MCSA Windows Server 2016

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Knez Mihailova 6/VI, Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
148 časa/37 dana
Vreme održavanja:
poslepodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Online - putem interneta

CENA: 990 eur
Cena bez popusta: 1200 eur

Opis kursa

 NOVO: Ovaj kurs je ONLINE dostupan!

 

 

Radi se o kursevima:

  1. 20740 Installation, Storage, and Compute with Windows Server 2016,
  2. 20741 Networking with Windows Server 2016 i
  3. 20742 Identity with Windows Server 2016.

Šta ćete naučiti

MCSA serija kurseva omogućava savladavanje većine fundamentalnih tehnologija iz oblasti administracije Windows Server 2016 operativnog sistema, izuzev Internet Information servisa. To ga čini esencijalnim izborom za svakoga ko se odluči za karijeru administratora sistema.

Potrebno predznanje

Poznavanje osnova PC hardvera i pristojna upućenost u vezi korišćenja klijentskih Windows operativnih sistema kao što su Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 ili Windows 10. Prethodno iskustvo u administraciji Windows klijenata je veoma poželjno ali ne i apsolutno neophodno.

Kome je kurs namenjen

Kandidati zainteresovani za ovaj kurs su tipično budući ili aktuelni administratori Windows Server 2016 R2 sistema, bez velikog iskustva, zainteresovani da steknu životno važna, kompetitivna znanja iz oblasti administracije sistema koja će im poslužiti dugi niz godina u budućnosti jer se fundamentalne tehnologije obično sporo i iterativno menjaju kroz generacije Windows server operativnih sistema. Kurs mogu pohađati i iskusni administratori koji dugi niz godina nisu obnavljali svoja fundamentalna znanja i kojima je potrebno da brzo usvoje razlike koje su se u međuvremenu pojavile. Takođe je namenjen IT profesionalcima koji žele da steknu Microsoft Certified Solutions Associate - MCSA ili Microsoft Certified Solutions Expert - MCSE sertifikat. Mogu ga pohađati i profesionalci sa prethodnim iskustvom na platformama koje ne potiču iz firme Microsoft a koji takođe žele kompetencije iz oblasti Windows administracije.

 

Ističemo

U odnosu na konkurenciju, izdvaja nas potpuna posvećenost kvalitetu predavanja kroz prezentacije, procedure, TechNet sadržaj, skripte i ostale vrste dodatnog materijala, koji možete nastaviti da koristite i nakon završetka kursa. Ovaj materijal je dizajniran tako da olakša savladavanje kompleksnih tehnologija ili tehnologija koje nisu opisane sadržajem kursa.

 

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com