Power Point

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Cara Dušana 74/ II, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
10 časova
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 7800 din

Opis kursa

 

Power Point

Microsoft PowerPoint je program namenjen izradi interaktivnih slajd-prezentacija, a najčešće se dobija kao deo paketa Microsoft Office. Glavni rezultat rada PowerPoint-a je jedna datoteka čijim pokretanjem biva prikazan niz slajdova koji se smenjuju na punom ekranu računara ili na pogodnoj površini zida ili platna, uz pomoć namenskog projektora.

PowerPoint prezentacije se primenjuju u raznim uslovima. Tu su, pre svega, reklamni materijali koji se publikuju na izložbama, sajamskim štandovima ili u izlozima. U takvim prilikama, sadržaj se automatski "vrti u krug", tako da posmatrač provodi neko vreme samostalno gledajući prezentaciju.

Drugi vid primene je podrška živom izlaganju govornika na predavanjima, komercijalnim nastupima, sastancima itd. Tada je uobičajeno da govornik sam smenjuje slajdove dok govori, kako bi uz pomoć slike bolje ilustrovao svoje ideje. Ovaj metod je postao veoma popularan na mnogim javnim skupovima - to je neka vrsta standarda za moderna predavanja. Suština PowerPoint prezentacije je efikasno prenošenje ideja ka gledaocima.

Na kursu će te naučiti kako da napravite svoju prezentaciju, kako da je dizajnirate, koristite animacije i efekte kao  i master slide.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com