Queen Victoria School

Adresa Dečanska 2, V sprat, stan 13 , Beograd, prikaži na mapi

Website: www.qvictorias.com

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
od 15000 din % popust
od 20000 din % popust
od 22000 din

Opis organizatora

flajerA61.jpg

 

Queen Victoria School program TALK WITH EASE bazira se na komunikacijskom pristupu gramatici i akcentu na komunikaciji (communicative teaching of grammar) odnosno predavanju gramatike i svih ostalih veština jezika kroz konverzaciju. Akcenat je na upotrebi jezika, a sve veštine se uče prvenstveno putem priprodnog usvajanja,  te je uspešnost i efikasnost učenja na jako visokom nivou u poređenju sa tradicionalnim i ostalim pristupima jeziku.

Mi sa sigurnošću i bez skromnosti koja u ovom slučaju ne bi bila na mestu, u šta ćete se i uveriti ako se odlučite za nas, možemo reći da smo jedna od najposvećenijih i najstručnijih škola stranih jezika u Beogradu. Cilj našeg tima profesora je da sebe postepeno učinimo nepotrebnim svakom polazniku koji se u našu školu i upiše! Želimo da Vas postepeno dovedemo do nivoa na kom ćete učenje moći da nastavite sami, jer tada ćemo postići najveći lični i profesionalni uspeh, čemu ceo naš tim i teži. Mi svoj posao volimo najviše na svetu i želimo da naši polaznici to i osete.


Mi Vam garantujemo:
mnogerechi.jpg

Mi nismo škola sa tradicionalinim pristupom učenju, te dajemo sve od sebe da se apsolutno NE oslanjamo na maternji jezik pri učenju stranog jezika.

U našoj skoli su svi naši i strani predavači, odnosno diplomirani profesori filologije maksimalno posvećeni svom poslu i svemu što se kod nas u školi događa. Naš profesori se kontinuirano usavršavaju, kako u zemlji, tako i u inostranstvu i svoje su radno iskustvo sticali u školama stranih jezika širom sveta. Svi naši profesori zaista vole to što rade i to je ono što nas sve spaja i čini SAVRŠENIM KOLEKTIVOM.

Naš cilj je takođe da se PRILAGODIMO SVAKOM UČENIKU I DA SE SVAKOM OD VAS DA ONO ŠTO VAM JE POTREBNO NA POSEBAN NAČIN, JER SVI STE VI RAZLIČITI. Mi sa Vama učimo, menjamo se, rastemo i razvijamo se. Vi ste ti koji nas oblikujete i učite kako da budemo bolji PEDAGOZI, PSIHOLOZI, PREDAVAČI i LJUDI.

Grupe su od 4-8 ljudi
što je i idealno, odnosno ulazi u okvire preporučene veličine grupe po CEF-u, što je max 12 polaznika.

Naši nivoi:cefr22.jpg

Kursevi:

Queen Victoria School  već deset godina uspešno kreira kurseve baš po vašoj meri! U ponudi imamo: engleski, nemački, italijanski, francuski, španski, grčki, ruski jezik  i srpski jezik za strance. Možete izabrati:

1. Regularni Talk With Ease kurs 

2. Intenzivni  Talk With Ease kurs

3. Kurs konverzacije

4. Kurs poslovnog engleskog jezika i poslovne korespondencije

5. Pripremni kurs  za međunarodne ispite IELTS, TOEFL, SAT,  ACT, GMAT, GRE, BEC, TOLES, ILEC i OET

6. Pripremni kurs  za KET, PET, FCE, CAE, CPE i GOETHE, ÖSD, DELE i DILF/DELF/DALF ispite

7. Kurs engleskog jezika za seniore

8. Individualne časove

 

Dođite da se družimo i učimo zajedno!

 

Radno vreme:

Radno vreme administracije škole je:

Ponedeljak - Petak od 08 - 20h
Subota: 10 - 13h

Časovi se održavaju od ponedeljka do subote, prepodne i popodne.