SAE Institut Beograd

Opis organizatoraSAE lnstitut Beograd deo međunarodne mreže fakulteta iz oblasti digitalnih medija koje obuhvataju audio inženjering, filmsku digitalnu produkciju, web&multimediju i 3D animaciju ponosno najavljuje NOVE praktične kurseve iz oblasti web dizajna, fotografije i produkcije zvuka u video igrama - po veoma PRISTUPAČNIM cenama!

Posebnu pažnju izazvala je NOVA grupa kurseva iz oblasti web dizajna i jedinstveni kurs na ovim prostorima Zvuk za video igre! "Ovaj fantastičan kurs vodi polaznike, korak po korak, kroz kompletnu produkciju zvuka koristeći posredničke softverske (middleware) alate i endžine za igre (kao Wwise, FMOD, Unity i Unreal Engine). Polaznici će, po prvi put u Srbiji, imati priliku da nauče kako da planiraju i kreiraju interaktivnu muziku, zvuke i glasove i konačno ih i čuju na delu u pravoj video igri! " - kaže šef audio katedre prof. Darko Veličkovski.

O NOVIM kursevima iz oblasti web dizajna profesor na Web katedri Vladimir Lelićanin ističe: "Rešili smo da unapredimo naš progam web kurseva tako što smo ga prilagodili tržištu u Srbiji. Svesni smo da postoje polaznici sa različitim predznanjima i različitim željama kada je web design i development u pitanju, stoga smo postojeći web kurs pretvorili u tri kursa - basic, advanced i professional. Na ovaj način, prilagodili smo se različitim nivoima znanja polaznika, ali i omogućili atraktivnije cene, i što je najvažnije, pokrili oblasti koje su veoma tražene, kao što je recimo PHP development."

Praktičan kurs Fotografije u trajanju od šest nedelja takođe je novina u ponudi specijalizovanih kurseva ove prestižne institucije.

SAE kursevi su namenjeni onima koji žele da svoje ideje sprovedu u konkretne projekte po svetksim standardima, bilo to snimanje reklame ili dokumentarnog filma, lansiranje web sajta ili snimanje zvuka.

Kursevi traju od šest do dvanaest nedelja a program se odvija kroz praktičan rad na savremenoj opremi i softverima! Predavanja vrše vrhunski profesionalci dugogodišnjeg radnog iskustva, a nakon završenog kursa polaznici će posedovati praktične veštine i priznati SAE sertifikat. 

Marijino iskustvo sa SAE Express kursa fotografije"Iskustvo sa SAE Express kursa fotografije bih opisala kao veoma korisno i prijatno ! Za ukupno 14 sati koliko traje ovaj dvodnevni kurs naučila sam i više nego što sam očekivala! Najbolji utisak ostavio je predavač Aleksandar Anđić, koji je svojim iskustvom i pristupom prema svim polaznicima zaslužan za celokupnu atmosferu na samom kursu. Preneo nam je svoje znanje na praktičan način, odgovorio je na sva naša pitanja i doprineo da još više zavolim ovu umetnost! SAE express kurs fotografije bih preporučila svima!" - sa osmehom kaže Marija Babić, jedna od polaznica SAE Express foto kursa. S obzirom da slika govori više od hiljadu reči, prenosimo vam atmosferu putem fotografija, od kojih neke predstavljaju radove polaznika ovog kreativnog kursa...Uživajte!  
 

O nama

SAE Institut je najveći svetski privatni fakultet za audio produkciju, filmsku produkciju, web & multimediju i 3D animaciju. Programi obezbeđuju praktične kurseve, kao i akademske programe u 54 škole u 26 zemalja širom sveta. SAE Institut je nastao kao škola za audio inženjering (SAE) u oktobru 1976. godine, a osnovao ga je Tom Misner, inženjer i producent koji je prvi u svetu počeo da kombinuje praktična i teoretska predavanja iz audio tehnike. SAE  obrazovni sistem je jedinstven u svetu, a vremenom je svoju ponudu proširio je i u domenu ostalih nastavnih programa iz oblasti digitalnih medija. Uz pomoć svojih specijalizovanih nastavnih programa, SAE Institut već vise od tri decenije osposobljava profesonalne kadrove.
Pored Njujorka, Londona, Pariza, Dubajia, Melburna i ostalih svetskih metropola, od sada SAE Institut možete pohađati i u BEOGRADU!

SAE Institut Beograd

SAE Beograd radi punim kapacitetom, uključujući niz redovnih i vanrednih studija i kurseva na četiri smera: audio inženjering, filmska digitalna produkcija, web & multimedija i 3D animacija. Svi naši akademski programi akreditovani su od strane londonskog Middlesex University, jednog od  najpoznatijeg Univerziteta u Velikoj Britaniji. Sa SAE diplomom u rukama možete raditi bilo gde u svetu! Kao sto je internacionalna praksa SAE Instituta, i studentima iz Srbije i regiona su obezbeđena kvalitetna predavanja, kao i pažljivo izabrana praktična nastava iz audio inzenjeringa, filmske digitalne produkcije, web grafičkog dizajna i digitalne animacije. Fakultet raspolaže najsavremenijim uređajima i opremom, a stručni predavači predstaviće oproban miks teorijskih i praktičnih znanja.

Trajanje akademskih studija: Dve kalendarske godine ( tri školske godine ), odnosno šest semestara.

Smerovi

1.  Audio Produkcija

2.  Filmska Produkcija

3.  Web & Multimedija

4.  3D animacija

Pored akademskih programa SAE Institute nudi i niz izuzetno atraktivnih i savremenih kurseva u trajanju od dva dana do tri meseca.

Upisni rokovi

Na SAE Institut se možete upisati pred početak svakog semestra . Postoje tri semestra u jednoj kalendarskoj godini (mart , jun, novembar).

Brošure za upis se mogu naručiti putem našeg sajta popunjavanjem formulara, a možete se upisati ličnim dolaskom u prostorije fakulteta.

Svakog dana od 9-18h vrata SAE Instituta su otvorena za sve zaintersovane, od budućih studenata, njihovih prijatelja i roditelja, pa do svih profesionalaca u pomenutim industrijama.

Zašto SAE Institut Beograd?

novideozazastosae1.jpg

 1. Zato što je SAE Institut najveći svetski brend u obrazovanju u oblasti digitalnih medija!
 2. Zato što nudi univerzitetsku diplomu priznatu u celom svetu!
 3. Zato što studije traju samo dve kalendarske godine i stiče se diploma “Bachelor of Arts”!
 4. Zato što se možete upisati na početku svakog semestra!
 5. Zato što  drugu godinu studija možete nastaviti u Londonu , Oxfordu, New-Yorku ili Dubai-u gde, takođe, postoje SAE Instituti!
 6. Zato što SAE nudi jedinstven sistem obrazovanja i pruža znanje koje je odmah primenjivo!
 7. Zato što su profesori vrhunski stručnjaci u svojim oblastima, sa bogatim iskustvom u zemlji i inostranstvu!
 8. Zato što SAE Institut omogućuje priznavanje prve godine na osnovu radnog iskustva!
 9. Zato što omogućuje studentima praktičnu nastavu koja čini 70% nastavnog programa!
 10. Zato što studirate u malim grupama, što omogućuje profesorima da Vam se potpuno posvete!
 11. Zato što nudi studentima korišćenje najsavremenije opreme vredne desetine miliona eura!
 12. Zato što studenti imaju neograničen pristup svim fakultetskim resursima!
 13. Zato što se SAE Institut Beograd bavi Vašim karijerama i pomaže Vam da nađete posao u struci po završetku studija!
 14. Zato što su svi zaposleni na SAE Institutu prijatni, nasmejani, drugačiji i uvek spremni da odgovore na sva Vaša pitanja!

novideozazastosae2.jpg