Kurs za Microsoft SharePoint 2010 razvoj aplikacija

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
06.04.2023.
Trajanje kursa:
40 školskih časova
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Aranđelovac, Beograd, Čačak, Ćuprija, Inđija, Jagodina, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Mladenovac, Niš, Novi Beograd, Novi Pazar, Novi Sad, Obrenovac, Pančevo, Paraćin, Pirot, Požarevac, Ruma, Šabac, Smederevo, Sombor, Sremska Mitrovica, Subotica, Užice, Valjevo, Vranje, Vršac, Zaječar, Zemun, Zrenjanin

CENA: od 28000 din

Opis kursa

SharePoint je profesionalno rešenje kojem je krajnji cilj povezivanje ljudi, timova i informacija, kojim se podiže produktivnost poslovanja. U okviru kursa i obuke za Microsofft SharePoint 2010 razvoj aplikacija, naučićete kako da kreirate internet sajtove i delite informacije.

Basic, Standardd, Standard plus i Advanced, samo su neki od paketa, kojima se postiže ekonomičnost, i nalaze rešenja za većinu online problema.

SharePoint sajt sadrži mnoštvo alata pomoću kojih se dele kontakti, dokumenti, ili bilo koji drugi sadržaji. Omogućava lako pretraživanje sajta, i doprinosi prikazivanju konkretnih tema konkretnim korisnicima. Sadržaju se pristupa putem Veb pretraživača ili desktop aplikacija.

Quick Apps za SharePoint je skup moćnih veb delova koji omogućava izradu aplikacija koje se lako održavaju i nadograđuju. Osim toga, Quick Apps omogućava njihovo obezbeđivanje, dugoročne posledice i povratak ulaganja.

Jedna od dobrih stvari je brzo prilagođavanje. SLA ubrzava vreme do isporuke za 80 odsto.

SharePoint daje veliku osnovu za razvoj aplikacija na svim nivoima razvoja softvera. Korisnički interfejs, sličan je n-tier arhitekturi modela.

Softveri za saradnju olakšavaju povezanost i produktivnost timova pružajući im jednostavniji pristup informacijama, neophodnih za donošenje odluka. Grupama je omogućena brza konfiguracija lokacije i radnih prostora. Novi softveri za saradnju omogućavaju kreiranje lokalnne društvne mreže, slične fejsbuku ili tviteru sa akcentom na iinterna znanja i kompetencije. Na veb mestu vidljiva je i informacija sa oznakama kojima je korisnik označio dokumenta i stranice, grupe kojima pripada i njegovu poziciju u oraganizaciji.

U okviru kursa, polaznici će se upoznati sa softverima za saradnju, kao i sa alatima koji pospešuju obavljanje određenih zadataka. SharePoint je usko integrisan sa Officom. Dizajn veb alata mogućava i ne-tehničkim korisnicima da njime upravljaju. Može se koristiti i za omogućavanje internet portala, veb stranice i poslovnu inteligenciju.

Neki od proizvoda i tehnologije u sastavu SharePointa su ASP.NET, HTLM.

Nakon uspešno završene obuke, polaznici dobijaju međunarodno priznati sertifikat za Microsoft SharePoint 2010.

Trajanje kursa: 40 časova

Potrebno predznanje: Osnove PC računara i MS Windows

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com