Cisco sertifikati

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
09.04.2023.
Trajanje kursa:
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Aranđelovac, Beograd, Bor, Čačak, Ćuprija, Inđija, Jagodina, Kikinda, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Mladenovac, Niš, Novi Beograd, Novi Pazar, Novi Sad, Obrenovac, Pančevo, Paraćin, Pirot, Ruma, Šabac, Smederevo, Sombor, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Subotica, Užice, Valjevo, Vranje, Vršac, Zaječar, Zemun, Zrenjanin

CENA: na upit

Opis kursa

CLOUD

 • Associate Cloud

Sa Cisco CCNA Cloud sertifikatom, mnogi Cloud administratori, odnosno Cloud inženjeri, te sve one osobe koje su zaposlene na poziciji Network Engineer, kao i ostali IT stručnjaci koji su zainteresovani, imaju mogućnost da prošire svoja znanja vezano za rad sa Cloud tehnologijom, pa tako u velikoj meri poboljšaju šanse za pronalaženjem još bolje radne pozicije.

 • Professional Cloud

Kako su oblasti koje su predmet provere na ispitima broj 300 - 460 CLDINF i 300 - 465 CLDDES specifične i prilično obimne, to se zahteva viši nivo znanja, uzevši u obzir da svako ko položi ove ispite stiče Cisco sertifikat na nivou Professional (CCNP Cloud).


COLLABORATION

 • Associate Collaboration

Sertifikat koji nosi oznaku Cisco CCNA Collaboration je namenjen IP telefonskim i IP mrežnim inženjerima, odnosno onim osobama koje su trenutno zaposlene na radnom mestu Video inženjera, a koje žele da svoju profesionalnu biografiju poboljšaju.

 • Professional Collaboration

Na nivou Professional u oblasti Collaboration, kompanija Cisco zahteva od svakoga da položi čak četiri ispita da bi postao vlasnik čuvenog Cisco CCNP Collaboration sertifikata.

CYBEROPS

 • Associate CyberSecurity Operations

Sertifikat koji je označen kao Cisco CCNA CyberOps zapravo odgovara znanju na nivou Associate, a u okviru oblasti ispitivanja Cybersecurity Operations.

DATA CENTER

 • Associate Data Center

Cele kalendarske godine Cisco centar za testiranje, Akademija Oxford nudi zainteresovanima da pohađaju Cisco kurs i obuku za polaganje ispita broj 640 - 911 DCICN i 640 - 916 DCICT.

 • Professional Data Center

Polaganjem svih šest ispita koliko ih ima u oblasti Data Center i to na nivou Professional, svaki pojedinačni kandidat će zvanično da postane vlasnik Cisco CCNP Data Center sertifikata.

DESIGN

 • Associate Design

Nakon što zainteresovani kandidat bude sa uspehom položio samo jedan ispit, koji je označen kao 200 - 310 DESGN, on će pokazati dovoljan nivo znanja da razume osnove dizajniranja mreže i samim tim će postati vlasnik Cisco CCDA sertifikata.

 • Professional Design

Budući da se na nivou Professional, a u okviru oblasti dizajna nalaze tri ispita, to se i zahteva da svaki pojedinačni kandidat koji želi da postane vlasnik Cisco CCDP sertifikata položi sve njih.


Routing & Switching

 • Associate Routing & Switching

Samim tim što je Akademija Oxford od strane Cisco kompanije ovlašćena za postupak sertifikacije u našoj zemlji, to je i svakome koga zanima Cisco CCNA Routing & Switching sertifikata, u velikoj meri olakšano njegovo sticanje.

 • Professional Routing & Switching

Oblast Routing & Switching na nivou Professional je sačinjena od ukupno 3 ispita koji su označeni kao 300 -101 ROUTE, 300 -115 SWITCH i 300 -135 TSHOOT, tako da neko ko želi da stekne visoko rangirani Cisco CCNP Routing & Switching sertifikat treba da položi sva ta tri ispita.

SECURITY

 • Associate Security

Onog trenutka kada zainteresovani kandidat bude položio ispit broj 210-260 IINS, on će i postati vlasnik Cisco CCNA Security sertifikata, koji je namenjen osobama čije znanje u okviru oblasti Security odgovara nivou Associate.

 • Professional Security

Uzevši u obzir da na nivou Professional u okviru oblasti Security, kompanija Cisco navodi čak 5 ispita, a koje mora da položi svaki kandidat koji je zainteresovan da stekne CCNP Security sertifikat.

SERVICE PROVIDER

 • Associate SP

Zvanično je određeno od strane kompanije Cisco koja i izdaje sertifikat označen kao Cisco CCNA SP, što je vezano za proveru znanja na nivou Associate, a u okviru oblasti Service Provider dan svaki zainteresovani kandidati mora da položi dva ispita da bi ga stekao.

 • Professional SP

Postoji čak četiri ispita na nivou Professional u okviru oblasti Service Provider, a koje treba da položi svako ko je zainteresovan za sticanje Cisco CCNP SP sertifikata.

WIRELESS

 • Associate Wireless

Kandidati koji hoće da postanu vlasnici Cisco sertifikata i to na nivou Associate, a u okviru oblasti Wireless, koji je označen kao Cisco CCNA Wireless će morati da polože jedan ispit, kako bi ga stekli.

 • Professional Wireless

Uspešnim polaganjem četiri ispita, koliko ih u oblasti Wireless i to u okviru nivoa Professional predviđa kompanija Cisco kandidati stiču Cisco CCNP Wireless sertifikat.

INDUSTRIAL

 • Associate Industrial

Neophodno je da kandidat koji želi da pribavi Cisco sertifikat u oblasti Industrial, a na nivou Associate položi samo jedan ispit i to broj 200 - 601 IMINS2.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com