IT Centar - Niš

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
220 eur
150 eur

Opis organizatora

 IT Centar

Škola računara IT CENTAR je prva profesionalna edukativna ustanova iz oblasti informacionih tehnologija na području Jugoistočne Srbije. Nalazi se u centru Niša, u ulici Cara Dušana br. 90/3.

Svojim polaznicima IT CENTAR pruža mogućnost da u kratkom roku steknu obimno znanje i operativnu sposobnost za korišćenje velikog broja softverskih alata, od osnovnih - svima potrebnih, do profesionalnih - usko specijalizovanih. Obuku vode profesionalni predavači sa višegodišnjim iskustvom u svom poslu, što u kombinaciji sa savremenom opremom i udobnim prostorom za rad čini savršen preduslov za lako savladavanje gradiva.

Pored standardnog IT CENTAR je pripremio novi metod  Vašeg profesionalnog usavršavanja!

IT CENTAR je u svoju ponudu uveo mogućnost  pohađanja velikog broja profesionalnih i opštih obuka, putem interaktivne online nastave, imajući u vidu veliki broj vaših zahteva. Ovakvim načinom edukacije, IT CENTAR želi da izađe u susret svim onima koji žele da steknu nove veštine ili nadograde postojeće a da pritom ne mogu da prisustvuju  nastavi u prostorijama IT Centra.

IT CENTAR je ovakav vid edukacije namenio kandidatima koji nisu u mogućnosti da redovno prisustvuju  nastavi zbog lokacijskog ili vremenskog ograničenja. Ovim putem je i Vama omogućeno da slušate željeni trening u IT CENTRU radeći uživo sa predavačem putem Video konferencije.

ONLINE  Trening  - ŠKOLA BEZ GRANICA je novi program IT CENTRA u kome ćete na veoma lak način savladati gradivo od kuće,posla ili sa neke druge lokacije. Nastava je interaktivna i omogućava komunikaciju polaznik-predavač  uživo  u realnom vremenu. Tempo i dinamiku treninga diktirate sami u dogovoru sa predavačem. Ova efikasna metoda držanja nastave Vam omogućava  veliku fleksibilnost u planiranju i organizaciji vremena.

Kvalifikovani predavači sa višegodišnjim iskustvom u radu obezbediće Vam visok kvalitet nastave.

Mi cenimo Vaše potrebe, vreme i novac,zato iskoristite priliku i upišite neki od online treninga po najpovoljnijim cenama.

IT CENTAR kao jedini Microsoft, Cisco i Toefl partner u Jugoistočnoj Srbiji, omogućava svojim polaznicima najsavremeniju obuku i sertifikaciju u odgovarajućoj oblasti.
 
Kursevi programskih jezika (Java, C++, C#), Web tehnologija (HTML5, CSS3, JavaScript, PHP), Linux OS-a, softverskih alata (AutoCad, Photoshop, AdobeFlash, Solid Works, 3D Studio, MS office) samo su neki od profesionalnih kurseva koji se mogu pohađati u IT Centru.
 
IT CENTAR je, kao ispostava kompanije PEARSON VUE - Bloomington USA, ovlašćen za testiranje kandidata za dobijanje internacionalnih diploma navedene kompanije. Prometric-u podršku u testiranju kandidata pružaju autorizovani testing centri širom sveta među kojima i škola računara IT CENTAR, jedina u ovom regionu.

IT CENTAR, kao zvanični nosilac ECDL licence je ovlašćen za testiranje kandidata po ECDL standardu, a kao zvanični nosilac iBT TOEFL licence ovlašćen je i za testiranje kandidata po TOEFL standardu.

ITcentar-36.jpg slika2.jpg
slika4.jpg slika5.jpg
ITcentar-39.jpg slika6.jpg