Obuka za IT analitičara

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
07.06.2023.
Trajanje kursa:
8 nedelja / 30 časova
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Aranđelovac, Beograd, Bor, Čačak, Ćuprija, Inđija, Jagodina, Kikinda, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Mladenovac, Niš, Novi Beograd, Novi Pazar, Novi Sad, Obrenovac, Pančevo, Paraćin, Pirot, Požarevac, Ruma, Šabac, Smederevo, Sombor, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Užice, Valjevo, Vranje, Vršac, Zaječar, Zemun, Zrenjanin

CENA: od 28000 din

Opis kursa

Kada se uzme u obzir da postojanje određene kompanije na internetu, te adekvatna internet prezentacija i sam proces prezentovanja na globalnoj mreži ima vrlo važnu ulogu kako za gradnju kvalitetnog poslovnog imidža, tako i za postizanje željenog uspeha u poslovanju, sasvim je jasno zbog čega se iz godine u godinu javljaju nova zanimanja koja se odnose na ovaj segment poslovanja. Tako su se javili recimo poslovi Content menadžera ili, pak osobe zadužene za SEO (Search Engine Optimisation), te Copywriter i mnogi drugi, koji su usmereni upravo na adekvatno prezentovanje određene kompanije na globalnoj internet mreži, odnosno web - u.

U skladu sa tim se javila potreba i za osobom koja će da poseduje sva znanja koja su vezana za što bolje pozicioniranje, kako internet sajta određene kompanije na internetu, tako i svih aktivnosti koje prate njeno prezentovanje na ovaj način. A da bi neko mogao da obavlja ovaj posao, koji važi za jedan od bolje plaćenih u današnje vreme, uzevši u obzir da je vrlo mali broj osoba osposobljen za njegovo obavljanje, osim što treba da završi specijalizovani Kurs za IT analitičara, mora i da poseduje znanja svih oblasti koje čine da ugled kompanije na internetu bude što bolji. To zapravo znači da osim znanja koja će steći tokom Obuke za IT analitičara, u organizaciji Akademije Oxford, osoba koja želi da se bavi ovim poslom mora da bude upoznata i sa funkcionisanjem samog interneta i web prezentacija, te da spada u aktivne korisnike društvenih mreža (Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+), odnosno da je upoznata sa procesom reklamiranja putem njih, kao i da poseduje sve one osobine koje jedan analitičar treba da poseduje, a tu se na prvom mestu misli na obraćanje pažnje na bitne detalje, koji ga dovode do cilja - uspešno pozicionirane kompanije na web - u. Uz to, web analitičar mora da prati i aktuelne vesti vezane za internet, reklamiranje i uopšteno da bude upoznat sa svim onim što utiče kako na bolje pozicioniranje određenog sajta, tako i na bolje kotiranje kompanije na web - u u svakom segmentu.

Znanja koja usvoji na Kursu za IT analitičara kandidat bi trebalo da implementira na odgovarajući način, što će mu omogućiti da uz veštine koje poseduje obezbedi kompaniji u kojoj je zaposlen ili od koje je angažovan najbolju moguću internet prezentaciju u svakom smislu. Pri tom, tu se ne misli samo na dobro pozicioniranje sajta kompanije na pretraživačima, budući da je to specijalnost SEO stručnjaka, već na sve one aktivnosti po kojima će određena kompanija postati prepoznatljiva, a što će vremenom neosporno dovesti do toga da svi čuju za nju, te da na pravi način izgradi svoj brend i u virtuelnom svetu.

Sam Kurs za IT analitičara je osmišljen prema specijalnom programu u skladu sa svetskim trendoima u ovoj oblasti obuka, a poseban segment je praktičan deo u okviru koga polaznici dobijaju praktične smernice kako da usavrše sve one sitne delove čitavog procesa IT analitike.

Obuka se organizuje po principima grupne nastave, a podrazumeva rad u manjim grupama koje broje od najmanje 3 do najviše 10 polaznika, čime se kandidatima obezbeđuje izuzetno visok kvalitet po pristupačnoj ceni. Praktičan deo obuke se najčešće sprovodi u vidu interaktivnih radionica, na kojima svaki polaznik dobija mogućnost da učestvuje kako bi usavršio znanja sa kojima se upoznao tokom teorijskog dela kursa.

Kome je namenjen Kurs za IT analitičara
Kurs za IT analitičara je namenjen svakome kome internet nije stran, a želi da pronađe zanimanje koje mu odgovara i koje mu omogućava da radi čak i iz sopstvenog doma, budući da je posao Web analitičara idealan za takozvana Freelance zanimanja, koja su poslednjih godina izuzetno popularna, pa čak i poželjna.

Ukoliko volite da analizirate, rado se bavite detaljima nekog projekta, a uz to Vas zanima internet kao medij, vreme je da naučite nešto novo ! Zato Vas Akademija Oxford poziva da upišete Kurs za IT analitičara i otkrijete ne samo svoje skrivene talente, već i omogućite sebi da napredujete na poslovnoj lestvici i budete jedan od najuspešnijih IT analitičara, čime ćete sebi obezbediti zavidna finasijska sredstva.

Koliko traje Obuka za IT analitičara
Ukupan fond časova je 30, a Obuka za IT analitičara traje ukupno 8 nedelja, što znači da na nedeljnom nivou pohađate 4 časa.

Termini u okviru ovog kursa su fiksni, kao i za sve one obuke koje podrazumevaju rad u grupama, a u većini slučajeva se donekle mogu prilagoditi slobodnom vremenu većeg broja polaznika.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com