Centar za obuku za rad na računaru i učenje stranih jezika Wizard

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
od 14880 din % popust
8650 din
15960 din % popust
9900 din
7800 din

Opis organizatora

Centar za obuku za rad na računaru, učenje stranih jezika i knjigovodstva "WIZARD" nalazi se u Beograda u ulici Cara Dušana 74/II. Centar WIZARD počeo je sa radom početkom 2007. godine. Prijatna i pozitivna atmosfera u Centru Wizard, proverene metode rada i će vam omogućiti da na izuzetno lak i jednostavan način naučite i savladate i najteže zadatke. Predavači su profesionalci u svome poslu sa višegodišnjim iskustvom, što u kombinaciji sa modernom opremom i udobnim prostorom za rad čini savršen preduslov za lako savladavanje gradiva. Stalni pristup internetu će Vam omogućiti da proširite Vaša znanja iz oblasti koja Vas zanima.

Obrazovanje ili profesionalno usavršavanje je neophodno za napredovanje i na poslovnom, i na životnom planu. Sticanjem znanja i veština iz različitih oblasti, Vi stvarate zdrave osnove za unapređenje svoje trenutne pozicije. Vaše je samo da nam se pridružite i učite zajedno sa drugim ljudima, sličnih interesovanja i planova.

Osluškujući potrebe korisnika i savremenih standarda edukacije, osmislili smo i prilagodili programe obuke na računaru sa svim pojedinačnim i kompletnim kursevima koji su potrebni za profesionalno napredovanje ali i za kućnu upotrebu računara. Pružamo Vam mogućnost da u kratkom roku steknete obimno znanje i operativnu sposobnost za korišćenje velikog broja kompjuterskih programa, od osnovnih - svima potrebnih, do profesionalnih usko specijalizovanih.
Nastava knjigovodstva se odvija na računarima u profesionalnom programu Calculus-u. Od samog početka stičete znanje i praksu.

Uz odabrane udžbenike i audio materijale u potpunosti ovladajte nekim od svetskih jezika bez obzira da li ste početnik ili imate pred znanje. Kreirajte nastavu prema Vašim potrebama u periodu kada Vama to odgovara uz konsultacije sa našim profesionalnim timom predavača! Testirajte svoje znanje sasvim besplatno.

Strani jezik može naučiti svako, u bilo kom životnom dobu. Učenje novog jezika uvek je izazov, i ako mu pristupite na pravi način, može biti veoma prijatno i ispunjavajuće iskustvo.
Cilj nam je osposobljavanje polaznika za upotrebu stranog jezika u što kraćem vremenskom preriodu u svim životnim situacijama.

Pristup je oralno-vizuelno-kinestetički sa tendencijom korišćenja i razvijanja fizičke,  socijalne i emocionalne strane ličnosti. Metodologija je tzv.komunikativnog tipa gde je gramatika i leksika potpuno u službi komunikacije. Po dolasku u Centar Wizard, svi novi polaznici se testiraju kako bi bili adekvatno usmereni na grupu za učenje u skladu sa njihovim nivoom znanja. Testiranje je besplatno i ne obavezuje polaznike da se upišu na kurs. U toku pohađanja kurseva možete redovno pratiti svoj napredak. Naši kursevi uključuju i ispite kojima možete proveriti šta ste i kako naučili.

 

Kursevi računara

            

1. Business - Osnovni nivo                     

 

2. Business - Napredni nivo

 

3. Grafički dizajn - Illustrator i Photoshop

 

4. Web Dizajn (Osnovni nivo - HTML 5, CSS 3)

 

5. JavaScript (Osnovni i srednji nivo)

 

6.PHP i MySQL (Osnovni i napredni nivo)

 

7. Adobe Photoshop – Napredni nivo

 

8. Access

 

9. CorelDraw

 

10. Adobe  Indesign

 

Kursevi jezika

 

1. Engleski jezik                                    

 

2. Italijanski jezik

 

3. Nemački jezik                                    

 

4. Grčki jezik

 

5. Francuski jezik

 

6. Španski jezik

 

7. Strani jezici - Individualna nastava

 

 

Kurs knjigovodstva                                            

 

1. Kurs knjigovodstva – grupna nastava

 

2. Knjigovodstvo - individualna nastava               

 

 

Kurs daktilografije