Orient edukativni centar

Adresa Obilićev venac 18-20 lokal 2.6 , Beograd, prikaži na mapi

Website: www.orientcosmetics.com

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
8500 din
15 din % popust
14000 din
24000 din % popust

Opis organizatora

Škola masaže „Orient“ je škola koja u potpunosti ispunjava sve standarde edukacija u oblasti masaže i kozmetike. 


Školu vodi osnivač Kristina Mlađenović koja je profesionalni sertifikovani fizioterapeut, lekar prirodne medicine kao i savetnik o zdravoj ishrani.

Godine 2013 osnovala je preduzeće „Fish spa“ i „Estetic relax studio by Krisina“ sa salonima u Beogradu, Herceg Novom, Budvi, Vrnjačkoj banji kao i korporacija sa hotelima na Kopaoniku "Mujen lux", " Zoned", "Rtanj" i "Putnik".

U periodu 2018-2019 širila je svoje znanje i sticala iskustva u Nemačkoj.

Godine iskustva i hiljade zadovoljnih klijenata i učenika u Srbiji, kao i u inostranstvu, su dokaz njene ljubavi prema svom poslu.

Ono što našu školu izdvaja jeste princip rada sa polaznicima. Polaznici imaju mogućnost da svaki čas provedu aktivno radeći na svom modelu u trajanju od 90 do 120minuta. Takodje, nisu u obavezi da povedu svoje modele. Ovim principom polaznici dobijaju maksimalno znanje i iskustvo uz stručno nadgledanje njihovog rada. Nakon završetka obuke polaznici imaju punu podršku i pomoć u daljem radu kao i besplatne konsultacije oko početku novog posla. U saradnji sa Master pro firmom, polaznici imaju 10% na stolove za masažu, kao i trajni popust na Orient ulja za masažu. Na našoj instagram stranici možete svakodnevno pratiti šta se to radi kod nas- @dr.kristinaorient

Zakažite besplatne konsultacije kod nas.