Škola stranih jezika Đuro Salaj AD

Adresa Nemanjina 28 , Beograd, prikaži na mapi
Adresa Mesna zajednica SAVA, Blok 45, Jurija Gagarina 221 , Beograd, prikaži na mapi
Adresa Romana Rolana 67, Višnjička banja - OŠ Milena Pavlović Barili , Beograd, prikaži na mapi

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
od 2000 din % popust
2250 din % popust
7000 din % popust
7000 din % popust
7000 din % popust

Opis organizatora


„Đuro Salaj
AD – Preduzeće za kulturu, obrazovanje, izdavaštvo i marketing postoji i radi već više od 60 godina. Od osnivanja do danas „Đuro Salaj” AD bavi se obrazovanjem kao jednom od svojih osnovnih delatnosti, sa preko 150 različitih programa.

Škola stranih jezika „Đuro Salaj” jedna je od tri najstarije škole stranih jezika u Beogradu. Mi smo škola sa dugom tradicijom i iskustvom, ali i škola koja ide u korak sa vremenom i novim tendencijama u nastavi i svim segmentima procesa učenja stranih jezika.

Škola stranih jezika „Đuro Salaj” organizuje opšte kurseve za preko 20 stranih jezika, kao i specijalizovane kurseve engleskog jezika − priprema za međunarodno priznate diplome (FCE, CAE, CPE, ICFE, ACCA, IELTS, TOEFL i dr.). Naravno, pripreme za međunarodno priznatite diplome organizujemo i za druge jezike: nemački, italijanski, španski i dr. Svi opšti i specijalizovani kursevi jezika realizuju se u skladu sa standardima Evropskih zajedničkih jezičkih okvira koji su usklađeni sa preporukama Saveta Evrope, i na osnovu najsavremenijih metoda i udžbenika stranih jezika.

Sedam godina smo držali nastavu redovnih i poslovnih (Business) kurseva engleskog, francuskog, nemačkog i ruskog za zaposlene u Narodnoj banci Srbije i Zavodu za izradu novčanica i kovanog novca, tako da smo svakog semestra obučavali oko 350 polaznika, samo iz te dve institucije. Naša priča se tu ne završava. Obučavali smo polaznike iz više od 20 kako državnih, tako i privatnih preduzeća, ministarstava i drugih ustanova među kojima posebno izdvajamo saradnje sa Ministarstvom inostranih poslova, Ministarstvom spoljnih poslova, NIS-om, Vojskom Srbije, Ministarstvom za telekomunikacije i informatičko društvo, Ministarstvom za nauku i zaštitu životne sredine, Ministarstvom za državnu i lokalnu samoupravu, Ministarstvom za privredu, Sekretarijatom za informisanje, Višom turističkom školom, JP „Srbijašume“, Saobraćajnim institutom, CIP-om, Elektrodistribucijom  Beograd, „Ateks-om“, „Politikom“ a.d., BAK''-om (''BUCK''),  itd.

2010. godine od Univerziteta u Beogradu dobili smo akreditaciju za održavanje nastave srpskog jezika za strance. Važno je istaći da su istu akreditaciju dobile još samo dve renomirane jezičke ustanove u Beogradu.

Možemo da kažemo da smo jedni od prvih koji su uveli pripremu za polaganje Cambridge ispita (CAE, FCE), IELTS-a, TOEFL-a, nastavu portugalskog jezika, kao i pripremnu  nastavu za bilingvalno odeljenje III  beogradske gimnazije.

Od prošle godine naša Škola je u svoj redovan program uvrstila i kurs mađarskog jezika sa željom da svima koji su zainteresovani za učenje ovog jezika pruži visok kvalitet nastave- učenje po najsavremenijim metodama od maternjih govornika. 

Naša Škola se svakog dana razvija zajedno sa svojim polaznicima i teži ka što većem uspehu na polju obrazovanja. Za više od 60 godina postojanja kroz našu školu prošlo je  hiljade đaka koji nam se i dalje rado vraćaju, neki sada dovode svoje mališane koje sa zadovoljstvom učimo kako jezičkim tako i životnim veštinama.

Svi naši predavači su diplomirani profesori i članovi strukovnih udruženja. Svi nastavni programi su standardizovani prema zajedničkim  evropskim jezičkim okvirima (A1,A2,B1,B2,C1,C2).

Škola izdaje sertifikate o stečenom nivou znanja stranih jezika, kako svojim polaznicima tako i po zahtevu, na privatnim ispitima. U školi se danas predaje u okviru grupne, poluindividualne i individualne nastave preko 20 stranih jezika (engleski, italijanski, nemački, francuski, španski, portugalski, ruski, danski, holandski, turski, slovenački, norveški, švedski, arapski, latinski, srpski za strance, itd).  

Više od 20 stranih jezika koje možete pohađati kod nas dovoljan je razlog da nas posetite i sami se uverite u naš kvalitet.

 

Dobrodošli!!!