Vizuelizacija podataka u Excel-u

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Vlajkovićeva 19, Knez Mihailova 33, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
Jedan dan
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 32000 din
Cena bez popusta: 35000 din

Povratak na opis kursa


Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Zimska Škola Statistike

Učestvovao sam na letnjoj školi statistike i sve preporuke za istu. Pošto korona nije dozvolila da se škola održava uživo, u prostorijama Centra, škola je održana online preko Zoom-a i verujte mi da to nije narušilo kvalitet predavanja. Plus organizatori su održali reč u vezi sa održavanjem škole tj. nije bilo odlaganja. Interaktivna nastava, primeri, domaći zadaci, skripte, sve je funkcionisalo odlično. Sjajne "online" kolege koje sam upoznao. Vidimo se na sledećoj školi statistike kada budu druge teme.

29.09.2020. - Nenad


Online kurs - Analiza i obrada podataka u programu STATA

U Centru sam već pohađala kurs Primena SPSS-a u naučnim istraživanjima, tako da je kurs Analiza i obrada podataka u programu Stata drugi kurs koji pohađam u Centru. Sam povratak u Centar i pohađanje drugog kursa je dovoljno da kaže koliko sam zadovoljna njihovim kursevima, stečenim znanjem i komunikacijom sa svima u Centru. Kurs Analiza i obrada podataka u programu Stata sam pohađala online zbog svima poznate situacije sa COVID19 virusom, ali to nije umanjilo kvalitet kursa i stečeno znanje. Sva moja pitanja i nedoumice tokom kursa su rešena, a dobila sam i štampani materijal i datoteke na kojima smo vežbali. Odlična koncepcija kursa, teorijska i praktična nastava, a plus smo imali i domaći

16.09.2020. - Danijela


Analiza vremenskih serija u EViews-u

Pohađala sam online kurs Analiza vremenskih serija u EViews-u. Sve pohvale za organizaciju i realizaciju kursa. Dobila sam materijal u štampanom i elektronskom obliku. Najviše mi je koristilo to što smo sve radili kroz primere i što se od mene očekivalo da nakon svakog primera sama uradim primer kako bih sve razjasnila. Uvek ima dovoljno vremema za pitanja i detaljnija objašnjenja. Svaka čast.

22.11.2019. - Tara


Analiza vremenskih serija u EViews-u

Kurs "Analiza vremenskih serija u EViews-u" sam pohađala online, jer mi je bilo lakše da izdvojim vreme za pohađanje kursa. Kurs je odlično koncipiran, predavač se trudi da na času razjasni sve kroz teoriju i primere, plus sam nakon svakog časa dobijala zadatak kako bismo utvrdili da li samostalno mogu da primenim stečeno znanja i kako bismo razjasnili ukoliko su ostale neke nedoumice na prethodnom času. Zaista sam zadovoljna stečenim znanjem i dobijenim materijalom. Svaka čast!

20.10.2019. - Elena


Statistička obrada i analiza podataka u SPSS-u

Preporuke za organizaciju kursa Statistička obrada i analiza podataka u SPSS-u. Organizatorka je fina, ljubazna i profesionalna. Imala sam osnovno predznanje iz statistike i SPSS-a pa sam pohađala samo dva modula. Znanje koje sam dobila mi je zaista korisno. Najbolje je što su moguće i naknadne konsultacije sa profesorkom ukoliko imam neke nedoumice.

27.08.2019. - Sonja


HR kurs za početnike u IT-u

Fantastičan kurs. Drugi put sam pohađala HR kurs za početnike u IT-u i oduševljena sam koliko sam novog znanja stekla. Predavači su odlični, posvećeni svim polaznicima i spremni da odgovore na sva pitanja. Što je najbitnije komuniciraju sa nama i nakon obuka i usmeravaju nas ukoliko imamo neke nedoumice. Preporuke svim budućim polaznicima.

11.08.2019. - Stefana


Statistička obrada i analiza podataka u SPSS-u

Prijavila sam se na kurs da bih razumela sve što je potrebno za ispit na fakultetu. Upoznala sam dosta zanimljivih ljudi sa kojima se i danas družim. Profesorka je strpljiva, svima bih preporučila ovaj kurs. Položila sam i ispit, tako da sam prezadovoljna. 10+ . Preporuke za Centar za ljudkse resurse :-)

11.08.2019. - Indira


HR kurs za početnike u IT-u

Izuzetna profesionalnost i velika količina znanja je ono što nude predavači na ovom kursu. Uz ozbiljan rad, simulacije i mnoštvo prijateljskih saveta zaista mogu da kažem da bolje razumem programske jezike, način na koji timovi funkcionišu. Hvala na sav glas i ozbiljna preporuka za svakoga željnog znanja.

04.07.2019. - Ana


Primena SPSS-a u naučnim istraživanjima

Hvala Vam puno na svemu. Prezadovoljna sam kursom i stečenim znanjem. Pre ovog kursa nisam imala apsolutno nikakvo znanje u vezi sa statistikom, strani su mi bili čak i termini. Sada prosto sama sebe iznenađujem kada vidim šta sam sve naučila zahvaljujući Nadi i Mariji za kratko vreme. Predavanja su sveobuhvatna, ali i praktična i koncizna. Primeri za vežbu su odlični i omogućavaju primenu stečenog teoretskog znanja odmah. Fokus je na bitnim stvarima koja ću koristiti u svom istraživačkom radu. Upis ovog kursa je sigurno najbolja investicija koju sam napravila u poslednje vreme i koja će mi kao doktorandu koristiti u budućnosti.

03.07.2019. - Ivona


Primena SPSS-a u naučnim istraživanjima

Za jednog profesora koji se godinama bavi naučno-istraživačkim radom, primena statistike je neophodna. Kako su mi nedostajala znanja iz primene statistike u SPSS-u, prijavio sam se za kurs Primena SPSS-a u naučnim istraživanjima. Malo je reći da sam prezadovoljan stečenim znanjem. Malo teorije, i samo vežba, vežba i vežba na brojnim primerima. Svaka čast! Perfektna komunikacija, organizacija i predavanje. Bio sam skeptičan u pogledu znanja koje ću steċi i da li će ono biti odmah primenljivo, ali sve moje nedoumice su otklonjena već nakon prvog sata kursa. Odličan interaktivan pristup.

29.06.2019. - Goran


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.
=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursaPrilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com