Centar za strane jezike Rayuela

Adresa Antifašističke borbe 21, prvi sprat , Beograd, prikaži na mapi

Website: http://www.rayuelacentar.com/

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
17990 din
17990 din

Opis organizatora

Centar Rayuela je studio za strane jezike koji se nalazi na Novom Beogradu u bloku 22 (u blizini Arene, Ušća i Palate Srbije). Naš pristup je komunikativan, te polaznici svih uzrasta moraju upotrebljavati naučene konstrukcije i vokabular kako bi bili svesni njihove praktične svrhe. Naš posao je da stvorimo kontekst u kome ćete razumeti pravila i upotrebu jezičkih elemenata, dok su studenti ti koji taj kontekst treba maksimalno da iskoriste. Iz tog razloga na našim kursevima 60 minuta nedeljno posvećeni su isključivo konverzaciji. To podrazumeva da se na času vežbaju aktivnosti komunikativnog karaktera: debate, igrice, rol play aktivnosti i druge. 

Naše usluge obuhvataju kurseve engleskog i španskog jezika, kao i srpskog za strance. Kurseve možete pohađati od početnih do naprednih nivoa, a namenjeni su deci, tinejdžerima i odraslima.

Trudimo se za naši časovi i aktivnosti, kao i udžbenici koje upotrebljavamo, budu zanimljivi kako bi se naši polaznici što više angažovali na časovima. Većina naših profesora ima iskustvo u radu iz zemalja čije jezike izučava, što doprinosi inovaciji u metodologiji, kao i multikulturalnosti i otvorenosti naših profesora. Kultura je neodvojivi deo učenja jezika, proces koji ne čine samo audiovizuelni sadržaji već i iskustva.

Smatramo da je učenje u malim grupama (od 3 do 8 polaznika) idealno kako bi mogli da obezbedimo individualno praćenje i podstaknemo napredak svakog polaznika, kao i aktivno učestvovanje naših studenata.

Ukoliko ste zainteresovani za neki kurs ili jezik koji trenutno nije u ponudi, možete nas kontaktirati, a mi ćemo se potruditi da obezbedimo uslove za pohađanje kursa u najkraćem mogućem roku.

Učimo zajedno!