Iskustva polaznika - FTN Informatika - centar za obrazovanje u oblasti informaciono komunikacionih tehnologija

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
80000 din
80000 din
70000 din
106000 din
40000 din

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Java Web Development kurs

Kurs je odličan, jako dobro osmišljen i organizovan. Prezadovoljan sam znanjem koje sam stekao tokom kursa, naravno potrebno je i učiti van kursa(uvek postoji domaći koji bih preporučio da svi rade) ali što se tiče samog kursa, odličan je , kako materijal i gradivo tako i sami predavači koji su veoma posvećeni svom poslu, profesionalni i stoje na raspolaganju 24/7 ukoliko naiđete na probleme, tu su da pomognu. Zaposlio sam se nakon kursa, tako da svima preporučujem ovaj kurs

26.12.2019. - Đorđe


Test Development kurs

Kurs Test Development na FTN Informatika je bio zanimljiv i izazovan. Gradivo nije lako,treba malo odricanja ta tri meseca,ali ko se potrudi moze i te kako da se isplati. Po uspesno zavrsenom kursu,pozvan sam od strane njihove partnerske kompanije na razgovor i dobio posao. Tako da sve preporuke za kurs,vredi se pomuciti Sve pohvale i za predavace koji su bili tu da pomognu u svakom trenutku.

18.09.2019. - Ivan


Test Development kurs

Test Development kurs je odlican kurs koji vas kompletno obuci za juniorsku poziciju. Na kursu je obuhvaceno sve sto je potrebno da neko ko redovno ide na predavanja, radi zadatke i uci kod kuce moze ostvariti dobar rezulat i steci nophodno znanje za bavljenje testiranjem. Kurs nije naivan, uce se ozbiljne stvari, veoma je intenzivan i ko god misli da testiranje lako ovde ce se brzo razuveriti. Ko nije spreman da odvoji vreme i da se posveti ozbiljnom radu ne bi trebao da trosi vreme i novac. Pre samog pocetka kursa dobicete sve informacije vezane za kurs, a na sva vasa pitanja upucena mejlom dobicete odgovor jako brzo. Sve pohvale za organizaciju i posvecenost svakom polazniku. Predavaci su profesori i asistenti sa FTN koji su odlicni u prenosenju znanja i uvek su na raspolaganju za sva pitanja i dileme. Uz ozbiljan rad kod kuce i posvecenost na zavrsnom ispitu je moguce ostvariti dobar rezultat, sto je odlicna referenca za trazenje posla. Ja bih ovaj kurs preporucila svakome ko hoce da dobije odlicno znanje i mogucnost zaposlenja na osnovu ostvarenih rezultata.

06.09.2019. - Jasmina


Front-End Web Development kurs

Jako sam zadovoljan ovim kursom. Potrebno je određeno predznanje i da se u potpunosti posvetite kursu, jer je veoma intenzivan. Predavači su profesionalci i na raspolaganju su vam tokom celokupnog trajanja kursa. Materijal je sjajan i od velike je pomoći i posle završetka kursa. Iako nisam imao ispunjen uslov za polaganje (oko 35%), nakon tri meseca završetka našao sam dobru praksu, a nakog toga i posao. Samo budite istrajni i ne odustajte! :)

08.08.2019. - Nemanja


.NET Web Development kurs

Pozdrav svima, preporučila bih .net web development kurs svima koji imaju osnovno znanje iz programiranja. Kurs je veoma intezivan i dobro organizovan, predavači su stručni, komunikativni i spremni da pomognu. Pored predavanja potrebno je da vežbate i učite kući, tako ćete najlakše i sa najviše uspeha savladati kurs. Ubrzo nakon završenog kursa dobila sam posao. Sve preporuke za ovaj kurs.

19.05.2019. - Dragana


.NET Web Development kurs

Cao svima. Kurs .NET je jako dobro zamisljen i organizovan. Zadovoljna sam znanjem kojem sam stekla na kursu, potrebno je izdvojiti dosta vremena za ucenje, jer je gradivo vrlo obimno i zahteva mnogo odricanja, i ulozeni trud ce se na kraju sigurno isplatiti. Posebno sam zadovoljna predavacima koji su odlicno obavili svoj posao i uvek bili na raspolaganju za sve nedoumice i dodatna pitanja, a cak i nakon kursa su bili voljni da pomognu u daljem usavrsavanju. Sve pohvale za ovaj kurs i preporucujem ga svima koji se jos uvek premisljaju.

18.05.2019. - Katica


.NET Web Development kurs

Pozdrav svima koji se premišljaju da li je ovaj kurs pravi za njih! Već posle prvog modula sam pozvana na probni rad u jednoj kompaniji, a dve nedelje nakon uspešno završenog kursa sam potpisala ugovor o radu! Kurs je veoma intenzivan, zahteva mnogo rada kod kuće, tako da budite spremni da tri meseca nemate socijalni život i da će muževi i deca zaboraviti kako izgledate! Meni se isplatilo! Sve pohvale za predavače i organizatore kursa!

28.12.2018. - Jasna


.NET Web Development kurs

Pozdrav ljudi, Ako želite da se oprobate u OOP-u, smatrate da imate dobre osnove iz programiranja, ili ste na obuci iz Osnova programiranja, .Net Web Development je pravi kurs za vas. Gradivo je koncipirano  u 3 modula i isplanirano da se prenese polaznicima u 3 meseca, sto samu obuku čini jako intenzivnom. Potreban je veliki trud, želja i upornost da bi se postigli dobri rezultati. Zahvaljujući dobrim organizatorima, odličnim predavačima i njihovim zalaganjem da svoje znanje prenesu na polaznike, ne bi trebalo bude problema oko učenja. Svaka im čast, divim im se, kao verovatno i ostali polaznici, oni su pored svojih redovnih obaveza i predavanja na fakultetu uspevali, ne znam kako, da budu dostupni 24/7. Uz redovno vežbanje zadataka kojih ima na pretek, naravno u našu korist, konsultacije sa predavačima i redovno prisustvo na predavanjima, ne bi trebalo da bude problema oko savladavanja materije. Kao polaznik koji je ostvario odlične rezultate, zaposlio sam se odmah nakon kursa. Preporučujem ovaj kurs, kao i mnoge druge kojima FTNInformatika raspolaže, svima koji žele i maštaju da 'uplivaju' u IT svet. Nikad se ne predajte i verujte u sebe.

24.08.2018. - Jovan


.NET Web Development kurs

Kurs .NET je jako dobro organizovan, kao uostalom svi kursevi na FTN Informatika. Gradivo je obimno, pa mora dosta da se radi kod kuće. Treba biti svestan da se na kursu uče osnove, dobije dobra praksa i način razmišljanja, kao i put šta učiti dalje. Ali da bi bili konkurentni u IT firmama mora se istim intezitetom nastaviti rad na sebi i nakon kursa. Odlučio sam se za FTN Informatika jer smatram da se tu može dobiti najkvalitetnije obrazovanje što se tiče kurseva, obzirom da su svi predavači ujedno i asistenti na najboljem smeru fakulteta.

16.03.2018. - Vlada


.NET Web Development kurs

Izuzetno dobro koncipiran kurs. Jako dobro osmišljen i mnogo znanja pruži za 3 meseca, ali treba raditi i van kursa. Može se lako zaposliti posle, ali bi trebalo odmah nakon završetka učiti dalje. Svaka pohvala za organizatore.

13.03.2018. - Mladen


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.

=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.