Centar za obrazovanje i kulturu Božidarac-1947

Adresa Radoslava Grujića 3 - Vračar , Beograd, prikaži na mapi
Adresa Arpadova 9 , Senta, prikaži na mapi
Adresa Oca Justina Popovića 3 , Vranje, prikaži na mapi

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
10000 din
17000 din
37000 din
26000 din

Opis organizatora

Naši programski sadržaji organizovani u 5 sektora:

 1. STRANI JEZICI

  Opšti kursevi stranih jezika, specijalizovani kursevi poslovnog engleskog jezika, priprema za polaganje mađunarodno sertifikovanih ispita, individualna nastava, intenzivni kursevi ...

 2. ŠKOLA RAČUNARA

  Škola računara, knjigovodstvo, poslovni sekretari, škola medija ...

 3. STRUČNO USAVRŠAVANJE
  • Zanati – preko 120 različitih zanimanja ( mašinska sruka, rukovaoci uređajima i mašinama, građevinska i drvoprerađivačka struka, ugostiteljska i prehrambena struka, auto i elektro struka, uslužne delatnosti, serviseri ...)
  • Program nege lepote – kozmetičar, frizer, maser, depilacija, pedikir, manikir ...
 4. KULTURA I UMETNOST
  Muzika, balet, ples, gluma, likovna i primenjena umetnost, krojenje i šivenje…
 5. UNIVERZITET ZA TREĆE DOBA

  Obrazovni i umetnički programi za penzionere (strani jezici, škola računara, muzika ...)

Centar za obrazovanje i kuturu „Božidarac-1947“ je kulturno-obrazovna institucija osnovana na temeljima nekadašnjeg Narodnog univerziteta Božidar Adžija. Sa tradicijom od 67 godina ova institucija igra značajnu ulogu u širenju neformalnog obrazovanja. Osnovna delatnost Centra je obrazovanje odraslih, koji žele da povećaju svoja znanja i kompetencije kroz različite programe i kurseve koji pružaju korpus specifičnih znanja i veština.

Pored programskih sadržaja namenjenih odraslima, Centar dugi niz godina sa uspehom realizuje i nastavu za decu predškolskog i školskog uzrasta. Kao kulturno-obrazovna institucija trudimo se da damo svoj doprinos obrazovanju mladih generacija kroz različite edukativno-zabavne programe jer smatramo da je kvalitetna ponuda vanškolskih aktivnosti od ključnog značaja za odrastanje i obrazovanje dece. Učenje stranih jezika, informatika, muzička i likovna umetnost, ples i rekreativni programi, samo su deo bogate ponude našeg Centra, namenjene najmlađima.

Sertifikate i uverenja koje izdaje Centar, u sistemu su neformalnog obrazovanja. Po završetku obuka, stiču se sertifikati potvrđeni sistemom kvaliteta ISO 9001:2008 i IQNet.

Poluvekovna tradicija, visoki standardi u pružanju usluga, profesionalna posvećenost, renome i prepoznatljivost svrstavaju Božidarac u lidere neformalnog obrazovanja i stručnog osposobljavanja na teritoriji cele Srbije.