Iskustva polaznika - Centar za obrazovanje Edukat

Adresa Stanoja Glavaša 17A , Beograd, prikaži na mapi

Website: www.edukat.rs

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
9000 din % popust
11000 din % popust
14000 din % popust
8000 din % popust
9000 din % popust

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Osnovni kurs kompjuterskog 2D crtanja u programu AutoCAD

Iskrena preporuka svima koji žele da nauče crtanje u AutoCad-u, Aleksandar je odličan predavač, temeljan, jasan, strpljiv, edukovan. Apsolutno sve pohvale za organizaciju.

24.06.2019. - Djordje


Kurs kompjuterskog 2D crtanja u programu AutoCAD

Za mesec dana sam savladao osnove crtanja u Autocad-u. Aleksandar je odličan predavač, sistematičan, strpljiv i profesionalan. Moja topla i iskrena preporuka...

17.05.2019. - Nikola


Osnovni kurs kompjuterskog 2D crtanja u programu AutoCAD

Veoma sam zadovoljan kursom, Aleksandar je odličan predavač, atmosfera na času je prijatna i opuštena, iskrena preporuka svima koji žele da nauče crtanje u AutoCad-u.

17.04.2019. - Vukašin


Osnovni kurs kompjuterskog 2D crtanja u programu AutoCAD

Izuzetna profesionalnost, etičnost i velika količina znanja je ono što krasi predavača na ovom kursu. Uz ozbiljan rad, razgovor i mnoštvo prijateljskih saveta kurs se jako uspešno završi. Hvala na sav glas i ozbiljna preporuka za svakoga željnog znanja.

16.04.2019. - Aleksandar


Kurs Microsoft Office (Word+Excel+Power Point)

Svaka čast na profesionalnosti, stručnosti i ljubaznosti. Sve pohvale za Aleksandra na organizaciji. Dragana kao predavač ali i osoba je predivna, tačna, organizovana, strpljiva i zaista ume da prenese znanje kao i da se posveti svakom. Ja sam prezadovoljna i sigurno ću nastaviti u budućnosti. Za svaku preporuku. Još jednom hvala Aleksandru i Dragani. Pozdrav.

28.02.2019. - Violeta


Kurs kompjuterskog 2D crtanja u programu AutoCAD

Iskrena preporuka svima koji žele da nauče crtanje u AutoCad-u, Aleksandar je odličan predavač, detaljan, jasan, ljubazan i strpljiv. Nakon časa materijal je dostupan putem maila. Završila sam osnovni kurs a sigurno ću upisati i napredni. Svaka čast i sve pohvale.

20.02.2019. - Dragana


Kurs kompjuterskog 2D crtanja u programu AutoCAD

Prezadovoljna sam kursom, Aleksandar je odličan predavač, detaljan, ljubazan i maksimalno posvećen. Sve profesionalno. Materijal je dostupan odmah posle casa. Sve preporuke. Svaka cast, samo tako nastavite.

06.02.2019. - Dragana


Kurs Microsoft Office (Word+Excel+Power Point)

Sve pohvale za Aleksandra kao organizatora i Draganu kao predavača. Dosta toga sam uspeo da naučim na ovom kursu.

23.12.2018. - Jovan


Kurs Microsoft Office (Word+Excel+Power Point)

Ovaj kurs preporucujem svima koji nikada nisu došli u dodir sa Microsoft Office-om kao i onima koji žele da dopune i unaprede svoje znanje. Časovi se odvijaju u opuštenoj, ali profesionalnoj atmosferi, a predavač Dragana je izuzetno ljubazna, strpljiva i posvećena svakom polazniku ponaosob. Posle svakog casa dobijate skripte na mail, a ukoliko vam je nešto ostalo nejasno predavaca možete kontaktirati i dobiti odgovore na dodatna pitanja. Hvala Dragani i Aleksandru i vidimo se na nekom drugom kursu iz vaše ponude.

08.12.2018. - Irena


Upravljanje bazama podataka Microsoft SQL Server 2012 Querying

Odlično organizovana nastava, sve pohvale!

03.10.2018. - Nemanja


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.

=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.