Centar za obrazovanje Znanje plus 16

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
32938 din % popust
19550 din % popust
20400 din % popust
19550 din % popust
19550 din % popust

Opis organizatora


Centar za obrazovanje “Znanje plus 16” je centar za permanentno obrazovanje kadrova, odnosno za obrazovanje van sistema redovnog obrazovanja. Registrovan je kao preduzeće u Beogradu i za kratko vreme je stekao poverenje velikog broja polaznika koji su pronašli način da se dalje obrazuju u svojoj sferi obrazovanja ili da se obrazuju u drugoj struci. Nastao je iz potrebe građana Beograda, Srbije i Crne Gore za usavršavanjem i sticanjem novih saznanja iz sfere obrazovanja odraslih pre svega, kao i obrazovanja dece i omladine. Centar za obrazovanje “Znanje plus 16” je smešten u ulici Salvadora Aljendea 23, naselje Karaburma u Beogradu.

Mladost i iskustvo zaposlenih  u Centru za obrazovanje”Znanje plus 16″ , garantuju kvalitet u obuci kadrova u sferi:

  • stranih jezika za predškolski i školski uzrast i odrasle (engleski, nemački, francuski, italijanski, francuski, španski, grčki, arapski, švedski i norveški),
  • računarstva i informatike (kursevi Windows, Word, Excel, Internet, Photoshop, Auto Cad…)
  • birotehnike (kursevi daktilografije : jednomesečni, petomesečni, devetomesečni kurs, obuka za daktilo operatere, tehničke sekretare, biznis sekretare, sekretare menadžera, sekretarice direktora, turističke komercijaliste i polaganje za klase u daktilografiji)
  • menadžmenta (obuka za menadžere u ugostiteljstvu, trgovini, turizmu, marketingu…)
  • škola nege i lepote (obuka za muške i ženske frizere, kozmetičare, pedikire, manikire, masere, šminkere, depilaciju)
  • obuka za samostalno obavljanje delatnosti za preko 250 zanimanja – zanata (automehaničari, autoelektričari, zidari, tesari, stolari, armirači, vodoinstalateri, konobari, kuvari, pekari, mesari, poslastičari, rukovaoci građevinskih mašina, rukovaoci parnih kotlova, optičari, zlatari, negovatelji…)
  • obuka za carinike-špeditere i radnike u spoljnoj trgovini
  • kulturno-obrazovni programi (izložbe naivaca Srbije i Crne Gore)


 Tu su i diplomirani profesori stranih jezika, birotehnike, instruktori za stručna zanimanja, diplomirani profesori za teorijsku nastavu i mnogo mladih stvaralaca i entuzijasta. Veći deo zaposlenih poseduje sertifikate o uspešno završenom seminaru za kvalitet ISO 9001 u obrazovanju. Sarađujemo sa profesorima Beogradskog Univerziteta, naročito sa Univerziteta “Alfa” odsek za Menadžment i Ekonomskog fakulteta u Beogradu.

 Posebnu vrednost Centra za obrazovanje  “Znanje plus 16”  predstavlja njegova disperzija na manje gradove u unutrašnjosti tako da poslovanje nije locirano samo u Beogradu. Poslujemo u preko 30 gradova Srbije i Crne Gore i možemo se pohvaliti uspešno realizovanim kampanjama u mnogim preduzećima, kako privatnim tako i državnim.