Alfabeto - Škola stranih jezika

Adresa Španskih boraca 38a (kod Arene) , Novi Beograd, prikaži na mapi

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
na upit
na upit
na upit
na upit

Opis organizatora

 

Alfabeto Škola stranih jezika već 13godina omogućava svojim polaznicima najsavremeniji način učenja stranih jezika. U prijatnoj atmosferi naše škole održavaju se visokokvalitetni kursevi koje vode mladi i ambiciozni profesori jezika, primenjujući najsavremenije, dinamične metode, negujući interaktivni pristup.

Time se omogućava polaznicima da brzo i kvalitetno savladaju strani jezik. Naročito smo ponosni na naš metod rada u veoma malim grupama ( od 2 do 6 polaznika) koji se tokom proteklih godina pokazao, kao najbolja metoda rada kako za profesore tako i za naše učenike jer se time omogućava intenzivno angažovanje profesora svakom pojedinačnom učeniku.

U zavisnosti od potreba i afiniteta, kod nas polaznici mogu učiti strani jezik kroz grupnu ili individualnu nastavu. Svaka vrsta kursa koju nudimo u našoj školi održava se u grupnoj i u individualnoj nastavi, ostavljajući polazniku izbor metode rada koji njemu najviše odgovara.

Kod nas možete pohadjati kurseve engleskog, francuskog, nemačkog ili italijanskog jezika.

U našoj školi održavaju se kursevi za decu i kurseve za odrasle. Svaki od ovih kurseva je prilagođen, kroz metodu rada i nastavni materijal, svakom uzrastu počevši od predškolskog uzrasta,pa sve do kuresva za odrasle. Kod formiranja grupa veoma vodimo računa da svi polaznici, kako deca tako i odrasli, u istoj grupi imaju isti nivo znanja jezika kako bi svaki pojedinac mogao da napreduje i najbolje savlada jezik koji uči. Metodologija rada se zasniva na učenju jezika kroz komunikativni pristup od samog početka. Svi naši kursevi stavljaju akcenat na razvijanje sposobnosti i veština komunikacije, bez obzira o kom nivou znanja se radi