Školski centar za računare i strane jezike Softline

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
17900 din
10900 din
6000 din
15900 din
18900 din

Opis organizatora

Ono što smo mi svi znali godinama, sada je i zvanično potvrđeno od strane našeg partnera Adobe-a. Naš Adobe Instruktor je najbolji na svetu. Sve čestitke našem dragom kolegi Branku Jovanoviću.

 

Edukacioni centar Softline je dugi niz godina jedan od lidera u oblasti obrazovanja odraslih. Softline se nalazi u Takovskoj 12, u zgradi opštine Palilula. Nastava se odvija u 5 klimatizovanih kabineta koji su opremljeni najmodernijom opremom (19“ TFT monitori, dual core računari, štampači, skeneri, projektori). Nastava se odvija u malim grupama od 3-8 polaznika i upis je tokom cele godine. Softline je autorizovani trening centar Microsofta, Autodeska, Adobe-a i svi kursevi i predavači su autorizovani od strane ovih softverskih kompanija.

Microsoft obuke: Program Microsoft Certified Partner ukazuje na Microsoft partnera sa iskustvom i znanjem potrebnim za osmišljavanje, pripremanje, prilagođavanje i obavljanje Microsoft obuke. Zadovoljivši stroge Microsoftove kriterijume, Softline je dobio status partnerske obrazovne ustanove sertifikovane da pruža specijalizovana znanja najzahtevnijem krugu korisnika Microsoftovih proizvoda.

U Softline-u možete pohađati sledeće Microsoft obuke:

 • Poslovni paket (Windows, Word, Excel i Internet);
 • Napredni poslovni paket (Windows, Word, Excel, Internet, PowerPoint);
 • Windows 7 operativni sistem;
 • MS Word – obrada teksta;
 • MS Excel – tabelarni proračuni;
 • MS Access – izrada baza podataka;
 • MS PowerPoint – izrada multimedijalnih prezentacija.

Autodesk obuke: Softline je zvanični Autorizovani trening centar Autodeska (ATC). Autodesk Training Center organizacije autorizovane su od strane Autodeska da pruže praktičnu obuku vođenu iskusnim instruktorima za korišćenje Autodeskovog softvera. ATC centri su jedine ustanove koje nude autorizovanu obuku i koje prate Autodeskove stroge standarde za dobijanje originalne diplome. Na intenzivnim kursevima dolazi se do rešenja koja odmah mogu biti primenjena u praksi.

U Softline-u možete pohađati sledeće Autodesk kurseve:

 • AutoCAD 2D 2014
 • AutoCAD 3D 2014
 • 3D Studio MAX 2014

Adobe obuke: Softline je zvanični Adobe Authorized Training Center (AATC). U organizacijama sa statusom AATC, obuka za rad sa Adobeovim programima sprovodi se po standardima propisanim od strane poznate softverske firme za dizajn Adobe. AATC promoviše polaznike obuka kao profesionalce u oblasti kompjuterske grafike i web dizajna. Kroz ove kurseve upoznaćete se sa tajnama rasterske i vektorske grafike, web dizajna i pripreme za štampu. Po uspešno završenom kursu dobija se zvanični sertifikat AATC Softline.

Škola održava sledeće Adobe obuke:

 • Adobe grafički paket (Photoshop, Illustrator i InDesign) – osnovni i napredni nivo
 • Adobe web dizajn (Fireworks, Dreamweaver i Flash) – osnovni i napredni nivo
 • Obuke se mogu pohađati i pojedinačno van paketa, recimo samo Photoshop.


Ostale obuke: Softline u ponudi ima dve obuke koje dugi niz godina izazivaju veliko interesovanje, a to su obuka za Knjigovođe i obuka za PC servisera.

Strani jezici: Softline organizuje i kurseve stranih jezika u mini grupama od po dvoje polaznika za sledeće jezike: engleski, nemački, francuski, italijanski, španski, grčki, ruski. Na kraju obuke polaznici su osposobljeni za polaganje međunarodno priznatih ispita.

Reference: Za proteklih 11 godina neke od institucija i renomiranih firmi koje su u Softline-u prepoznale lidera u edukaciji i ukazale nam poverenje su između ostalog i: Ministarstvo finansija, Ministarstvo odbrane, Ministarstvo za infrastrukturu, Nacionalna služba za zapošljavanje, Republička direkcija za puteve, Uprave carina Srbije, Gradski zavod za zaštitu zdravlja, Elektroprivreda Srbije, Elektrosrbija, Elektrodistribucija Beograd, Telekom, NIS, EFG Eurobank, Hipo Alpe Adria, Raiffeisen banka, Siemens, Zekstra, Shell, Politika, Borba, Japan tobacco international, Hotel Hayat, Ball Packaging Europe, Milšped, Ekonomski fakultet, Viša škola za vaspitače, Viša železnička škola, OŠ Josif Pančić, OŠ Nikola Tesla, Dom zdravlja Zvezdara, Klinički centar Srbije, Dom za decu ometenu u razvoju, kao i mnoga duga pravna lica i pojedinci.