Iskustva polaznika - Centar za obrazovanje Edukat

Adresa Stanoja Glavaša 17A , Beograd, prikaži na mapi

Website: www.edukat.rs

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
8000 din % popust
9000 din % popust
10000 din % popust
12500 din % popust
9000 din % popust

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Kurs kompjuterskog 2D crtanja u programu AutoCAD

Iskrena preporuka svima koji žele da nauče crtanje u AutoCad-u, Aleksandar je odličan predavač, detaljan, jasan, ljubazan i strpljiv. Nakon časa materijal je dostupan putem maila. Završila sam osnovni kurs a sigurno ću upisati i napredni. Svaka čast i sve pohvale.

20.02.2019. - Dragana


Kurs kompjuterskog 2D crtanja u programu AutoCAD

Prezadovoljna sam kursom, Aleksandar je odličan predavač, detaljan, ljubazan i maksimalno posvećen. Sve profesionalno. Materijal je dostupan odmah posle casa. Sve preporuke. Svaka cast, samo tako nastavite.

06.02.2019. - Dragana


Kurs Microsoft Office (Word+Excel+Power Point)

Sve pohvale za Aleksandra kao organizatora i Draganu kao predavača. Dosta toga sam uspeo da naučim na ovom kursu.

23.12.2018. - Jovan


Kurs Microsoft Office (Word+Excel+Power Point)

Ovaj kurs preporucujem svima koji nikada nisu došli u dodir sa Microsoft Office-om kao i onima koji žele da dopune i unaprede svoje znanje. Časovi se odvijaju u opuštenoj, ali profesionalnoj atmosferi, a predavač Dragana je izuzetno ljubazna, strpljiva i posvećena svakom polazniku ponaosob. Posle svakog casa dobijate skripte na mail, a ukoliko vam je nešto ostalo nejasno predavaca možete kontaktirati i dobiti odgovore na dodatna pitanja. Hvala Dragani i Aleksandru i vidimo se na nekom drugom kursu iz vaše ponude.

08.12.2018. - Irena


Upravljanje bazama podataka Microsoft SQL Server 2012 Querying

Odlično organizovana nastava, sve pohvale!

03.10.2018. - Nemanja


Kurs Microsoft Office (Word+Excel+Power Point)

Prezadovoljna sam kursom. Nešto o čemu nisam imala znanja za kratko vreme sam savladala najviše zahvaljujući Dragani visoko profesionalnom predavaču. Atmosfera je takođe odlična! Hvala Edukatu, sve preporuke!

02.10.2018. - Jelena


Kurs Microsoft Office (Word+Excel+Power Point)

Sve pohvale za Draganu kao predavača (časove počinje na vreme, organizovana, posvećena, strpljiva i zna da prenese znanje). Tim ljudi je odličan. Za svaku preporuku. Završila sam osnovni i prelazim na napredni Excel kurs. Organizator Aleksandar je jako profesionalan i nude više od samog opisa kursa. Veliko hvala. Prezadovoljna sam.

01.10.2018. - Milica


Kurs Microsoft Office (Word+Excel+Power Point)

Zahvaljujući kursu MS Office, za mene Excel više nije bauk. Časovi su odlično koncipirani i hvala Edukatu, a pogotovo Dragani, koja je sjajni predavač na proteklim časovima i znanju koje danas imam. Samo tako nastavite! Čista desetka

15.09.2018. - Dušica


Osnovni kurs kompjuterskog 2D crtanja u programu AutoCAD

Vrlo sam zadovoljna, super predavač, vrlo profisionalno i korektno. Predavanja odlična, detaljna, posle svakog časa dobijete na mail vežbe sa tog časa. Topla preporuka svima. Sigurno ćete biti zadovoljni. Hvala Edukat.

02.08.2018. - Nada


Kurs Microsoft Excel

Svaka Vam čast i sve pohvale, samo tako nastavite! Hvala Vam što ste mi pomogli da naučim Excel, Dragana odličan predavač, atmosfera prijatna, sve savršeno za rad i lični razvoj. Vidimo se na sledećem kursu!

28.05.2018. - Tamara


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.

=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.