Osnovni kurs računara - Windows, Word, Excel, Internet

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 6 sprat 5 soba 501, Novi Sad, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
03.02.2020.
Trajanje kursa:
četiri meseca tj. 60 školskih časova
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Niš, Novi Sad, Šabac, Senta, Smederevo, Subotica, Vranje

CENA: 15000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

OSNOVNI KURS RAČUNARA  - WINDOWS, WORD, EXCEL, INTERNET je obuka namenjena onima koji nemaju znanje ili su nesigurni u svoje znanje korišćenja računara. 

Svakodnevno koristimo računar, ali često koristimo samo 20% mogućnosti koje nam Windows, Word, Excel ili Internet nude. To se smatra savremenom tehnološkom nepismenošću.

Osnovni uslov za traženje posla danas je posedovanje diplome srednjeg ili visokog obrazovanja, posedovanje vozacke dozvole i posedovanje dokaza da znate da koristite računar tj. da znate Microsoft office. Čak iako ste u školi ili fakultetu koristili Microsoft office poslodavci od Vas očekuju dokaz tj. diplomu koja će potvrditi Vaše znanje.

Ovi razlozi su dovoljni da se odlučite za obuku ili proveru znanja u Adžiji. 

DIPLOME AŽIJE SU PRIZNATE U SRBIJI I U INOSTRANSTVU, jer je Zanatsko obrazovni centar Adžija jedini centar za obrazovanje odraslih koji je sertifikovan  DIN EN ISO 9001:2008 od strane nemačke sertifikacione kuće TÜV NORD, najjače u Evropi.

Nastava se odvija u računarskom kabinetu u našem Centru, traje četiri meseca tj. 60 školskih časova. Dinamika nastave se dogovara sa predavačem, a obično se odvija 1 nedeljno 3 školska časa.

Cena osnovnog kursa računara je 15.000,00 dinara, ispit 1.000,00 dinara. Plaćanje na 4 mesečne rate.

Provera znanja je namenjena onima koji znaju i koriste većinu mogućnosti Microsoft office- a i žele da steknu diplomu radi prikazivanja poslodavcu. Provera znanja za ceo osnovni kurs računara je 10.000,00 dinara, a provera jednog segmenta kursa npr. provera Word-a je 6.000,00 dinara, provera Excela je 6.000,00 dinara itd.

 

Cena individualnog časa je 1.200,00 dinara.

 

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com