Queen Victoria Education

Adresa Dečanska 2, V sprat, stan 13 , Beograd, prikaži na mapi

Website: www.qvictorias.com

Opis organizatora

                                                       
                                                    
 
Queen Victoria Education program TALK WITH EASE bazira se na komunikacijskom pristupu gramatici i akcentu na komunikaciji (communicative teaching of grammar) odnosno predavanju gramatike i svih ostalih veština jezika kroz konverzaciju.
Akcenat je na upotrebi jezika, a sve veštine se uče prvenstveno putem priprodnog usvajanja,  te je uspešnost i efikasnost učenja na jako visokom nivou u poređenju sa tradicionalnim i ostalim pristupima jeziku.

Mi sa sigurnošću i bez skromnosti koja u ovom slučaju ne bi bila na mestu, u šta ćete se i uveriti ako se odlučite za nas, možemo reći da smo jedna od najposvećenijih i najstručnijih škola stranih jezika u Beogradu. Cilj našeg tima profesora je da sebe postepeno učinimo nepotrebnim svakom polazniku koji se u našu školu i upiše! Želimo da Vas postepeno dovedemo do nivoa na kom ćete učenje moći da nastavite sami, jer tada ćemo postići najveći lični i profesionalni uspeh, čemu ceo naš tim i teži. Mi svoj posao volimo najviše na svetu i želimo da naši polaznici to i osete.


Mi Vam nudimo:
mnogerechi.jpg

Mi nismo škola sa tradicionalinim pristupom učenju, te dajemo sve od sebe da se apsolutno NE oslanjamo na maternji jezik pri učenju stranog jezika.

U našoj skoli su svi naši i strani predavači, odnosno diplomirani profesori filologije maksimalno posvećeni svom poslu i svemu što se kod nas u školi događa. Naš profesori se kontinuirano usavršavaju, kako u zemlji, tako i u inostranstvu i svoje su radno iskustvo sticali u školama stranih jezika širom sveta. Svi naši profesori zaista vole to što rade i to je ono što nas sve spaja i čini SAVRŠENIM KOLEKTIVOM.

Naš cilj je takođe da se PRILAGODIMO SVAKOM UČENIKU I DA SE SVAKOM OD VAS DA ONO ŠTO VAM JE POTREBNO NA POSEBAN NAČIN, JER SVI STE VI RAZLIČITI. Mi sa Vama učimo, menjamo se, rastemo i razvijamo se. Vi ste ti koji nas oblikujete i učite kako da budemo bolji PEDAGOZI, PSIHOLOZI, PREDAVAČI i LJUDI.

Grupe su od 4-8 ljudi
što je i idealno, odnosno ulazi u okvire preporučene veličine grupe po CEFR-u, što je max 12 polaznika.

Naši nivoi:

                    

 

Kursevi:

Queen Victoria Education već dvanaest godina uspešno kreira kurseve baš po vašoj meri! U ponudi imamo: engleski, nemački, italijanski, francuski, španski, grčki, ruski jezik i srpski jezik za strance. Možete izabrati:

1. Regularni kursevi jezika  

2. Intenzivni  kursevi jezika

3. Konverzacijski kursevi jezika

4. Kurs poslovnog engleskog jezika 

5. #HELLOSUCCESS radionice poslovnog engleskog jezika

5. Pripremni kurs za polaganje međunarodnih ispita: IELTS, TOEFL, SAT,  ACT, PTE, OET, GMAT, GRE, BEC 

6. Pripremni kurs za polaganje međunarodnih ispita: KET, PET, FCE, CAE, CPE 

7. Kursevi engleskog jezika posebne struke

8. Kurs engleskog jezika za seniore

9. Online nastavu engleskog i nemačkog jezika

10. Serbian for foreigners course - kurs srpskog jezika za strance

 

Dođite da se družimo i učimo zajedno!

 

Radno vreme:

Radno vreme administracije škole :

Ponedeljak - Petak: 08 - 16h

Nastava se održava od ponedeljka do petka od 8 - 20 h i vikendom od 9 -15 h