Iskustva polaznika - Centar za obrazovanje Edukat

Adresa Stanoja Glavaša 17A , Beograd, prikaži na mapi

Website: www.edukat.rs

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
20000 din
18000 din
22000 din
30000 din
20000 din

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Kurs kompjuterskog 2D crtanja u programu AutoCAD

Imao sam zadovoljstvo da pohađam ovaj kurs i milsim da sam napravio pravi izbor. Aleksandar je predavač kod kojeg su se spojili ogromno iskustvo i predavački talenat. Kurs je nadmašio moja očekivanja i toplo ga preporučujem svima koji žele da ovladaju ovim programom za crtanje.

02.03.2020. - Aleksandar


Osnovni AutoCAD 2d

Iskrena preporuka svima koji žele da nauče crtanje u AutoCad-u, Aleksandar je odličan predavač, detaljan, jasan, ljubazan i strpljiv. Nakon časa materijal je dostupan putem email. Svaka čast i sve pohvale.

01.08.2019. - Aleksandar


Kurs kompjuterskog 2D crtanja u programu AutoCAD

Kurs dobro organizovan. Predavac sa znanjem i strpljenjem da prenese znanje. Sve u svemu profesionalno !

17.07.2019. - Goran


Kurs kompjuterskog 2D crtanja u programu AutoCAD

Pohadjao sam AutoCAD 2D kurs u vremenu od 24.06 do 10.07.19 i mogu da kazem da sam veoma zadovoljan postignutim. Aleksandar je dobar predavac sa znanjem, iskustvom i sa ne manje vaznim talentom da prenese znanje. Jednom recju profesionalno organizovan kurs. Srecno!

10.07.2019. - Goran


AutoCad 2D

Kurs sam pohađao od 24.06 do 10.07.19. Aleksandar je predavac sa znanjem koje strpljivo prenosi polazniku. Na prvom casu se primeti iskustvo i posvecenost svom poslu. Jednom recju profesionalac. Ko se opredeli za Edukat nece se pokajati. Srecno!

10.07.2019. - Goran


Osnovni kurs kompjuterskog 2D crtanja u programu AutoCAD

Iskrena preporuka svima koji žele da nauče crtanje u AutoCad-u, Aleksandar je odličan predavač, temeljan, jasan, strpljiv, edukovan. Apsolutno sve pohvale za organizaciju.

24.06.2019. - Djordje


Kurs kompjuterskog 2D crtanja u programu AutoCAD

Za mesec dana sam savladao osnove crtanja u Autocad-u. Aleksandar je odličan predavač, sistematičan, strpljiv i profesionalan. Moja topla i iskrena preporuka...

17.05.2019. - Nikola


Osnovni kurs kompjuterskog 2D crtanja u programu AutoCAD

Veoma sam zadovoljan kursom, Aleksandar je odličan predavač, atmosfera na času je prijatna i opuštena, iskrena preporuka svima koji žele da nauče crtanje u AutoCad-u.

17.04.2019. - Vukašin


Osnovni kurs kompjuterskog 2D crtanja u programu AutoCAD

Izuzetna profesionalnost, etičnost i velika količina znanja je ono što krasi predavača na ovom kursu. Uz ozbiljan rad, razgovor i mnoštvo prijateljskih saveta kurs se jako uspešno završi. Hvala na sav glas i ozbiljna preporuka za svakoga željnog znanja.

16.04.2019. - Aleksandar


Kurs Microsoft Office (Word+Excel+Power Point)

Svaka čast na profesionalnosti, stručnosti i ljubaznosti. Sve pohvale za Aleksandra na organizaciji. Dragana kao predavač ali i osoba je predivna, tačna, organizovana, strpljiva i zaista ume da prenese znanje kao i da se posveti svakom. Ja sam prezadovoljna i sigurno ću nastaviti u budućnosti. Za svaku preporuku. Još jednom hvala Aleksandru i Dragani. Pozdrav.

28.02.2019. - Violeta


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.

=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.