Kurs i obuka za administratora Unixa

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
07.04.2023.
Trajanje kursa:
36 školskih časova
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Aranđelovac, Beograd, Bor, Čačak, Ćuprija, Inđija, Jagodina, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Mladenovac, Niš, Novi Beograd, Novi Pazar, Novi Sad, Obrenovac, Pančevo, Paraćin, Požarevac, Ruma, Šabac, Smederevo, Sombor, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Subotica, Užice, Valjevo, Vranje, Vršac, Zaječar, Zemun, Zrenjanin

CENA: od 28000 din

Opis kursa

Administrator Unixa je izuzetno traženo zanimanje u celom svetu, o čemu svedoče brojni oglasi za posao na internetu. Singapur, Moskva, Ujedinjeno Kraljevstvo, Austija i gotovo sve zemlje EU, samo su neke od zemalja u kojoj je ovo zanimanje deficitarno. Kao administrator Unixa možete raditi u bilo kojoj zemlji, za izuzetno visoku platu, što generalno važi za bilo koji segment programerskog posla.

Posao administratora Unixa podrazumeva svakodnevnu brigu o sistemu. On vodi računa o dodavnju novih korisnika, o održavanju fajlova sistema, kao i o svim ostalim zadacima, koji treba da obezbede održivost i stabilnost sistema.

Akademija Oxford nudi Vam mogućnost upoznavanja sa poslom administracije Unixa.

Kurs i obuka za administratora Unixa obuhvata rad sa svim verzijama Unixa. Ukoliko se odlučite da pohađate ovaj napredni kurs za Unix administratora Oxford Akademije, savladaćete programiranje Shella, korake u razvijanju softvera, upoznaćete se sa pojmovima UNIX interpretera, kao i sa arhitekturom UNIX OS.

Upišite školu za administratora Unixa i osigurajte svoju budućnost. Poznato je da programerska struka ne čeka na posao ni dana. Radite sa bilo koje tačke na planeti, jer je ovaj posao jednako tražen u svim zemljama, i odlično plaćen i u inostranstvu, kao i u našoj zemlji. Prema statistikama, potreba za informatičkim stručnjacima će u narednih deset godina biti sve veća. Novi poredak doneo je snažni razvoj novih tehnologija i sve veću primenu u društvu. Programerska profesija je hronična potreba u celom svetu, stoga su IT industriji najbolje plate. Kako su digitalizacija, android aplikacije, tableti, smart telefoni uzeli maha i postali deo svakodnevice sve većeg broja populacije, neminovno je da će u nadolazećem periodu doći do većeg stepena informatičke pismenosti.

Cilj kursa za administratora Unixa je da Vas u potpunosti osposobi za samostalno rešavanje zadataka i bavljenje ovim poslom. Nakon završene obuke za administratora Unixa, dobićete i međunarodni sertifikat, koji Vam može otvoriti vrata za zaposlenjem u stranim kompanijama.

Trajanje kursa: 36 časova

Potrebno predznanje: Osnove PC računara i MS Windows

Cena: 28,000 RSD

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com