Iskustva polaznika - Međunarodni institut za primenjeno upravljanje znanjem

Adresa Jevrejska 22 , Novi Sad, prikaži na mapi
Adresa Bulevar kralja Aleksandra 259 , Beograd, prikaži na mapi

Website: www.iiakm.org.rs

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
12400 din
od 10000 din % popust

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Pripremna nastava za polaganje stručnog ispita za bezbednost i zdravlje na radu

Odlično organizovan kurs, koji pomaže savladavanje obimnog materijala. Predavači izuzetno stručni, sa velikim iskustvom i znanjem, koje potkrepljuju primerima iz prakse. Svaka pohvala i preporuka.

27.02.2017. - Predrag


Konferencija - Primenjena zaštita i njeni trendovi Zlatibor

Kursevi su iz godine u godinu kvalitetniji, izlaže se dosta kvalitetnih radova iz stvarnog života i primene mera BZR. Konferenciji daje posebnu težinu prisustvo eminentnih ljudi iz miljea bezbednosti i zdravlja na radu, Direktorka Uprave za BZR, pa doajen iz domena BZR gosp. Simo Kosić, kursu prisustvuju i načelnici okruga iz inspekcijskog nadzora. Ne smemo zaboraviti i vrednog organizatora i našeg Boža Nikolića. Sve u svemu propust je ne prisustvovati i družiti se sa pregaocima iz BZR. Vidimo se na Zlatiboru. Pozdrav.

30.08.2016. - Tomo


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.

=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.