Automated tester

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Maršala Birjuzova 3–5, Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
14.09.2024.
Trajanje kursa:
2 meseca (112 sati učenja)
Vreme održavanja:
vikendom
Gradovi u kojima se kurs održava:
Online - putem interneta

CENA: 1000 eur | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Automated tester obuka je namenjena svima koji žele da se specijalizuju u automatizaciji testiranja softvera. Naučićete kako da kreirate i održavate automatizovane testove, koristeći Java-u i Selenium. Ova obuka će vam pružiti neophodna znanja za poboljšanje kvaliteta softvera i unapređenje vaših testerskih veština.

  • Vreme učenja: 112 časova učenja
  • Trajanje obuke: 2 meseca
  • Model učenja: onlajn vikendom
  • Početak obuke: 14.09.2024.

ZA PLAĆANJE U CELOSTI DOBIJATE 10% POPUSTA


Dekodiraj svoju moć!

Ova obuka će te naučiti da kreiraš automatizovane testove bez izlaska iz kuće. Upoznaćeš alate i radno okruženje testera. Ovo je najbrži način da uđeš u IT industriju.

Ovu obuku pružamo isključivo u režimu na daljinu. Potrebno je samo nekoliko nedelja da postaneš junior automatski tester.

Ovu obuku možeš pohađati u paketu sa obukom za manuelnog testera, a ukoliko upišete obe obuke dobijate i značajan popust.

Od čega se obuka sastoji?


Virtuelna učionica

Virtuelna učionica predstavlja osnovu obuke na daljinu. Časovi se održavaju subotom i nedeljom, svakog drugog vikenda od 09:00 do 17:00, preko platforme za grupnu komunikaciju (Zoom). Zahvaljujući časovima koje usmerava nastavnik, učićeš brzo i efikasno. Tokom časa, uz predavača, obnavljaćeš materijale sa prethodnih časova i rešavati praktične zadatke. To je ujedno i odlična prilika da postaviš pitanja koja imaš i ukloniš sve nedoumice.

Samostalno učenje

Nakon tri vikenda časova sa grupom i predavačem, imaćeš 2 nedelje da završiš finalne zadatke. Mi ćemo obezbediti materijale pomoću kojih ćeš dopuniti, proširiti i utvrditi znanje i veštine. Predavači i mentori će ti pružiti svu neophodnu pomoć.

Kako izgleda struktura obuke?

PREWORK - 3 nedelje - oko 40 sati samostalnog rada sa uvodnim materijalima

BLOK 1: Java
24 sata grupnih časova u virtuelnoj učionici

BLOK 2: Selenium
24 sata grupnih časova u virtuelnoj učionici

Radionica - 2 nedelje - oko 20 sati samostalnog rada na završnim zadacima

OBIM OBUKE

Tri nedelje pre početka obuke, dobićeš od nas uvodne materijale. Potrebno je oko 40 sati da ih završiš. Oni pokrivaju teme kao što su osnove Jave, HTML-a i CSS-a kao i korišćenje Linuxa.

U teorijskom modulu naučićeš kako automatizovani testovi mogu da podrže rad manuelnog testera. Može li se svaka aplikacija testirati automatski? Kada je to preporučljivo? Kada ne bi trebalo to raditi? Saznaćeš odgovore na ova i mnoga druga pitanja. Savladaćeš najpopularnije alate i frejmvorke koji se koriste za automatizovane testove. Sve ovo će ti dati čvrstu osnovu za početak praktičnog dela.

U modulu radionice naučićeš kako da iskoristiš stečena znanja. Ovladaćeš upotrebom automatizacije testiranja u svakodnevnom radu. Nakon što se obuka završi, obezbedićemo ti dodatne materijale. Trebaće ti oko 20 sati da ih prođeš.

PREDAVAČI I MENTORI

Tokom Coders Lab obuke, nikad niste sami. Naši pažljivo odabrani predavači i mentori su uvek uz vas. O nama možete suditi na osnovu rezultata njihovog rada. Zato smo odabrali iskusne stručnjake koji će vam predati svoje znanje i pružiti vam podršku tokom obuke.

Ko je predavač?

Tokom časova ćete stalno biti u kontaktu sa predavačem. U zavisnosti od dužine i obima obuke, različiti stručnjaci će preuzeti ulogu predavača.

U dužnosti predavača spadaju:

  • držanje praktičnih časova
  • pružanje podrške i odgovaranje na pitanja tokom časa
  • praćenje vašeg napretka tokom obuke

Ko je mentor?

Mentor je odgovoran za sadržaj obuke: on je tu od početka do kraja. Možete se konsultovati sa mentorom u vezi bilo kog segmenta obuke preko Slack-a. Mentor može igrati i ulogu predavača tokom jednog dela obuke, ili čak tokom cele obuke.

U dužnosti mentora spadaju:

  • predstavljanje profila i plana date obuke
  • analiza napretka čitave grupe i pružanje podrške
  • analiza napretka čitave grupe i pružanje podrške

PROCES UPISA

1. Pošalji nam svoje podatke

Molimo te da nam pošalješ svoje osnovne podatke kako bismo mogli da započnemo proces prijave. Ovi podaci su neophodni za kreiranje tvog profila i pripremu ugovora.

2. Mi ćemo ti poslati ugovor za obuku

Nakon što primimo tvoje podatke, pripremićemo i poslati ti ugovor za obuku. Ugovor će sadržati sve detalje o programu i uslovima saradnje.

3. Ti ga potpišeš i pošalješ nam novac

Kada dobiješ ugovor, potrebno je da ga pažljivo pročitaš, potpišeš i vratiš nam. Nakon toga, na osnovu dobijenog predračuna putem imejla je potrebno da uplatiš novac.

4. Dobićeš materijale i početi sa Preworkom

Po prijemu ugovora i uplate, poslaćemo ti sve potrebne materijale za početak. Možeš odmah krenuti sa Preworkom koji će te pripremiti za glavnu obuku.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com