Beauty Imagini Centar

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
300 eur
300 eur
300 eur

Opis organizatora

Beauty Imagini d.o.o. je holisticki, edukativni centar internacionalnog karaktera, čija je misija da pomogne svakome ko želi da u cilju sopstvenog razvoja i boljeg života radi na sebi, očuva fizičko i mentalno zdravlje, i pomogne sebi i drugima u stvaranju i očuvanju boljeg i kvalitetnijeg života. 

Osnove delatnosti našeg centra su:

Masaže i kozmetičke uslugeRaznovrsnim tradicionalnim tehnikama masaže, ili kombinacijom tradicionalnog i klasičnog pristupa, antistres i detoks programima, kao i tretmanima kože lica i tela, omogućavamo telu da se na celovit način, ali prilagodjeno individualnim potrebama - opusti, očisti od toksina, očuva svoju vitalnost i uspostavi energetski balans.

Obuke i kurseviNaš Centar se bavi i profesionalnom edukacijom – obukom SPA i wellness terapeuta po metodologiji Internacionalne škole masaže “Beauty Imagini”, kao i obukama za fizioterapeute. Organizujemo i individualne programe za sve koji žele da znanjem i primenom holističkih tehnika vežbanja (joga, Qi Gong,...) očuvaju zdravlje.

Umetnost ravnoteže – 7 energetskih centara/čakriCentar je autorizovao Radionicu “Umetnost ravnoteže” namenjenu svima koji žele da prepoznaju signale koje nam šalje fizičko telo, i na taj način reaguju pravilno i pravovremeno kako bi očuvali svoje prisho-fizičko zdravlje, uspostavili unutrašnji balans, pronašli mir u sebi, i prepoznali značaj i suštinu sopstvene promene.

Holistički programiBrojne radionice i seminare u našem centru često vode i strani predavači, čime podstičemo raznovrsnost ponude i razmenjujemo znanja. Poslednjih godina redovno organizujemo holističke vikende i sedmodnevne programe bazirane na multidisciplinarnom pristupu - sistem vežbi, masaža, ishrane, predavanja i radionica.

Holističko “prestrojavanje”Kombinovanjem jednostavnih tehnika stimulacije anti-stres tačaka, i posebno dizajniranim vežbama fokusa i timskog rada, kroz obuke holističkog prestrojavanja, sportski timovi, kompanije, interesne grupe, pa i porodice, mogu lako, često i na zabavan način stići do zajedničkog cilja, unapredjenjem individualnih veština.

Terapeutski rad sa decomPoseban segment misije Beauty Imagini Centra je saradnja sa Domom za decu i omladinu ometenu u razvoju “Sremčica”. Posebnim tehnikama masaže, prilagodjenim problemima svakog deteta, pomažemo im u naporima korigovanja ili obnove psihomotorike, i celovitoj rehabilitaciji koja, na naše veliko zadovoljstvo, daje rezultate.

Posle učešća i priznanja na sajmovima u zemlji i inostranstvu (2008, 2009 i 2010. Cosmoprof, Bologna, Italija), 2010. godine se prvi put tradicionalne tehnike lečenja uvode u sajamski program na Sajmu medicine u Beogradu – MEDIDENT, gde Beauty Imagini dobija Zlatnu plaketu za najbolji medijski nastup. Predan rad posvećen čoveku i njegovom dobru, 2013 godine doneo je Tatjani Jevđović, osnivaču Centra Beauty Imagini, Cvet Uspeha za Ženu Zmaja i Specijalnu nagradu za unapređenje kvaliteta života koju dodeljuje Specijalni žiri na predlog Udruženja Poslovnih žena Srbije.