Bilingvist centar za strane jezike

Adresa Krunska 47 a, prizemlje, stan br.1, Vračar , Beograd, prikaži na mapi

Website:  

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
od 3800 din % popust
od 3500 din % popust
12000 din % popust
od 3800 din % popust
od 3800 din % popust

Opis organizatora

PrvastranaprezentacijeBilingvist.jpg

U TOKU JE UPIS NA LETNJE INTEZIVNE KURSEVE NEMAČKOG I RUSKOG JEZIKA ! 

A1.1 nivo nemačkog jezika - POČETAK 25.06.2018., termini: pon/sre/pet 17.00 - 19.30 , trajanje 3 nedelje, 16 dvočasa(9 termina ×150 min i poslednji dvočas- TEST), do 6 polaznika u grupi, cena kursa 12 500 din, u cenu ulaze i knjiga i dodatni materijali.Plaćanje u 2 rate!

A1.1 nivo ruskog jezika - POČETAK 26.06.2018.,  termini: uto/čet 20.00 - 22.00 i treći termin od 120 min po dogovoru , trajanje 4 nedelje, 16 dvočasa(12 termina ×120 min), do 6 polaznika u grupi, cena kursa 12 500 din, u cenu ulaze i knjiga i dodatni materijali. Plaćanje u 2 rate!

 

Upis na standardne kurseve je u toku cele godine!

POPUST 10% za nezaposlene, studente i srednjoškolce  

AKCIJA 3.800 din mesečna rata u grupi od 6 polaznika  


Dragi prijatelji, 

Bilingvist centar za strane jezike nastao je kao rezultat inovativnih ideja predavača stranih jezika, a sa osnovnim ciljem da se učenje stranog jezika učini zanimljivim, produktivnim i svrsishodnim. Vodimo se idejom da vam pomognemo da što lakše i temeljnije dostignete željeni nivo znanja stranog jezika.

JEZICI

 NEMAČKI
 RUSKI
 ENGLESKI
 SRPSKI

Pohađanjem naših kurseva možete se brzo i efikasno edukovati  uz pomoć različitih interaktivnih metoda i aktivnosti i usavršiti komunikaciju na stranom jeziku bilo da vam je potrebna u poslu, na fakultetu, školi ili u svakodnevnom životu.

Prevashodno stavljamo
akcenat na konverzaciju i na interakciju na času. Razvijamo veštine slušanja, čitanja, pisanja i pravilnog izgovora na stranom jeziku, pomoću kojih naši polaznici sistematično uče jezik i dostižu tečno izražavanje u formalnim i neformalnim situacijama.

Takođe se trudimo da vam približimo bogatu kulturu i društvo engleskog, ruskog, nemačkog i francuskog govornog područja, kako bismo pospešili vaše prezentacione moći,
učinili vas sigurnijim u sebe i reprezentativnijim za sagovornike.

KURSEVI

Standardni - deca i odrasli
 Intezivni

Konverzacijski
Poslovni
Specijalizovani za turizmologe i ugostitelje, tehnička lica, medicinare i ekonomiste
Priprema za polaganje ispita za srednje škole i fakultete
Priprema za polaganje međunarodnih ispita – TORFL ТРКИ, Test of Russian as a Foreign Language, ispita na Geteovom institutu Geothe Zertifikat, ÖSD austrijska jezička diploma

PROGRAMI koje pratimo prilagođeni su evropskim standardima (Common European Framework of Reference, Council of Europe, Strasbourg, 2001).

GRUPE su male, do 6 polaznika, kako bismo mogli da pristupimo svakom pojedincu kao individui i u potpunosti odgovorimo na potrebe naših polaznika. 

U ponudi imamo GRUPNU i INDIVIDUALNU NASTAVU i otvoreni smo za KREIRANJE NOVIH KURSEVA shodno Vašim potrebama.

TESTIRANJE je besplatno i ne obavezuje vas da pohađate naše kurseve! Veoma vodimo računa o nivou znanja i kompatibilnosti polaznika svake grupe i shodno tome insistiramo na predhodnom testiranju svakog polaznika.

FOND ČASOVA I TRAJANJE STANDARDNIH KURSEVA 

za grupe 4/6 polaznika (odrasli) - 20/32 dvočasa, dinamika rada 2 puta nedeljno čas od 90 min
za grupe 2/3 polaznika (odrasli) - 18/26 dvočasa, dinamika rada 2 puta nedeljno čas od 90 min
■ za grupe 3/6 polaznika (deca) - 64/72 časa, dinamika rada 2 puta nedeljno čas od 45 min

PLAĆANJE gotovinski ili na račun škole vrši se kroz MESEČNE RATE !

CENE standardnih kurseva jezika za odrasle (u tabeli su predstavljene cene za kurs od 20 dvočasa u trajanju od 2 ipo meseca)Jezik morate stalno koristiti i usavršavati, a koliko ste preduzetni toliko ste uspešni!

Dobrodošli ste da  se družimo i učimo zajedno u veoma prijatnoj atmosferi Bilingvist centra!

 

Reč o osnivaču centra...

Osnivač našeg centra, ĐURĐICA ZORANOVIĆ diplomirala je na Moskovskom Državnom Lingvističkom Univerzitetu МГЛУ u Moskvi. Poseduje dugogodišnje iskustvo predavača ruskog i engleskog jezika. Radno iskustvo stiče i na polju prevođenja i poslovne komunikacije saradnjom sa firmama različitih delatnosti. Svoj rad na usavršavanju metodologije podučavanja upotpunjuje pohađanjem različitih specijalizovanih seminara i stručnih kurseva.

Putovanje od hiljadu milja počinje prvim korakom. - Lao Tze

Bilingvist10.jpg Bilingvist11.jpg