ROAD Human Resources

Adresa Patrijarha Čarnojevića 14 , Novi Sad, prikaži na mapi

Website: www.road.rs

Opis organizatora

Počeli smo sa radom 2011. godine kao agencija koja se bavila poslovnim savetovanjem u oblasti ljudskih resursa. Najčešće smo radili sa malim i srednjim preduzećima, vlasnicima koji su svoje poslovanje počinjali od zanatskih i trgovinskih radnji, a vremenom prerasli u preduzeća sa 20 ili više od 50 zaposlenih.
2012. godine smo prepoznati i sertifikovani kao zvanični konsultanti u oblasti ljudskih resursa od strane Regionalne razvojne agencije i Ministarstva eknomije i regionalnog razvoja Republike Srbije. 2013. godine smo dobili prvu međunarodnu coaching licencu kada smo počeli da se profilišemo kao agencija namenjena organizacionom razvoju kroz trening i coaching. Danas posedujemo licence i sertifikate prestižnih evropskih i svetskih udruženja i instituta.

 

Sigurno znate da se bavimo organizacionom razvojem kompanija i pojedinaca kroz trening i coaching. Od početka rada do danas iza nas je više od 450 održanih treninga i preko 2700 zadovoljnih pojedinaca koji su prošli kroz naše treninge i coaching sesije. Svi treninzi su posebno skrojeni u odnosu na razvojne potrebe učesnika. Pri njihovom kreiranju uvažavamo izazove sa kojima se suočavaju kompanije sa kojima poslujemo i tako svoj rad maksimalno prilagođavamo zahtevima klijenta.

 

Koristimo savremene metode organizacionog i ličnog razvoja koje uključuju visok stepen angažovanja učesnika treninga, što omogućava najbolje rezultate. Ponosni smo na visok stepen profesionalnosti i istrajnosti u zajedničkom postizanju definisanih ciljeva sa klijenitma. Zbog svega navedenog, verujemo da je jedan od mogućih načina da zadovoljite potrebe za vašim organizacionim razvojem i rastom- saradnja sa nama.

 

Naši treninzi su...

  • Posebno kreirani u skladu sa potrebama i nivoom znanja Vaših zaposlenih,
  • Usklađeni sa Vašom oblasti poslovanja i njenim specifičnostima. Ovo postižemo profesionalnošću i posvećenošću svakom klijentu. Treningu prethodi: analiza potreba, upoznavanje sa kompanijom i učesnicima i nalaženje najboljeg rešenja kroz razgovore i upitnike.
  • Rešavaju na najefikasniji način specifične situacije sa kojima se Vaši zaposleni susreću tokom rada.
  • Inovativni i u skladu sa svetskim trendovima iz ove oblasti sa ciljem da podstaknu korporativne i lične promene kod učesnika, koje će dovesti do veće efikasnosti i boljih rezultata.
  • Fokusirani na rad u manjim grupama koje omogućavaju posvećenost svakom učesniku, maksimalnu motivaciju, efikasnost i uspešnost.
  • Bazirani na korišćenju najsavremenijih metoda učenja koje stalno usavršavamo (NLP, Coaching alati, terapijske tehnike, i mnoge druge...).
  • Naši treninzi su iskustveno provereni uz visok stepen angažovanja učesnika.

Kvalitet naših usluga potvrđuju sledeće licence za rad:

         
 
     
Naše treninge su prolazili zaposleni...