IT Centar - Niš

Opis organizatora

 IT Centar

Škola računara IT CENTAR je prva profesionalna edukativna ustanova iz oblasti informacionih tehnologija na području Jugoistočne Srbije. Nalazi se u centru Niša, u ulici Cara Dušana br. 90/3.

Svojim polaznicima IT CENTAR pruža mogućnost da u kratkom roku steknu obimno znanje i operativnu sposobnost za korišćenje velikog broja softverskih alata, od osnovnih - svima potrebnih, do profesionalnih - usko specijalizovanih. Obuku vode profesionalni predavači sa višegodišnjim iskustvom u svom poslu, što u kombinaciji sa savremenom opremom i udobnim prostorom za rad čini savršen preduslov za lako savladavanje gradiva.

Pored standardnog IT CENTAR je pripremio novi metod  Vašeg profesionalnog usavršavanja!

IT CENTAR je u svoju ponudu uveo mogućnost  pohađanja velikog broja profesionalnih i opštih obuka, putem interaktivne online nastave, imajući u vidu veliki broj vaših zahteva. Ovakvim načinom edukacije, IT CENTAR želi da izađe u susret svim onima koji žele da steknu nove veštine ili nadograde postojeće a da pritom ne mogu da prisustvuju  nastavi u prostorijama IT Centra.

IT CENTAR je ovakav vid edukacije namenio kandidatima koji nisu u mogućnosti da redovno prisustvuju  nastavi zbog lokacijskog ili vremenskog ograničenja. Ovim putem je i Vama omogućeno da slušate željeni trening u IT CENTRU radeći uživo sa predavačem putem Video konferencije.

ONLINE  Trening  - ŠKOLA BEZ GRANICA je novi program IT CENTRA u kome ćete na veoma lak način savladati gradivo od kuće,posla ili sa neke druge lokacije. Nastava je interaktivna i omogućava komunikaciju polaznik-predavač  uživo  u realnom vremenu. Tempo i dinamiku treninga diktirate sami u dogovoru sa predavačem. Ova efikasna metoda držanja nastave Vam omogućava  veliku fleksibilnost u planiranju i organizaciji vremena.

Kvalifikovani predavači sa višegodišnjim iskustvom u radu obezbediće Vam visok kvalitet nastave.

Mi cenimo Vaše potrebe, vreme i novac,zato iskoristite priliku i upišite neki od online treninga po najpovoljnijim cenama.

IT CENTAR kao jedini Microsoft, Cisco i Toefl partner u Jugoistočnoj Srbiji, omogućava svojim polaznicima najsavremeniju obuku i sertifikaciju u odgovarajućoj oblasti.
 
Kursevi programskih jezika (Java, C++, C#), Web tehnologija (HTML5, CSS3, JavaScript, PHP), Linux OS-a, softverskih alata (AutoCad, Photoshop, AdobeFlash, Solid Works, 3D Studio, MS office) samo su neki od profesionalnih kurseva koji se mogu pohađati u IT Centru.
 
IT CENTAR je, kao ispostava kompanije PEARSON VUE - Bloomington USA, ovlašćen za testiranje kandidata za dobijanje internacionalnih diploma navedene kompanije. Prometric-u podršku u testiranju kandidata pružaju autorizovani testing centri širom sveta među kojima i škola računara IT CENTAR, jedina u ovom regionu.

IT CENTAR, kao zvanični nosilac ECDL licence je ovlašćen za testiranje kandidata po ECDL standardu, a kao zvanični nosilac iBT TOEFL licence ovlašćen je i za testiranje kandidata po TOEFL standardu.

ITcentar-36.jpg slika2.jpg
slika4.jpg slika5.jpg
ITcentar-39.jpg slika6.jpg