Nordia Senter

Adresa Jaše Prodanovića 1/1 , Beograd, prikaži na mapi
Adresa Pariske komune 9/2 , Novi Sad, prikaži na mapi

Website: www.nordiasenter.com

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
50 eur
od 55 eur % popust
50 eur
55 eur

Opis organizatora

NORDIA SENTER je usko specijalizovana ustanova koja se bavi nastavom, prevođenjem i konsaltingom iz domena skandinavskih zemalja. Naše prednosti su:

Specijalizovani smo
isključivo za skandinavske jezike i prilike u tom zemljama, tako da su nam kompletna energija i angažovanje usmereni u tom pravcu.
 
Posedujemo aktuelne informacije u vezi sa traženjem posla za različite struke. Osim korisnih saveta koje možemo da damo, takođe radimo i pripremu za intervju, pomoć pri sastavljanju cv-a, propratnih pisama i registraciji na online portale.
 
Prevodimo dokumenata za autorizaciju ili nostrifikaciju diploma na ciljni jezik uz popunjavanje propratnih formulara. U slučaju dobijanja odbijenice, postoji mogućnost i sačinjavanja žalbe uz pomoć naših pravnih savetnika. Za polaznike škole sve ove usluge se pružaju po povlašćenoj ceni.
 
Iskusni smo predavači sa dugogodišnjim iskustvom koji vode nastavu po pažljivo isplaniranim nastavnim programima. Osim opštih kurseva jezika na svim nivoima, nudimo i specijalizovanu nastavu za određene profile polaznika, pripremu za polagnaje testova u zemlji ili inostranstvu sa visokim procentom prolaznosti na njima.
 
Prijatan ambijent u našim prostorijama koji doprinosi kvalitetu nastave i ugođaju polaznika opremljen savremenim pomagalima za učenje.