Queen Victoria Education

Adresa Dečanska 2, V sprat, stan 13 , Beograd, prikaži na mapi

Website: www.qvictorias.com

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
od 30000 din
30000 din
od 2400 din
12000 din

Opis organizatora

                    
 
Queen Victoria Education program TALK WITH EASE bazira se na komunikacijskom pristupu gramatici i akcentu na komunikaciji (communicative teaching of grammar) odnosno predavanju gramatike i svih ostalih veština jezika kroz konverzaciju.
Akcenat je na upotrebi jezika, a sve veštine se uče prvenstveno putem priprodnog usvajanja,  te je uspešnost i efikasnost učenja na jako visokom nivou u poređenju sa tradicionalnim i ostalim pristupima jeziku.

Mi sa sigurnošću i bez skromnosti koja u ovom slučaju ne bi bila na mestu, u šta ćete se i uveriti ako se odlučite za nas, možemo reći da smo jedna od najposvećenijih i najstručnijih škola stranih jezika u Beogradu. Cilj našeg tima profesora je da sebe postepeno učinimo nepotrebnim svakom polazniku koji se u našu školu i upiše! Želimo da Vas postepeno dovedemo do nivoa na kom ćete učenje moći da nastavite sami, jer tada ćemo postići najveći lični i profesionalni uspeh, čemu ceo naš tim i teži. Mi svoj posao volimo najviše na svetu i želimo da naši polaznici to i osete.


Mi Vam nudimo:
mnogerechi.jpg

Mi nismo škola sa tradicionalinim pristupom učenju, te dajemo sve od sebe da se apsolutno NE oslanjamo na maternji jezik pri učenju stranog jezika.

U našoj skoli su svi naši i strani predavači, odnosno diplomirani profesori filologije maksimalno posvećeni svom poslu i svemu što se kod nas u školi događa. Naš profesori se kontinuirano usavršavaju, kako u zemlji, tako i u inostranstvu i svoje su radno iskustvo sticali u školama stranih jezika širom sveta. Svi naši profesori zaista vole to što rade i to je ono što nas sve spaja i čini SAVRŠENIM KOLEKTIVOM.

Naš cilj je takođe da se PRILAGODIMO SVAKOM UČENIKU I DA SE SVAKOM OD VAS DA ONO ŠTO VAM JE POTREBNO NA POSEBAN NAČIN, JER SVI STE VI RAZLIČITI. Mi sa Vama učimo, menjamo se, rastemo i razvijamo se. Vi ste ti koji nas oblikujete i učite kako da budemo bolji PEDAGOZI, PSIHOLOZI, PREDAVAČI i LJUDI.

Grupe su od 4-8 ljudi
što je i idealno, odnosno ulazi u okvire preporučene veličine grupe po CEFR-u, što je max 12 polaznika.

Naši nivoi:

                    

 

Kursevi:

Queen Victoria Education već dvanaest godina uspešno kreira kurseve baš po vašoj meri! U ponudi imamo: engleski, nemački, italijanski, francuski, španski, grčki, ruski jezik i srpski jezik za strance. Možete izabrati:

1. Regularni kursevi jezika  

2. Intenzivni  kursevi jezika

3. Konverzacijski kursevi jezika

4. Kurs poslovnog engleskog jezika 

5. #HELLOSUCCESS radionice poslovnog engleskog jezika

5. Pripremni kurs za polaganje međunarodnih ispita: IELTS, TOEFL, SAT,  ACT, PTE, OET, GMAT, GRE, BEC 

6. Pripremni kurs za polaganje međunarodnih ispita: KET, PET, FCE, CAE, CPE 

7. Kursevi engleskog jezika posebne struke

8. Kurs engleskog jezika za seniore

9. Online nastavu engleskog i nemačkog jezika

10. Serbian for foreigners course - kurs srpskog jezika za strance

 

Dođite da se družimo i učimo zajedno!

 

Radno vreme:

Radno vreme administracije škole :

Ponedeljak - Petak: 08 - 16h

Nastava se održava od ponedeljka do petka od 8 - 20 h i vikendom od 9 -15 h