Python developer

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Maršala Birjuzova 3–5, Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
12.10.2024.
Trajanje kursa:
7 meseci (374 sati učenja)
Vreme održavanja:
večernji, vikendom
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Online - putem interneta

CENA: 2300 eur | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Python obuka je idealna za sve koji žele da nauče Python od osnove do naprednih koncepata. Savladaćete i napredni fremvork Django koji omogućava brzo i efikasno kreiranje veb aplikacija. Naučićete kako da razvijate aplikacije, radite sa podacima i koristite Python za razne primene u stvarnom svetu.

 • Vreme učenja: 374 časova
 • Trajanje obuke: 6 meseci
 • Model učenja: onlajn vikendom
 • Početak obuke: 12.10.2024.

ZA PLAĆANJE U CELOSTI DOBIJATE 10% POPUSTA


Python na tržištu rada

Python je back-end programski jezik sa širokim spektrom primena. Imaš posla s njim kad god koristiš Instagram, Spotify i Netflix. Možeš ga iskoristiti ne samo za kreiranje logike koja stoji iza sajtova, već i za analiziranje velikih datasetova; programiraćeš AI, pravićeš sajtove, desktop aplikacije i aplikacije za mrežu, skriptove, pa čak i igre.

Mogućnosti koje Python pruža dokazuje i njegovo visoko rangiranje na listama. Na TIOBE Programming Community indexu, rang-listi programskih jezika prema popularnosti, Python je na prvom mestu, ispred C-a i Jave. Štaviše, u trećem kvartalu 2022. bio naveden je u 15% oglasa za posao, zbog čega je bio treći prema tom kriterijumu.

Povrh svega toga, tu je i činjenica da su zarade u IT-u izuzetno stabilne. Specijalisti mogu očekivati visoke plate u skladu sa svojim iskustvom.

Kome je namenjena obuka za Python Developera?

Obuka za Python developera je namenjena početnicima. Ako te interesuje kako sajt ili veb-aplikacija funkcioniše, ako te interesuje logika iza prikaza različitih podataka u brauzeru (npr. lista hotela u Barseloni), i ako želiš da radiš samostalno uz ograničen direktni kontakt sa klijentima — onda odaberi ovu obuku.

Kada završiš obuku, programiraćeš sajtove tako da rade na isplanirani način, npr. možeš da automatizuješ čuvanje podataka iz forme za kontakt u bazi podataka, ili apdejtovati broj dostupnih artikala u onlajn radnji u realnom vremenu. Python developer može pronaći posao u bilo kojoj firmi sa dovoljno razvijenim IT odsekom.

Zašto se ova obuka isplati?

1. Kompletiraćeš svoj portfolio

U Coders Labu, uz pomoć stručnjaka iz date oblasti, od samog početka prvog časa, učiš praktične veštine. U svakoj fazi naše IT obuke tvoj portfolio postepeno raste (npr. na kraju obuke za Python developera, imaćeš čak 11 dovršenih projekata!). Drugim rečima, i već kao početnik, imaćeš rezultate koje ćeš moći da pokažeš.

2. Naš kvalitet i vaše zadovoljstvo su zagarantovani

Tvoj uspeh i zadovoljstvo su nama najvažniji. To je razlog zašto smo jedina IT škola koja ima sopstveni sistem za e-učenje, putem kog redovno pratimo tvoj napredak. Tako znamo koji delovi programa su ti bili teži a koji lakši, a to nam onda omogućava da predajemo na delotvoran način, postepeno poboljšavamo materijale i pružamo neophodnu podršku.

3. Dobićeš HR podršku za IT

Ulazak u IT industriju zahteva i tehničko znanje i sposobnost da ostavite dobar utisak. Zato smo stvorili HR program podrške pod nazivom Career Lab. Uz našu pomoć, usavršićeš svoj CV, spremiti se za razgovore za posao i ostvariti uspeh u novoj ulozi.

4. Naučićeš da radiš u skladu sa Scrum metodologijom

U našim obukama, tokom simulacija timskog rada u skramu (eng. Scrum), naučićeš praktične strane ove metodologije.

Šta ćeš naučiti tokom obuke?

Tokom 8 nedelja obuke na dnevnoj bazi ili 24 nedelje (samo vikendom), steći ćeš veštine i znanja, a to će ti omogućiti da započneš karijeru u IT industriji kao junior Python developer. Naučićeš kako da povežeš celokupno znanje i pripremiš završni projekat koji možeš pokazati na prvom razgovoru sa budućim poslodavcem.

 • Osnove Pythona, HTML-a i CSS-a

Spremićeš se za glavni deo obuke: upoznaćeš se sa osnovama Pythona, HTML-a i CSS-a; naučićeš da koristiš Linux ili MacOS i Git. Dobićeš instalere za sav softver koji će se koristiti tokom obuke.

 • Prva igra

Tokom prve nedelje, u okviru radionice, napisaćeš jednostavnu igru. Takođe ćeš naučiti da koristiš SQL za rad sa bazama podataka.

 • Python frejmvork

Savladaćeš Django: najpopularniji frejmvork za Python, pomoću kog se kreiraju veb-aplikacije. Takođe ćeš savladati os- nove JavaScripta i ECMAScript 6 standarda.

 • Rad u programerskom timu

Učestvovaćeš u jednonedeljnom projektu na daljinu, koji će simulirati svakodnevni posao programera. Videćeš kako izgleda rad sa programerskim timom uz korišćenje Scrum metodologije.

Delovi obuke

Prework

Ovo je prvi blok u obuci. Tokom približno 40 sati učenja, materijali za Prework će ti pružiti znanje neophodno za prolazak kroz preostali deo obuke. Da bi učestvovao/la u obuci moraš završiti Prework najmanje do nivoa od 80%. Možeš računati na podršku mentora u slučaju da imaš probleme ili nedoumice.

Časovi u učionici

Grupni časovi sa predavačem se održavaju na Coders Lab lokacijama u svakom gradu (radnim danom ili vikendom). U grupama je između 10 i 18 polaznika. Ovo je pravi izbor za one koji nemaju odgovarajuće uslove za učenje od kuće ili im je prosto teško da se kod kuće koncentrišu. Časovi uživo povrh toga pružaju svakodnevnu dozu motivacije. Susret sa predavačem i ostatkom grupe je dobra prilika ako treba postaviti pitanje ili nešto razjasniti.

Grupni časovi u Virtualnoj učionici sa predavačem

Učenje u Virtualnoj učionici čini okosnicu obuke na daljinu. Časovi se drže uživo, radnim danima ili vikendom, preko aplikacije za grupnu komunikaciju (Zoom). Zahvaljujući radu sa grupom i predavačem, tvoje učenje će biti brzo i efikasno. Tokom časova ćeš raditi na praktičnim zadacima, što je najbolji način za učenje novih veština. Susret sa predavačem i ostatkom grupe je dobra prilika ako treba postaviti pitanje ili nešto razjasniti.

Samostalno učenje

Obezbedićemo materijale iz kojih ćeš moći samostalno da učiš preko LMS platforme Coders Laba, u skladu sa rasporedom obuke. Cilj samostalnog učenja je priprema za časove sa grupom i predavačem, kao i obnavljanje gradiva i konsolidacija novih veština.

Podrška mentora

Kroz čitavu obuku možeš računati na podršku mentora vaše grupe. Mentor redovno prati tvoj napredak (putem naše interne platforme za e učenje), motiviše te da nastaviš sa radom i pomaže ti na svakom koraku. Mentoru se treba obratiti ako imaš bilo kakvo pitanje ili nedoumicu u vezi sa gradivom i materijalima. Slobodno im piši i oni će ti ubrzo odgovoriti.

RASPORED

Gradivo koje ćete preći u okviru obuke je identično, bez obzira na to koji raspored odaberete.

FULL-TIME RASPORED

Časovi od ponedeljka do petka, od 9.00 do 17.00. Ovaj raspored garantuje kratak period učenja.

Ovaj raspored je najbolji za one koji:
• žele da steknu nove veštine u najkraćem mogućem roku.
Šta čini full-time raspored jedinstvenim?
• svakodnevna, intenzivna imerzija u IT teme,
• brzi rezultati: ovaj vid učenja je najefektivniji.

VIKEND RASPORED

Časovi subotom i nedeljom od 9.00 do 17.00. Ovaj tip obuke zahteva disciplinu i učenje u periodu između časova.

Ovaj raspored je najbolji za one koji:
• žele da kombinuju obuku sa poslom ili studiranjem,
• ne žele da napuste trenutni posao pre nego što nađu novi.
Šta čini vikend raspored jedinstvenim?
• opušteniji tempo: gradivo je raspoređeno na nekoliko meseci,
• više vremena između časova, što omogućava da se novo znanje slegne.

VEČERNJI RASPORED 

Časovi su radnim danima između 18.30 do 21.30 časova i subotom prepodne.

Ovaj raspored je najbolji za one koji:
• žele da kombinuju obuku sa poslom ili studiranjem,
• žele da se prekvalifikuju brzo.
Šta čini večernji raspored jedinstvenim?
• interaktivni časovi uživo, nekoliko puta nedeljno,
• dovoljno vremena između časova, što omogućava da se novo znanje slegne.

PREDAVAČI I MENTORI

Tokom Coders Lab obuke, nikad niste sami. Naši pažljivo odabrani predavači i mentori su uvek uz vas. O nama možete suditi na osnovu rezultata njihovog rada. Zato smo odabrali iskusne stručnjake koji će vam predati svoje znanje i pružiti vam podršku tokom obuke.

Ko je predavač?

Tokom časova ćete stalno biti u kontaktu sa predavačem. U zavisnosti od dužine iobima obuke, različiti stručnjaci će preuzeti ulogu predavača.

U dužnosti predavača spadaju:

 • predstavljanje profila i plana date obuke
 • analiza napretka čitave grupe i pružanje podrške
 • praćenje ispita i pregledanje završnih projekata

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com