Iskustva polaznika - MNG Centar

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
17900 din
18700 din
16700 din
15700 din
89700 din

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Sertifikovani trening menadžer

Korisno i zanimljivo. Predavač veoma dobar i za kratko vreme je uspeo da nam prenese dovoljno informacija o diplomatskom protokolu. Shvatanje teorije kroz rešavanje praktičnih zadataka. Atmosfera veoma prijateljska.

07.09.2017. - Slađana


Smatram da je seminar bio koristan i izuzetno sadržajan. Dopala mi se interaktinost na kojoj je predavač insistirao, kao i njegova stručnost. Moja očekivanja su ispunjena.

10.06.2014. - Dragana


Oduševljena sam seminarom. Toliko toga značajnog sam čula i naučila, što ću primeniti u praksi. Sve pohvale za predavača, koji je upotpunio prijatnu atmosferu i ostavio vema lep utisak. Jako sam zadovoljna.

10.06.2014. - Mila


Odlično! Predavači su bili jasni i fokusirani na praktične probleme. Dali su nam konkretne odgovore na pitanja. Vrlo interesantno i korisno!

10.06.2014. - Svetlana


Seminar je bio zanimljiv, interaktiva, interesantan. Razjasnio je sve nedoumice, zadovoljio je moja očekivanja. Sve pohvale za predavača i organizatora.

10.06.2014. - Snežana


Trening je za mene bio od velike koristi. Uvidela sam moje nedostatke, usavršila se na svim poljima poslovanja poslovnog sekretara. Takođe sam preko ovog treninga utvrdila i pozitine strane sopstvenog obavljanja ove profesije. Jako sam zadovoljna i svima bi preporučila.

10.06.2014. - Aleksandra


Ispunjena očekivanja. Svrsishodan trening zbog konkretnih smernica koje svako može da prilagodi i primeni u individualnim situacijama. Odlična interakcija trenera sa polaznicima treninga. Sve pohvale.

10.06.2014. - Marija


Seminar je potpuno opravdao moja očekivanja,a predavač je iscrpno objasnila sve što me je interesovalo. Sve to će mi mnogo pomoći u daljem radu na poslovima javnih nabavka.

10.06.2014. - Marina


Ovaj seminar je ispunio sva moja očekivanja. Izvrstan predavač, usluga na nivou. Jednom rečju perfektno.

10.06.2014. - Snežana


Saznao sam konkretke stvari koje se odnose na moje preduzeće, spremnije ćemo dočekati usvajanje zakona na koji se odnosio seminar.

10.06.2014. - Bojan


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.

=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.