broj Microsoft najtraženijih kurse za sticanje upravo tih sertifikacija. Tehnologije koje su pokrivene ovim kursevima su:
 • Windows Server
 • SQL Server
 • Windows
 • SharePoint
 • Exchange Server
 • Azure
 • Office 365
 • Microsoft 365 

Linux kursevi

Linux kursevi se zasnivaju na kvalitetnoj bazi znanja o administraciji Linux operativnog sistema i servera, počev od osnovnih koraka pa sve do napredne administracije.
 • Linux Master kurs je namenjen svima koji žele da ovladaju naprednom administracijom Linux operativnog sistema (iskusniji Linux korisnici), ali i onima koji se po prvi put susreću sa Linux-om. Linux Master može da sa lakoćom instalira i podesi Linux, radi na Linux Shell-u, konfiguriše sistem i mrežni interfejs, pravilno administrira korisnike i prateći hardware (uz konfiguraciju RAID diskova) i da kroz različite metode oporavi sistem u slučaju hardverske ili softverske greške u sistemu.

 • Linux sistem administrator kurs je namenjen Linux korisnicima koji žele da se bave administracijom Linux Servera. Na kursu ćete naučiti instalaciju i konfiguraciju Linux-a. Ako želite da naučite rekompajliranje Linux-ovog jezgra (kernel-a), upravljanje korisnicima, file sistemima, upravljanje uređajima koji su povezani sa Linux serverom, kao i osnovno konfigurisanje mrežnih interfejsa, Linux Ssistem administrator kurs je pravi izbor za Vas.

Smart Network Security

Smart Network Security specijalistički kursevi su bazirani na obuci za rad sa CISCO uređajima, računarskim mrežama i na najboljim principima zaštite računarskih mreža. Namenjeni su osobama koje žele da unaprede svoje znanje iz oblasti mrežnih sistema u instalaciji, konfiguraciji i rešavanju problema na LAN i WAN mrežama enterprise okruženja. Poseban akcenat se stavlja na zaštitu privatnih mreža od spoljašnjih uticaja.
 
 • Pripremni kurs za polaganje CCNA ispita je namenjen IT administratorima koji žele da unaprede znanje iz oblasti računarskih mreža kao i da steknu osnovno znanje u konfigurisanju CISCO uređaja.

 • Pripremni kurs za polaganje CCNP ispita je namenjen IT profesionalcima koji žele da unaprede svoje znanje u oblasti mrežnih sistema, u instalaciji, konfiguraciji i rešavanju problema na LAN i WAN mrežama enterprise organizacija.

 • Network Security & Access Lists kurs (zaštita privatnih mreža od hakera) je namenjen tehničkim licima i administratorima mreža koji žele da savadaju tehnike zaštite privatnih mreža od spoljašnjih uticaja tj. hakera.
 
Osnove programiranja za početnike

Osnove programiranja za početnike predstavljaju niz kurseva koji će usmeriti polaznike na put programiranja i ostvarivanja IT karijere. Program je usmeren ka savladavanju prvih i osnovnih koraka u različitim programskim jezicima i osnovnih koraka u projektovanju baza podataka. Namenjeni su osobama koje su apsolutni početnici i koji nemaju ranijih iskustava u programiranju.

 • Uvod u C# programiranje - Namenjen je prvenstveno početnicima koji se po prvi put susreću sa .NET programiranjem i programskim jezikom C#. Takođe je namenjen i polaznicima koji žele da prodube svoje znanje u ovoj oblasti.

 • Osnove programiranja u programskom jeziku JAVA - Namenjen je prvenstveno početnicima koji se po prvi put susreću sa programiranjem u programskom jeziku Java. Takođe je namenjen i polaznicima koji bi želeli da prošire svoje znanje u ovoj oblasti.

 • Android programiranje - Namenjen je svima onima koji žele da nauče da programiraju za Android operativne sisteme za mobilne telefone i tablet uređaje.

 • Wordpress - Namenjen je svima koji žele da nauče kreiranje poslovnih i ličnih Internet prezentacija upotrebom WordPress-a.
 • Osnove SQL-a - Osnove rada sa bazama podataka - namenjen je sudentima i srednjoškolcima koji treba da savladaju osnove projektovanja baze podataka, kao i korisnicima koji žele da samostalno kreiraju svoje baze podataka.
 • HTML i CSS - Naučićete pravilno dizajniranje različitih internet prezentacija kodiranjem i kroz rad u tekst editoru uz HTML programski jezik.

WEB OBUKE

 • Front End developer - Pomoći će vam da naučite kako da samostalno kreirate i pravilno dizajnirate različite tipove Internet prezentacija koristeći jezike HTML i JavaScript kroz rad u tekst editoru. Naučite da vladate Web aplikacijama kako bi ih mogli uspešno planirati, dizajnirati i održavati Web prezentacije i banere. Naučite kako da kreirate animacije, formulare i sl.

 • PHP Expert (PHP - MySQL) - Kurs je namenjen osobama koje žele da ovladaju veštinama izrade dinamičkih Web prezentacija. Uz pomoć PHP-a naučićete kako da automatizujete elemente Internet prezentacije, da skladištite podatke uz pomoć MySQL-a, kao i da koristite Apache Web server.

 • Wordpress - Namenjen je svima koji žele da nauče kreiranje poslovnih i ličnih Internet prezentacija upotrebom WordPress-a.
 • Grafički dizajn - Grafički dizajn obuhvata obuku rada u tri grafička programa: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop i Adobe InDesign. Programi su deo paketa Adobe Creative Suite koji predstavlja kompletno dizajnersko rešenje za pripremu štampe i web dizajn.
 
 
NAPREDNE TEHNIKE MICROSOFT OFFICE
Paket naprednih kurseva predstavlja moćan alat koji svojim korisnicima nudi lakši rad na kompjuteru. Sastoji se od kurseva koji obuhvataju napredne tehnike rada u programima koji omogućavaju efikasnije kancelarijsko poslovanje i optimalno korišćenje resursa.

Word - Kurs Napredne tehnike rada u programu Word je namenjen onima korisnicima programa Word koji žele da upoznaju njegove složene koncepte obrade podataka, teksta i karakteristike aplikacija.

Excel - Kurs Napredne tehnike rada u programu Excel je namenjen osobama koje koriste Excel u svom radu, kao i onima koji žele da nauče da sa sigurnošću rukuju ovim programom.

Access - Napredne tehnike rada u Microsoft programu Access kurs je namenjen osobama koje žele da brzo i lako da pronađu i unose nove podatke kao i da ih koriste i obrađuju, čak i veoma velike količine podataka na veliki broj načina.

PowerPoint - Naučite kako da napravite interesantne i efikasne prezentacije u vidu slajdova, kako da ih učinite zanimljivijim i kako da ih prilagodite svakoj poslovnoj prilici.

Outlook - Kurs Napredne tehnike rada u Microsoft programu Outlook kurs je namenjen osobama koje već koriste Outlook i koje žele da nauče da efikasnije rade sa elektronskom poštom, da planiraju radne aktivnosti preko kalendara i da vode poslovne i druge kontakte kroz Outlook.

Project - Kurs Napredne tehnike rada sa Microsoft programom Project je namenjen osobama koje žele da na lak i brz način nauče kako da uspešno rukovode projektima, planiraju zadatke, resurse i poslove.

SOFT SKILLS

Treninzi i kursevi za menadžere su nastali kao odgovor na potrebe savremenog načina poslovanja koji zahteva profesionalce koji će se stalno usavršavati i koji će raditi na sebi i na unapređenju svojih veština. Polaznici će uz pomoć ovih kurseva i seminara dobiti odgovore na pitanja kako najbolje organizovati svoje vreme, koje su to savremene metode prodaje koje se koriste sve više u svetskoj praksi, kako da se najbolje iskoriste prednosti Interneta, kako uspešno upravljati svojim timovima i kako uspešno sprovesti projekat do kraja.

Ovi kursevi i treninzi su namenjeni različitoj upravljačkoj strukturi (rukovodioci i menadžeri), zatim sektoru plana i analize, prodajnoj strukturi i svima onima koji koriste savremena tehnološka dostignuća kako bi što bolje planirali i organizovali svoj posao i tako ostvarili veću produktivnost i bolji finansijski rezultat.
 

WORKSHOPS

Workshops (praktične radionice) su nastale na osnovu dobrih primera iz iskustvene prakse. Namenjene su onima koji se već koriste određenim programima ali bi želeli da kroz jednodnevnu obuku/vežbu saznaju najbolje i najbrže načine kako da dođu do svog cilja i uspešno izvrše poslovni zadatak.

Radionice možemo organizovati na osnovu zahteva klijenta.