ASP.NET Web Development

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
08.04.2023.
Trajanje kursa:
24-28 školskih časova
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Aranđelovac, Beograd, Čačak, Ćuprija, Inđija, Kikinda, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Mladenovac, Niš, Novi Beograd, Novi Pazar, Novi Sad, Obrenovac, Pančevo, Paraćin, Pirot, Požarevac, Ruma, Šabac, Smederevo, Sombor, Sremska Mitrovica, Subotica, Užice, Valjevo, Vranje, Vršac, Zaječar, Zemun, Zrenjanin

CENA: od 13000 din

Opis kursa

Web dizajn / development, sva neophodna znanja i veštine za izradu ASP.NET sajtova od nule do pokretanja na serveru.

Javite se za sastanak u našim prostorijama za razgovor i prezentaciju kursa nakon kojeg možete odlučiti da li ćete ga pohađati.

U prvi kurs su uključene lekcije iz web developmenta potrebne da bi polaznik mogao samostalno da počne da se bavi izradom web sajtova i da nauči da napravi sajt od nule i pokrene ga. Ideja vodilja za pokretanje ovakvog kursa sa tačno ovim lekcijama je bila praktičnost, polaznik prvog kursa će naučiti sve što mu je potrebno za pravljenje internet sajtova. Kurs obuhvata teoriju i vežbe koje podrazumevaju izradu komponenata web sajtova. Za razliku od sličnih kurseva koji postoje u ponudi, ovaj kurs je obogaćen znanjima iz prakse, koja se uglavnom ne daju na kursevima. Većina škola slične kurseve koncipira kao zbir najvažnijih lekcija iz ogromnog polja web developmenta ( od kojih je svaka samo uvođenje u datu oblast ) koje nisu međusobno povezane tako da čine jednu celinu za profesionalni rad. Ovde su često uključene oblasti koje su specifične za bavljenje određenom granom ove delatnosti i za većinu onih koji žele da počnu da se bave izradom sajtova predstavljaju višak nabacanog znanja za sam početak koji otežava uopšte ulazak u posao. Nije isto praviti internet sajtove i raditi na primer kao web programer na softveru u banci. Zbog toga smo veliku oblast web developmenta podelili na dve oblasti, dva nivoa težine, jer nam je iskustvo pokazalo da je ovo najpraktičniji i najrealniji pristup. Posledica prakse loših kurseva je nepovezanost oblasti u celinu "od nule do implementacije" tako da polaznik mora posle kursa mnogo sam da uči od iskusnijih programera i preko interneta da bi sklopio celu sliku i "ispekao zanat". U ovom kursu rukovodili smo se time da polaznika lišimo kasnijeg lutanja i damo mu sve što je potrebno da bi počeo da se bavi ovim poslom i pravi, dizajnira, optimizuje, postavlja na server i pokreće internet sajtove. Sa završetkom prvog kursa možete računati da ćete moći da pokrenete privatnu firmu za izradu sajtova. U nastavu su uključene lekcije sa minimumom C# jezika , nešto što je neophodno za ovaj nivo i konkretan rad npr. prenošenje podataka sa strane na stranu, izrada kontakt stranice za slanje e-mailova i slično. Na prvom kursu se ne rade .Net sajtovi s bazama podataka. Sajtovi bez baze podataka koje firme naručuju čine najmanje 90% sajtova i ovo je podatak iz prakse. Ko bude želeo da pravi kompleksne dinamičke sajtove sa bazom podataka ima priliku da posle prvog kursa nastavi sa drugim. U drugom kursu se radi napredno C# programiranje. Svaki polaznik ima obezbeđen računar i potrebne programe-alate za rad. 

Na kraju kursa polaznik će razumeti principe .Net tehnologije, objektno orjentisanog programiranja, poznavaće organizaciju fajlova, korišćenje klasa, kontrola, osnove HTML i .css jezika. Znaće da uradi osnovnu SEO optimizaciju sajta. Znaće da postavi sajt na server i izvrši sva potrebna podešavanja servera i domena kako bi sajt počeo s radom. Bonus koji je dodat u ovaj kurs su osnove izrade Wordpress sajtova, pošto je ovo moćna tehnologija, sa CMS-om koja se može relativno lako savladati i može značajno da upotpuni ponudu jednog web developera.

Svaki polaznik dobija štampanu skriptu, vežbe su u elektronskom obliku. Na kraju kursa, za proveru i lično uvežbavanje polaznika radi se završni rad - web sajt, koji se donosi na pregled. U toku kursa moguće su konsultacije s predavačem i izvan časova.

Svima koji korektno, s pažnjom i trudom isprate kurs možemo garantovati uspeh. Polaznici na kraju oba kursa dobijaju sertifikat.

Predavači imaju iskustva u web developmentu od preko 10 godina. Poznajemo praksu sličnih kurseva web developmenta jer smo i sami prošli neke od njih i znamo šta im nedostaje, pa smo se upravo potrudili da te nedostatke prevaziđemo u ovom kursu.

Oblasti koje se obrađuju u prvom kursu su sledeće:

 1. Uloga web servera i komponente web aplikacije, statičke i dinamičke web strane, uloga brauzera, HTTP.
 2. Tipovi fajlova u ASP.NET-u, web forme, dizajn web strane.
 3. Ciklus rada web aplikacije, web serverske kontrole, event handler, ViewState , ASP.NET kontrole.
 4. Query string i objekti Request i Response.
 5. Master strana, CheckBox, MultiView, Panel, RadioButton, Table, File Upload, Wizard, Check Box List, Radio Button List.
 6. CSS jezik ( Cascading Style Sheets ).
 7. Teme.
 8. Server objekti, Response, Request, Menu , navigacija web sajta, Site Maps, Tree View.
 9. Kontakt strana - slanje meilova sa sajta, izrada strane pomoću C# koda, klase itd. Osnove grafičke obrade slika potrebnih za izradu sajta za slajder, banere, logoe, favicon .itd )
 10. Optimizacija sajta ( SEO ), internet marketing, Google Analytics i Google Adwords, socijalne mreže, kampanje i grupe.
 11. Postavljanje sajta na server ( kopiranje pomoću FTP klijentskog programa, rad sa domenima, korišćenje korisničke podrška. Rad sa pre-dizajniranim temama za .NET sajtove.
 12. Wordpress, izrada sajta ( pravljenje strana i postova, dizajn, SEO, plaginovi ).
 13. Pregled završnog rada za sertifikat.

Devet puta po dva sata, pet nedelja ukupno. Možete se prijaviti za grupni i individualni kurs ( jedan na jedan, viši kvalitet nastave ).

Javite se za sastanak u našim prostorijama za razgovor i prezentaciju kursa nakon kojeg možete odlučiti da li ćete ga pohađati.

Cene:

Pohađanje kursa u grupi: 13,000 RSD.

Pohađanje kursa individualno: 21,000 RSD.

Dinamika nastave:

Pohađanje kursa u grupi: Ukupno vreme trajanja kursa 21 sat ( 28 školskih časova ), sedam dolazaka po tri sata (dva puta nedeljno). Šest termina su predavanja a sedmi je pregled rada ( web sajta ) za sertifikat.

Pohađanje kursa individualno: Ukupno vreme trajanja kursa 18 sati ( 24 školska časa ), šest puta po tri sata ( dva puta nedeljno ). Pet termina su predavanja a šesti je pregled rada ( web sajta ) za sertifikat.

 

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com