Kurs Web developer

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Knez Mihailova 6/VI, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
20 dana / 80 časova
Vreme održavanja:
celodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 350 eur
Cena bez popusta: 400 eur

Opis kursa

 

Web developer kurs koncipiran je tako da kroz predavanja i vežbe u učionici i samostalni rad pod tutorstvom naših iskusnih predavača naučite i savladate sve potrebne veštine za uspešan start svoje karijere.

Kurs je sadržajno podeljen u dva modula: Front-end developer i Back-end developer. Svaka celina traje po mesec dana nastave i sadrži mentorstvo tokom naredna dva meseca. Obuka je koncipirana tako da polaznik po završetku kursa ima dovoljno znanja i iskustva da može samostalno da se upusti u ozbiljnije projekte.

Nastava za svaku celinu obuhvata po 32 časa.

Po završetku nastave, u toku naredna dva meseca polaznicima je na raspologanju mentorstvo i pomoć u sprovođenju projekata izabranih tokom obuke. Na raspolaganju će vam biti predavač koji je vodio obuku, svake druge nedelje u trajanju od 2 časa.

Moduli se nadovezuju, dok se mentorstvo odvija paralelno i dva meseca nakon završetka nastave.

Ukupno dobijate 64 časa nastave i 16 časova mentorskog rada – 80 časova.

Po završetku kursa usvojićete znanja i veštine potrebne za samostalni rad, izradu i održavanje web sajtova i aplikacija od početka do kraja. Moći ćete da kreirate širok spektar web aplikacija.

 Pored praktičnog znanja dobićete i odgovore na osnovna pitanja u vezi sa karijerom u web developmentu. Saznaćete kako i gde možete da predstavite svoje veštine, ponudite svoje usluge, procenite posao i rokove, naplatite svoj rad... Ukratko – stičete sve uslove da postanete uspešan freelancer. Web developer može raditi sam ili u timu, po projektu ili u firmi. Mogućnosti zaposlenja nisu ograničene samo na softverske kompanije – web developeri se najčešće bave freelancing-om. 

Potrebno predznanje:

Kurs počinje od nule, bez ikakvog potrebnog predznanja o programiranju. Od polaznika se očekuje poznavanje rada na računaru, bliskost sa programima za uređivanje teksta i slika i, naravno, da su redovni korisnici raznih internet servisa.

Sadržaj kursa:

Kurs se sastoji iz dva modula:

  • Front-end developer - uvodi Vas u html 5, css 3 i bootstrap, tehnologije za programiranje korisničkog i vizuelnog dela web sajta. Uz to, uvodi Vas u javascript, jezik čija popularnost rapidno raste, i njegovu biblioteku jQuery.
  • Back-end developer - uvodi Vas u php – programski jezik veb stranica, i mysql – bazu podataka.

Prateći material:

Svaki polaznik dobija knjige koje tematski pokrivaju sadržaj modula. 

Knjige su uključene u cenu kursa.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com