Iskustva polaznika - FTN Informatika - centar za obrazovanje u oblasti informaciono komunikacionih tehnologija

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
95040 din
48000 din
106800 din
139200 din
120000 din

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Java Web Development kurs

Svi komplimenti na račun Aleksandra Bošnjaka, od koga ćete dobiti sjajne upute, smernice i informacije u vezi sa detaljima kurseva, izboru istog, pravcu razvoja karijere. Svaka čast!

19.08.2022. - Dragan


Test Development kurs

Odlično kurs i priprema novih polaznika za QA! Program je intenzivan i obuhvata sve neophodne oblasti za temelj i dalje usavršavanje kao test developer. Posebno bih pohvalio profesore za sjajno predavanje.

10.06.2022. - Robert Egon


Test Development kurs

Odlično kurs i priprema novih polaznika za QA! Program je intenzivan i obuhvata sve neophodne oblasti za temelj i dalje usavršavanje kao test developer. Posebno bih pohvalio profesore za sjajno predavanje.

10.06.2022. - Robert Egon


.NET Web Development kurs

Na kurs sam došao sa svojih 40 godina života, nešto znanja iz PHP-a, web-a i sa jakom željom da se profilišem i prekvalifikujem u developera. Budući da sam do tada bio samouk, brzo sam prepoznao odlično osmišljen kurs koji je pokrivao sve najvažnije celine od osnova C# jezika, pa do naprednijih stvari web developmenta. Nakon kursa, mogu reći da sam u potpunosti osposobljen da u .NET tehnologiji samostalno izradim tipičnu web backend (ili MVC) aplikaciju, što je odlična osnova za dalje usavršavanje veština u najmanju ruku. Kurs je napredan i intenzivan i nije baš za apsolutne početnike, njima preporučujem bar osnove programiranja. Po završetku finalnog testa, na osnovu dobrog rezultata i lične preporuke predavača, za manje od 2 meseca pronašao sam posao u jednoj od partnerskih kompanija.

14.02.2022. - Igor


Kurs Grafički dizajn i dizajn korisničkog interfejsa

Veoma sam zadovoljan što mi je ukazano poverenje da držim kurs Photoshopa. Kabinet, oprema i uslovi za predavanje su bili optimalni, dok su se polaznici pokazali aktivni, sposobni i voljni za učenje.

14.01.2022. - Zoran


Kurs Grafički dizajn i dizajn korisničkog interfejsa

Posle završenog kursa Grafičkog dizajna, mogu samo da uputim reči hvale za celokupnu organizaciju kursa. Veoma sam zadovoljna stečenim znanjem za ova 4 meseca, predavači su veoma profesionalni i stvarno odlični. Želela bih da uputim iskrenu preporuku svima koji žele da savladaju programe za dizajniranje u kratkom roku da se prijave na ovaj kurs.

14.01.2022. - Mina


Front-End Web Development kurs

Ovaj kurs jeste intenzivan ali je odlicno koncipiran. U 3 modula pokriva apsolutno sve sto vam treba da se bavite ovim poslom. Potrebno je barem 5-6 sati svakodnevnog rada pored predavanja. Ukoliko ste zaista posveceni ovom kursu, trud ce se sigurno isplatiti. Posle 2 nedelje nakon uspesno zavrsenog kursa imao sam prvi interviju za posao, a vrlo brzo i praksu. Nakon zavrsene prakse dobio sam posao kao fullstack developer na mnogo naprednijim tehnologijama, i pored toga sto sam zavrsio samo front end. ovaj kurs ce vam dati odlicnu podlogu da skalirate svoju karijeru u raznim pravcima.

05.01.2022. - Emil


Java Web Development kurs

Kurs je veoma intezivan. Ako imate osnovno znanje i spremmi ste da se maksimalmo posvetite ucenju, tako sto cete uciti minimalno 5 sati dnevno, ovaj kurs je odlicna odluka. Ukoliko dobro naucite materiju i uradite nekoliko projekata posle kursa, necete imati nikakvih problema prilikom pronalaska posla. Ja sam se relativno brzo zaposlio posle kursa. Za svaku preporuku!

21.12.2021. - Aleksandar


.NET Web Development

Sve preporuke za ovaj kurs. Neko ko zna osnove programiranja i spreman je da se upusti u malo intenzivniji tempo, ovaj kurs je prava stvar za njega. Pokrivaju se sve bitne celine i ko zavrsi kurs uspesno, bice veoma zadovoljan naucenim. Kao neko ko je dobio preporuku a kroz nekoliko meseci i ponudu za posao mogu da dam sve pohvale i preporuke, kako na sadrzaj kursa, tako i na predavace, koji su veliki strucnjaci. Meni je promenilo zivot, moze i Vama :)

26.10.2021. - Vuk


Java Web Development kurs

Odličan kurs! Predavači su posvećeni i uvek spremni da pomognu. Gradiva ima dosta i kurs je veoma intenzivan,zahteva redovno učenje ali vas definitivno pripremi za zaposlenje/praksu ukoliko se dovoljno potrudite. Sjajan način za započinanje karijere u IT sektoru.

11.10.2021. - Igor


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.





=



Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.