English Lane - Onlajn škola za učenje engleskog jezika

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
3999 din

Opis organizatora

English Lane je onlajn škola za učenje engleskog jezika

Ova škola predstavlja jedan potpuno nov i moderan način za učenje. Ideja je da se omogući učenje na jednostavan, fleksibilan i zabavan način.

Škola gde si ti

English Lane je škola koja je uvek sa vama. To znači da je dovoljno da se ulogujete na platformu onlajn škole i možete učiti gde god da se nalazite u vreme koje vama odgovara. Ova fleksiblinost je nešto što će vam omogućiti da učite engleski čak i ako niste u mogućnosti da idete redovno na časove niti da se prilagođavate unapred utvrđenim rasporedima.

Šta tačno omogućava English Lane

Ovo je onlajn škola što znači da su programi i učenje u potpunosti onlajn. Upis u školu English Lane omogućava pristup svemu što škola ima u ponudi. To znači da se vi ne upisujete na jedan kurs, već dobijate pristup svim kursevima koji su dostupni kao i mogućnost učestvovanja u grupnim onlajn časovima.

Škola je organizovana tako da se plaća mesečno članstvo (bez dugoročnih obaveza) koje uključuje:

  • Pristup platformi za učenje engleskog jezika (u bilo koje doba dana ili noći)
  • Pristup svim lekcijama, vežbanjima i zadacima
  • Pristup svim kursevima engleskog jezika
  • Konsultacije sa profesorima u delu za predviđenom za konsultacije
  • Mogućnost učestvovanja u izazovima i drugim aktivnostima
  • Prisustvo na nedeljnim grupnim onlajn časovima (časovi koji prate kurseve, kao i časovi konverzacije sa strancima)
  • Podrška od strane profesora, pomoć u planiranju učenja i organizaciji

Podrška i praćenje

Svi polaznici imaju punu podršku koja im je potrebna za aktivno korišćenje onlajn škole English Lane. Pored niza vodiča koji vam ilustruju kako da radite zadatke, kako da koristite mogućnost platforme, imate mogućnost porške putem imejla ili telefona. Takođe, vaš rad prate profesori koji vam pregledaju zadatke i šalju instrukcije za dalje napredovanje i usavršavanje. Tu su naravno i ako vam zatreba pomoć ili dodatna objašenjenja.

Fleksiblinost u radu

English Lane onlajn škola je idealna za zauzete ljude. Ideja je da se omogući učenje engleskog jezika od kuće putem kompjutera ili mobilnog telefona uz potpuno individualizovan pristup platformi koja se prilagođava svakom polazniku. Ključ uspeha u savladavanju jezika u English Lane Klubu je fleksibilnost i redovan rad. English Lane onlajn škola omogućava rad na usavršavanju jezika kada god vama odgovara i koliko god, 24 sata 7 dana u nedelji.

Upis je uvek u toku

Imajući u vidu da je škola onlajn a da su programi potpuno fleksibilni i individualizovani, možete se upisati u bilo kom trenutku i odmah krenuti sa učenjem. Ne morate da čekate formiranje grupe ili da se prilagođavate rasporedu. Učite kada vam odgovara u terminima koji se prilagođavaju vašem rasporedu.